• Heloise

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja september hur har det gått? Jag kunde ju aldrig amma E så jag har inga råd att ge alls:( September: köote ni donkeyn i sverige eller importerade ni?

  • Heloise

    Grattis E! Hoppas det löser sig solde! Här är det uschligt, E är sjuk och grinig. Jag har väldigt ont i ryggen, ska lämna urinprov för koll imorgon samt gp t sjukgymnast på måndag. Jag är helt slut, det måste vara nått fel för jag har så ont att jag knappt kan gå. Jag har sällan längtat efter helg och avlastning så mkt som nu!

  • Heloise

    Det ryggonda är iaf inte uvi. Men sitter ff i som attan. E hostar och snörvlar:(

  • Heloise

    September: jag går in i v17 imorgon. Växtvärk som känns som mensvärj, har man det även u v17? I v 8-12 hade jag ofta men nu har det dragit i ggr igen. Funderar över om jag ska bli orolig eller inte?

  • Heloise

    I förrgår var det en dödsannons på en ung mamma och bebis, båda dog under förlossningen på vårt sjukhus:( att det i vår tid och i vårt land händet att mammor dör under förlossningen känns ju ofattbart. :(

  • Heloise

    Blomman: Ja ungefär så har jag ont, det är verkligen fruktansvärt, jag kan knappt lyfta E eller sitta eller ligga eller stå, det bara maler på hela tiden Banala problem men när man är ensam hemma med en tjej på 10.5kg som inte kan gå då blir det ett liiiiitet problem om man inte kan lyfta henne.

    Ang det sorgliga med mamman och barnet; ja man vet nog vad som hände men jag vet inte. En bekant till mig har sagt att det hände på vårt sjukhus( hela stan undrade efter dödsannonsen som var formulerad somså att man genast tänkte mamma+barn+ förlossning). Det hände för bara 2 veckor sen, jag skulle tippa att om en månad eller så så kommer det att stå i tidningarna om hur och varför, verkar konstigt om hennes familj inte skulle anmäla sjukhuset. Enligt bästa H dör det ca 4-5 kvinnor i förlossning varje år...  1/25 000 ungefär. Hennes man och familj måste vara helt lamslagna, hur går man vidare från något sådant? Nä usch sådant sorgligt ska vi itne tänka på en vacker vinterdag som denna. Här snöar det lovikavantar och det är -10, underbart. Jag hatar ju vinterna egentligen men sådana här dagar gör mig lycklig. Jag önskar att jag hade en häst, rida i mjuk nyfallen nysnö är bland det bästa som finns!

    Men eftersom E är sjuk och hostar, snörvlar och rosslar så stannar vi inne. Jag har också börjat hosta, det stod itne med på önskelistan, att vara gravid och sjuk är så himla tråkigt, eftersom man inte kan ta något bra för att må bättre!

    Solde: om du inte blivit lugn av att stryka ditt lass så kan du få ta mitt med Hoppas verkligen de klurar ut vad som är fel, han kan inte ha magkatarr? Det hade vår ena katt och fick då losec för katter, vart som en ny katt. Han kräktes också i intervaller och så vart han bra i andra. Tog ett tag innan de kom på vad som var fel. Hur gammal är han? Det kan inte vara något åldersrelaterat?

  • Heloise

    Blomman: då ska jag investera i en sådan. Jag ska till sjukgymnasten på måndag, blir spännande att höra vad han tror, jag hoppas så klart på att det går att knåda bort och kanske akupunktera bort lite fort och kvickt men jag har haft den här värken till och från i massor med år.

  • Heloise

    14643 inlägget påbörjade jag igår.

    Åh vad skönt att grav.symptomen håller i sig INgis, då är det nog en minibus därinne ska du se!
    Daa: <3 småparvlarna som börjar bli stora parvlar nu. Hur känns det att jobba? Hahahaha -35 grader, här går jag runt och oroar mig för att -16 ska vara för kallt för E...

    Idag har varit en ganska produktiv dag, skönt och så åt vi villemoas överbakade lax, ljuvligt!

  • Heloise

    Men herregud vilken mörker Lanovia! Det var inte bara ett. Hoppas verkligen ni tar det lugnt och vilar upp er ordentligt och att både make och A mår bättre. Sen hoppas jag att du och E klarar er ifrån bakterierna!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård