• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Dagens hjärtevärmare, sådana här klipp ger mig hopp om männskligheten! Ni måste titta på det helt underbart!



  • Heloise
    muggles skrev 2011-10-28 10:46:03 följande:
    Heloise: visst har du rätt med sexet och jag prioriterar det så att jag verkligen anstränger mig att "komma igång" så att säga. Precis som du säger så ska man ha sex för att vilja ha sex... typ. Men jag vet också att jag komemr att ha mer lust när vi sover bättre och alla gravidhormoner (el vad det är som gör att jag inte har lust när jag fött barn) gått ur kroppen. Maken och jag pratar om det här och han är medveten om vad det beror på vilket är skönt, så han tar mest initiativ just nu. Men jag kommer igen! (Hoppas jag... )
    Jag hopas verkligen inte att du tog det som att jag riktade mig till dig eller till någon annan här. Så menade jag inte! Klart som f-n man vill sova med två småttingar! Och att man har annat att tänka på, bara att få ihop vardag och hjärna med 3 barn istf 2. Eller 2 istf 1.
     Dessutom är ju huvudsaken att man är nöjd!

    Jag menade mer för min del, jag är en sådan som kan tulla på utan sex och liksom koppla bort den delen för att det inte är en aktiv "del" av livet. I perioder har jag noll sexlust och då är det Panzer som får ta initiativ hela tiden. Fast jag vet att jag mår bättre med ett aktivt, sexliv. Ungefär som att träna Jag vet att jag kommer att må bättre av att träna men för mig är det svårt att komma igång med det för att det inte varit en aktiv del av mitt liv.
  • Heloise

    Jag hade hormonsprila väldigt många år, 11år. För mig fungerade det väldigt bra, min mens försvann helt efter ca 2-3 månader och jag hade inte mens alls på 11 år( om man inte räknar 2 gång efter 5års bytet). Det enda negativa jag kan säga om hormonspiralen är att jag vet nu, som preventimedelsfri, att min sexlust antagligen minskade när ajg hade hormonspiralen. Men det är ju helt individuellt, för mig var det lika med p-piller så det är nog så jag reagerar  mot hormoner.

    Jag har bestämt mig för att sterilisera mig när vi är klara med barnaalstrandet, då menar jag även om det inte skulle gå så bra som vi vill, eller om det går så bra vi vill.

  • Heloise
    lanovia 08 skrev 2011-10-28 11:08:34 följande:
    Heloise, kan inte låta bli att skratta åt telefonterrorn. Det är den klara nackdelen med dagens samhälle, man måste vara nåbar hela tiden.
    Men menar du att ni svarar när det ringer och ni är i full gång? Då ringer vi upp senare och drar någon vals om promenad med hunden, dusch eller what ever.
    Nä mer att det ringer och vi skiter i att svara och då slutar folk aldrig att ringa. Då får jag svårt att koncentrera mig eller så vaknar Elise   Precis nuförtiden säger vi ofta att vi badat Elise haha
  • Heloise
    lanovia 08 skrev 2011-10-28 11:18:03 följande:
    Ja 31a oktober är väl den riktiga dagen. Men tror sveriges barn kör på den här helgen. Och tror säkert det finns de som kan förvirra sig ut redan idag. Fast jag vet inte. Det här känns som en tradition vi bara plockat rakt från USA utan att den minsta aning om vad den går ut på och när.
    T.ex. diskuterade jag det där med bus o godis med en gammal jobbarkompis som bott många år i USA. Enligt honom var bus inte alls något utpräglat där. (inte där han bodde ialla fall)

    Och ärligt jag hatar denna tradition. Låta sina ungar gå runt o tigga godis och om man inget får så är det bus som gäller. Heja tiggeri!!!
    Då tycker jag bättre om påsken när barnen sitter hemma och målar påskbrev innan.
    Word!
  • Heloise

    Lanovia: vilken har ni valt? Syskonvagn menar jag? Visst var det en city select?

  • Heloise

    Ja, jag har också helt missat det, jag beklagar verkligen Fru Sy!

  • Heloise

    Usch nu känner jag att jag fick mig själv att framstå som värsta sexatleten, vilket inte alls är sant. Panzer och jag har, precis som så många andra ganska långa uppehåll, när allt annat är för mkt för att hinna med den delen. Då räcker det kanske att somna i varandras armar och känna en trygghet. Eller gånger då man  tar en för laget, man kanske itne har superlust men vill inte avvisa heller och man vet att det oftast blir bra. När jag var gravid och drömde att jag hade sex med typ varenda karl, på alla ställen och i alla ställningar man kan tänka sig, så var jag kåt dygnet runt. Panzer var väl inte lika imponerad av stödstrumpor, mammatrosor och svarta hår på magen ( hormon-hår kallar jag det) och av att bli mer eller mindre våldtagen av sin fru som just haft sex med Eric Bana i en hiss, iaf i drömmens värld. Men han ställde upp för det mesta

    Blomman: Du resonerar så klokt, klart du itne ska stressa upp dig över det. Jag tror att man kan ha olika faser i livet när sex är en mer dominant längtan. Och jag tror också att man kan leva i ett kärleksfullt förhållande utan att ha sex.

     För mig har det blivit en slags tröst,  på senare tid, ett ställe att tanka energi ifrån, där min kropp fungerar och låter hjärna vila. Där jag inte  behöver stressa eller oroa mig eller ha ångest. Så har det inte alltid varit, utan snarare långt ifrån så, men sen E föddes så har det faktiskt blivit så.
    Min bästa kompis fungerar inte så, hon springer en mil och lyckas med en komplicerad operation istället, därifrån tankar hon kraft och energi.

    Det kommer säkert komma tider när sex är det sista man tänker på men just nu fungerar den delen väldigt bra i casa helipanzer, medan andra delar, typ operation börja träna-gå ner i vikt- bli en sund människa går sämre. Inte dåligt men heller inte en dundrande succé.

    Så då ska jag gå och lägga det lilla barnet och kika på de sista avsnitten av TrueBlood, Alexander Skarsgård skulle rodna om han visste vad han haft för sig i mina drömmar när jag var gravid i typ v16-20

  • Heloise

    Solde: usch usch lille missen, hoppas allt går bra!
    Det är hemskt att behöva lämna dem

  • Heloise

    Men jävla skit halloween! E är på ett ruggigt dåligt humör, hon vill inte sova och bara gråter, Panzer är på jävla afterwoork och när hon precis somnat till efter ca 2 timmars gråt, så ringer det på dörren oavbrutet, hela jävla tiden, med uppvak och gråt som resultat. Dessutom har jag inget godis och börjar seriöst få slut på både pengar och tålamod. S

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård