• Leksi

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh Daa! Fy fan vad jobbigt. Kramar om.

  • Leksi

    Välkommen Syrinx!
    Jobbigt med sjuk kisse, håller tummarna för positivt besked på onsdag!

  • Leksi

    Åh vilken oro Fru Bygg!! Men vad skönt att din vanliga BM är bra och förstående och att du orkade ringa förlossningen igen och få tid för en ny kontroll imorgon. Hoppas prinsessan buffat lite ikväll så att ni kan släppa den värsta oron.

  • Leksi
    Norrskensflamman skrev 2011-08-30 09:50:11 följande:
    Lite positiva nyheter för omväxlings skull:

    Jag har fått lagfarten på huset Nu står det på mig.  Ska ringa banken så de får göra iordning lånepappren. Sen ska jag skicka in bodelingspappret för registrering hos Tingsrätten. Så kan han ju riva upp det bäst han vill genom att SJÄLV skaffa, OCH betala, advokat. Han har ju faktiskt skrivit på det själv, frivilligt. Ärthjärna!!
    Underbara nyheter!! Wohoo!!! Det skålar vi för! Skål

    Härligt med sol och aktiviteter för barnen som ligger samtidigt också. Solig

    Hoppas hoppas du får sova bättre i natt. Stor kram!
  • Leksi

    Hej Fru E! Kul att se dig! Spännande med dagisstart för Buster imorgon, hoppas det flyter på bra så ni får det lite mindre stressigt.

    Härligt med viktnedgång Blommis, heja heja!
    Återigen imponeras och inspireras jag av hur du är som mamma. Det där med den svartsjuka kompisen är något mina föräldrar aldrig någonsin skulle ha gjort och jag har inte tänkt så mycket på sånt förut men nu när man själv är mamma så funderar jag i helt nya banor. Du är så klok!

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2011-08-29 13:10:07 följande:
    Tjaba Syrinx! Roligt att se dig kliva fram. Jag har ju träffat på dig ute bland de andra trådarna, så jag vet att du hör till De Vettigas Skara. Jättekul med lite mer info om dig! Fast stackars kissen!
    Jag har också två katter-och så vår hundvalp då förstås.

    Värst vad många som bor i Skåne! Har BT någon sponsor där eller vad?
    Hvidis, Ninnis, EA,Solde, Syrinx och Ingis och få se nu...är det så att Fru Bygg också bor där? eller nä?

    Sedan är det en del Småland också, med Fru Sy, Aleta och jag, medan det på den norrländslka natthimlen syns stjärnor som Bruttan(-fast DET var då länge sedan! Var ÄR du?), Flamman och Daa. Heloise, Andbeyond, Villemoa och Dfk håller sig i mittenregionen och Mugglan och  Lanovia med, fast på den andra kusten. Leksi vet jag inte vart du bor faktiskt?
    Vi bor i en förort till Stockholm.

    Och jag är också kattmänniska! Vi har två ragdoll-systrar som snart blir 5 år.

    Håller tummarna för dig och kissen imorgon Syrinx!
  • Leksi
    Villemoa skrev 2011-08-29 21:22:42 följande:
    När vi skolade in Moa så klamrade hon sig också fast som en igel och grät ångestfyllt. Så hade vi varje dag i ca tre månader och sen vände det på ett korvöre! Hoppas att det inte tar så lång tid för E att vänja sig!
    Åh herregud så hjärtskärande! Hur stod ni ut? Det är en pojke på A:s dagis som bara gråter heela tiden när föräldrarna är borta och jag tycker så synd om både honom och föräldrarna. Det är ju jobbigt nog ändå att lämna bort sitt barn.

    Vad duktig du är som kommit igång med träningen! Själv har jag precis insett att jag var smalare för ett år sedan, fyra månader efter förlossningen, än vad jag är idag. Rynkar på näsan Bryr mig egentligen inte så mycket om de där extrakilona i sig, men jag vet ju hur mycket bättre jag mår när jag tränar och äter bra. Nu blir det i alla fall cykel till och från jobbet varje dag (=5h/vecka) för nu när maken börjar jobba igen på torsdag kan jag inte fuska och ta bilen så fort jag är sen/trött/det regnar... Och så ska jag försöka komma igång med pilatesen igen på lördagar, det har varit sommaruppehåll och jag har inte orkat göra något annat istället. Usch det är verkligen inte likt mig att vara så här lat som jag varit i sommar. Plus allt godis och fikabröd jag ätit, nä fy, dags för ändring nu.
  • Leksi
    Ninnnis skrev 2011-08-30 21:13:12 följande:
    Ikväll har jag bölat ikapp med Mini, som gallskrek vid kvällsamningen. Till slut började jag också gråta, det kändes bara så ledsamt att sitta där ensam i mörkret, trött och utmattad med en otröstlig liten son, på vår bröllopsdag dessutom. Till slut lugnade Mini sig och åt glupskt. Nu sover han och jag ska också gå och lägga mig. Jag tror det kommer att åska, så det finns en risk att en rädd liten vovve kommer att störa sömnen.

    Jag hoppas alla fina trådtjejer, trådbarn och trådhundar får en lugn och skön natt.  
    Åh käraste Ninnis! *kramar om* Tror mig veta precis hur du känner dig, känner igen allt du skriver. När A var runt 3 månader började amningen på dagtid krångla sådär, han åt lite, släppte taget och skrek, mjölken sprutade och jag kände mig helt förtvivlad för jag visste inte var det var för fel eller vad jag skulle göra. Om och om igen höll det på så där, han var ju hungrig men det ville inte funka! På nätterna gick det jättebra när jag låg ner och ammade men på dagarna... Blä! Efter ett tag kom jag på att det fungerade någotsådär om jag gick omkring samtidigt som jag ammade, det var ju urtungt men då lugnade han ner sig iallafall och hade jag tur kunde jag sätta mig efter en stund.

    Hoppas åskan håller sig borta så ni får sova ostört och fridfullt inatt alla tre! Sweet dreams! ♥
  • Leksi
    lanovia 08 skrev 2011-08-29 20:29:45 följande:
    Fick bra för E på dagis idag. Var aldrig orolig heller, vet att hon har det jättekul där. Bara så jobbigt just med lämnandet, särskilt när hon klamrar sig fast i mig. Hon är annars ett sådant barn som bara springer iväg i trygg förvissning om att vi finns där nära henne. Men det är väl just det hon börjat inse, mamma lämnar mig här.
    Hoppas det gick bra idag också!

    A hade varit lite ledsen idag när maken lämnade så han har nog också börjat inse hur det funkar. Jag hoppas det inte blir värre för från och med torsdag är det jag som ska lämna varje dag.
  • Leksi

    Hur är det med Fru Sy? Var det inte väldigt länge sedan vi såg dig här?
    Fullt upp med Orvar?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård