• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    är det fler här inne som skall åka bort i helgen tillsammans? Har helt missat det  Eller så är jag helt ute och cyklar

  • smint

    Nenne: oj redan v 7  

    vänner: väntar också på att gneis skall öppna webshopen. Blir väl imorgon eller på måndag gissar jag.

    Lappis: förstår hur du tänker och känner, men du är superviktig här också, har ni tagit någora mer beslut ang er kö osv efter det sista beskedet? Kram

     

  • smint

    nenne: jag tar då inte illa upp ang eran resa, superroligt ju att ni kommer iväg. Shoppa nu massa fina kläder haha vad roligt av din man attt spola i toan  

    parnassia: gahh vad jobbigt med försäljaren,  men vad skulle du ha gjort  enda fördelen med att inte ha fast telefon. Jag svarar bara när det är nummer jag känner igen.  

     

  • smint

    Godmorgon alla

    hoppas alla sovit gott och nu är det ju FREEEEEDAG

    Vet inte riktigt vad vi skall göra under dagen, T är ledig. Skall iaf handla lite, blir säkert ett besök på biblioteket också. Ikväll hoppas jag komma iväg på tjejmiddag skulle varit välbehövligt.

    Ore: klockrent svar till försäljaren   

  • smint

    ore: åh vad jobbigt att hela helgen är uppbokad, men det blir säkert roligt när du väl är där. Visst är det orientering?  Höll på med det ett tag när jag vasr mindre och min pappa ställer upp fortfarande med vissa grejer

    ja det blir nog middag, tvekade lite mest för att sambon är lite krasslig och har jobbat hemma igår och idag. Men hur många gånger har man själv inte tagit hand om barn och varit krasslig ?? Skulle egentligen varit ute med ena tjejen på hennes landställe i skärgården hela helgen, men nu hadfe det blivit dubbelbokat där så vi får ta det en annan helg. 

  • smint
    Snorkfröken77 skrev 2011-09-02 10:27:19 följande:
    Cicci - Lol, jag tror grannarna tycker jag är lite knasig, för någon månad sen stod jag i finklänning med rosett i midjan och körde högtryckstvätt på garageuppfarten så att skiten sprutade (klänningen hade ett litet hål i ryggen hade jag upptäckt när jag tog på mig den så då orkade jag inte byta om när jag skulle göra rent vår mur, tänkte att jag slänger klänningen efteråt)
    Man får vara tacksam när de sover de små liven
    haha så roligt  
  • smint

    Trevlig fredagskväll önskar jag er. blev ingen middag, de andra tjejerna kunde inte så jag blev hemma, men skall möta upp en kompis imorgon på stan för lite shopping och fika. Så fredagsmiddagen blev kokt korv och stekt potatis, not so much glamour. Men lite bubbel fick höja fredagsstömmningen.

    Nu sitter jag och T och äter popcorn och ser nicke nyfiken. Snart dags att sova för henne och det blir nog en tidig kväll för mig med.. 

  • smint

    härligt vickan att det gick bra med jobb och hämta troll. trist med flexen dock..  

     

  • smint

    godmorgon:

    am och gänget välkomna hem, vill höra allt ni gjort och shoppat såklart

    Suffle har vi aldrig gjort här heller,

    September: Hoppas det känns ngt mer idag när det är bf. Kram. idag öppnar webbshoppen på gneis föressten, under eftermiddagen någon gång

    Absolut sista kräftskivan gick av i lördags, igår var jag och barnen i sickla och bockade av semester och vinterkläder. Nu bara overall och skor kvar..  

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!