• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Förståelse! Jag och Iphonen är inte vänner

  • Heloise

    Knackar på en kort minut för att krama om Fru EA!
    Blommans mage får sig en klapp och Flammans as en spark!

    Annars tänkte jag bara berätta att jag just idag tog ledningen i värsta mamman tävlingen, eftersom ajg gick på toa imorse och E rullade ur sängen, jag var borta typ 20 sek, och på den tiden hann Elise rulla från andra halvan av sängen för att dunsa handlöst i golvet och få en bula i huvudet. Tårar galore och ett samtal till barnsjukhuset av hysterisk mamma som resultat men allt verkar bra iaf, fast jag vill mest gråta när jag tänker på usch.

  • Heloise

    Hvidis: blomman är som alltid så bra på att formulera sig! Varma kramar til dig!

    Tack för all uppmuntran om "barn som ramlar ur/ nedför/ av saker" BS, förstod att det var så du menade!

    Flamman: usch vad han utsätter er för

    Blomman: Hur mår magen nu? Det låter inte bra med blod! Lactulose är bra men det finns även silica gel som kan vara bra för tarmarna.

    Ja här är det lite upp och ned i dag, jag blöder men det är bara jättelite och inte "mensblödning" utan utspätt, typ som hallonsaft, ( nice med en riktigt detaljerad beskrivning itne sant ) fattar inte vad min kropp sysslar med. Om det är mensen så borde det ju dra igång, varde syndaflod liksom. Men icke, så då får jag upp hoppet om att det ska vara en sån där" yes du är gravid men kroppen fattar det inte pytteblödning som Lanovia skrev om/ alternativt en nidblödning".

    Jag vet att ajg inte borde ens yttra mig ang plusjakt för det är bara 5 eller 6 försöket och jag VET att det är normalt att det tar upp till ett år men jag ville ju så gärna att just det här skulle vara enkelt. Allt annat är så jävla komplicerat och skitjobbigt och tungt att just det här kunde väl få gå av sig själv. Men mest av allt är jag nog ledsen för att jag faktiskt var så säker på att det gått vägen den här gången. Nåväl det är väl bara och vänta och se antingen kommer det mer blod elelr så får jag testa om ett par dagar, för enligt uträkningar så ska mensen inte komma än på ett par dagar.

    Annars är allt bara bra med oss.
    Nu ska jag gå och tanka lite energi ifrån Panzer  i finaste farsdags-pyjamasen( fick öppna i förväg) och gullefjun med mjuka silkesdun som rä så där ljuvligt nyvaken.

  • Heloise

    Varde syndaflod... Där rök julibarnet:(

  • Heloise

    Flamman: jag blödde till och från i ett par veckor.

  • Heloise

    Svänger förbi för att tala om att det går jävligt bra att skjuta mig just! Elise måste verkligen ha på sig sina brillor, hon blir helt galen, gråter så snoren stänker och skriker så glasen i fönstren skallrar, dessutom måste hon ha akir på sig jämt efterson hon baea vill atå på tå. Som grädde på moset så började hennes neonatalog prata om att han aer spasticitet i hennes ben dvs symptom vanligt förekonmande vid cp skador. Han ville att jag skulle säga det till hennrs sjukgymnast. Men va fan, räcker inte ett skitsyndron , måste hon ha en cp-skada också? Jag ger snart upp :(. Nu tror jag faktiskt inte att hon gar en co-skada för de har ju kollat hjärnan 100ggr. Men just nu vill jag bara lägga mig ner och ge the fuck upp!!!

  • Heloise

    Kan tillägga fuck iPhone och piss-keyboard.

  • Heloise

    Tittar trött in en stund och kramar om tackar för fina ord och hjärtar gulliga stora barn!

    Vi ska träffa Elises sjukgymnast imorgon, får se vad hon säger då. Jag har en väldigt väldigt dålig dag i dag. Jag är så trött och så ledsen och så jävla skitslut att jag bara vill låsa in mig i ett rum med en säng och bara sova sova sova sova. Ingga telefonsamtal, inga möten, inga hysteriska släktingar att lugna.

    Grejjen är den att jag FÅR inte vara ledsen då blir alla som helt fnattiga. Svägerskan var här med fina runda magen, så där sprudlande lycklig inför RUL och bara allmänt jag är gravid-glad, vilket ju är härligt, jag älskar henne så jag är bara glad för deras skull. Men det blir så stor kontrast när jag måste prata med sjuksköterskor, rabbla igenom datum för olika undersökningar och resultaten, så att hon kan leta i E's millånga journal.
    Så säger svägerskan till svärmor att jag är ledsen idag, då blir svärmor alldeles till sig och ringer 20 ggr, för jag hade ju inte berättat det här med spastisiteten för henne av just den här anledningen, hon hetsar upp sig.

    Så ringer mamma och då blir hon orolig för att ajg är ledsen, för är H ledsen då måste det ju vara något väldigt allvarligt. Fy fan detta jävla ekorrhjul!

    Ja jag är ledsen för att, E inte vill ha brillorna, för att jag fick skäll av läkaren för att hon har dem för sällan och det var bara för mig att bita ihop och kämpa på. Sen säger han att han misstänker att hon kanske kan ha en cp-skada, en som itne synts på något av de 4 hjärnultraljuden, 2 hjärnstamsaudiometrierna och den stora MRT undersökningen. Ponera att E har en spastisitet i benen, av någon orsak( behöver inte vara en cp-skada) då kommer hennes ben alltså att vara stela, medan hennes överkropp är svag. Hon som ska träna hela dagarna, hur f-n ska det gå om hennes ben blir påverkade.

    Jag bara känner hur väggen växer framför mig, framför oss. Berlinmuren har inget på den jävla muren som står i smurfhuset. Jag vill ju bara att det ska vara lite lätt, någonting, allt behöver inte vara lätt, men kan hon inte få ha kvar den delen av kroppen som fungerar som den ska? Jag är ledsen för att allt är en kamp, för att allt är så stort och så svårt och så jävla skitjobbigt. För att jag måste prata med läkare, med vårdpersonal, för att vi måste träffa så många läkare, så mycket vårdpersonal, så ofta. För att jag är trött på att vara den i hela släkten som ska vara stark hela tiden, det är ju vårt barn, men vi ska vara gladast, starkast och alltid vara positiva. Men idag är jag inte positiv, idag är jag itne glad och jag är inte stark. Jag är skitsvag, ynklig och ganska patetisk.

    Btw så har jag kommit på att om E sitter i gåstolen med pop-mössa som har kardborre underhakan och vintervantar utan tumme så kan hon ha glasögonen i 5 min utan att slita av sig dem, VICTORY...

    puss och kram

  • Heloise

    Vilken underbar dikt och bild blomman!

    Nu har jag varit liten och ledsen men nu är det en ny dag och jag spottar i nävarna! Ett besök hos sjukgymnasten står på menyn kl 15:15, håll tummar och tår för att hon inte ser något konstigt!

    Tack återigen för alla fina ord och all peppning!

    Spännande MSW

  • Heloise

    Jippi! Sjukgym kan inte se ngr tecken på spastisitet el andra symptom på hjärnskada :D:D ikväll är det gladfest i smurfhuset! Vidare sa sjukgym att e har utvecklats enormt och att hon kommer att stå själv ganska snart!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård