• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    ore, nu ahr dom fixat IE, så nu kanske det funkar för dig..  

    izzie: stackars dig, hade aldrig så svår foglossning...  

    nehe dags att söva lille H, sedan skall det städas.. 

  • smint
    Ore skrev 2011-09-07 10:40:36 följande:
    Jaa, nu funkar det. Attsingen att jag fortfarande inte kan välja mellan blå och grön, dock
    haha   inte lätt.. jag gillade den blåa. blev röd här

     
  • smint

    am: jag gillade 2.an

    koko: ja dom säljs för ganska bra på tradera, men många gillade förra årets färger bättre.. sitter och klurar om jag skall sälja tildes gamla nu eller ha kvar den som extra.. eller köpa ett par billigare skidbyxor på lindex och ha ssom extra tillsammans med jacka och fleece...

  • smint

    ore: förra året så behöde t´s overall aldrig hänga i torkskåp, den klarade ätan mycket bra..

     

  • smint

    izzie: Sambon vill gärna att T skall ha någon kappa eller så så tipsa gärna om du hittar något snyggt.

    Gemma: Helt rätt att köpa nya snygga vinterskor, de var grymt snygga. Kul att du gillar didriksson, dom kanske har blivit bättre, för på jobbet har jag inte haft bra erfarenhet från dom.. Men dom ändrar sig väl som alla andra..

     

  • smint

    kikar in en snabbis, själv med barnen ikväll medans sambon är ute på middag. Men nu har vi varit i parken och sitter i detta nu och äter pizza och ser på spöket laban. Ibland får man vara lat. Har varit i stan hela dagen, träffade 2 mammalediga kollegor och åt lunch, tyvärr tar jag ofta sallad som jag aldrig är nöjd med sedan. aja någon gång kanske man lär sig

    oj lucia, tror det jag köpte förra året till T var stort och vi la upp det, så vi kna nog bara ta bort upplägget. Om den skall passa utanpå overall detta år också, vet inte om dom är ute eller inne.

    Oupise: hur går med med Daisy och mat?  dom är ju rätt jämngamla H och hon... blir så stressad av BVC, nu är han ju 7 månader så nu måste han börja få i sig annat nu räcker inte ersättning osv.. han äter iaf välling morgon kväll, men mat är han inte jätteintresserad av..

    Men han äter väl så smånigom han också  Sedan hade min bvc-sköterska sagt till en i mammagruppen att hon måste sluta amma, för barnet var tjockt.. blir tokig. lite rund kanske hon är men inte tjock...  

  • smint

    oms: oj oj vad det snurrar för dig nu, det där lät otroligt jobbigt... Hoppas det blir så bra som möjligt för barnet/barnen..  Stor kram

    Oupise: tack för svar, jag får traggla på helt enkelt, han har ju gått igenom alla grönsaker så jag skulle börja med kött/fisk/fågel nu.. Men det går ju sådär, får kanske gå tillbaka till bara grönsaker igen ett tag..

    september: låter som en härlig dag trots lite vila, men ibland kan sådan energi göra mer än vila. Kul att du fått overallen. Vilken färg blev det?  Fick mail igår att dom packat den så den dyket väl upp nästa vecka.. Köpte skor också nu så nu är T färdig, föroutom en halsduk.

    Idag blir det nog lite utelek, och sedan lite mys bara. R skall jobba lite på fm. Har T ledig nu fram till vi åker, för att minska bacillerna. Men tycker hon hostat en del inatt, får se vad det leder till..

    Nu dags för frukost. Jättehungrig nu..

    Kram på er alla 

  • smint

    BS: hu trotset är inte roligt, hoppas det går över snart

    Vilken fin dag det blev idag, lite lunch i magen och nu vill T gå till parken och gunga. Och äta sitt lördagsgodis..

    Hoppas alla kryar på sig på olika håll.

    och hejja alla som kämpar med vikten, grymt bra jobbat. Har också lite att ta tag i men just nu finns det inte ork till det..  

    Kram kram 

  • smint

    vickan: Har du kollat med en skomakare?  Ibland är dom sjyssta och gör ngt hål utan kostnad. 

    Seg idag, måste lära mig att gå och lägga mig i tid, H somnade på mig i soffan vid 8 igår, han brukar vakna vid 9 och äta sista gången, men han sov och sov. Vid halv 11 gick jag upp med honom och satte på pyjamas och fick i honom välling. Sedan somnade han om till 7... så jag hade ju fått massa sömn om jag gått upp tidigare med honom.. men men :)

     

  • smint

    September: Hoppas det sätter fart nu, skönt att ni åkte in och kollade . Kram
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!