Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Du Heloise, det var INTE att "stackars-inlägg", så du har det helt klart för dig. Däremot var det en del av din historia som ger ytterligare perspektiv på din situation idag. Både för hur du känner inför syndromets konsekvenser i er vardag-det där med kollandet, och dessutom inför hur du själv känner inför träning och så.
    Och även om man haft en både OK och fantastisk barndom, så har vi nog lite till mans med oss saker som format oss och som är sådant som i viss lägen spelar rätt stor roll.

    Och det där med hur man ser på-och uttrycker sig om-feta människor, (det finns just nu en tråd om för övrigt), tror jag dessvärre vi behöver ta och rannsaka oss själva runt. För det slinker nog fram fler värderingar och hemskheter ur munnen när grodorna hoppar, än vi vill veta om. >Bara en sådan sak liksom.

    Och slutligen, så är det inte så att du är svag. Du är en underbar tjej med stora själsförmögenheter och stark så det räcker.

    Förresten så kan du få lite irish coffee här i brunnen om du vill. Eller vill du hellre ha varm choklad med rom i? Det finns båda. Och vispgrädde.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Jag har förövrigt tänkt så länge på att göra en ny trådstart, med lite mer året-runt-anpassade bilder, så nu har de vintriga snart blivit passande igen......


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Nehej, nu får det vara nog! jag måste försöka sova bort min förkylning. Det har inte blivit ett dugg bättre än, snarare värre. jag snorar mer och mer och blåsorna i munnen gör ont.

    God natt med er!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Heloise skrev 2011-10-16 22:40:11 följande:
    Med det sagt, jag ta en te med en liten liten wirre i Blomman Magert och bra
    Taget! varsegó góa Heloise, skål på´re, för livet och hälsan och våra kringelikrokar när vi trådar livets dans. SkålSkål

    ...och för vad man ibland kan hitta bland bottennappen längst nere i en brunn.
    Man vet aldrig vad man en gång tappat däri och sedan glömt...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Mugglan, det är klart du ska ringa BVC-och du får gärna ringa mig också ifall du vill få vräka ur dig lite frustration, säga alla svärord som finns eller gråta en skvätt-whatever there is to get out of the system.  Jag är hemma med min förkylning idag med, så just bring it on!


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    Dfk, ja du, det där, när en person har ett intresse som slukar eoner av tid...

    Som min sambos familj, där det skulle orienteras. "Det gjorde vi minsann hela familjen" säger svärfar stolt.
    jojo! dvs han själv var-och är- så totalengagerad i alla omkringarrangemang,förutom själva orienterandet då, att han var på möten jämt, åkte först till och sist ifrån alla tävlingar etc. Barnen skulle orientera de med-trots att det bara var ett av de tre som egentligen ville och tyckte det var roligt.
    Mor i huset, hon har ialla år tagit hand om all tvätt efter allihop, packat alla matsäckar, varit med och servat och åkt och åkt och åkt. Visst, någon liten slinga sprang visst ävnen hon någon gång ibland, men...
    HENNES intresse i livet är egentligen att sy och sticka. Förutom att hon aldrig blev textillärare som hon egentligen ville-för någon skulle ju ta hand om barnen, för har man inte tänkt vara med barnen ska man inte skaffa dem-utan var hemmafru ända tills yngsta började skolan, så har hon heller vare sig odlat några egna intressen utanför hemmet. Vilken TUR för svärfar att hans frus intresse går att utöva stillsamt i fåtöljen i hemmets lugna vrå efter att alla sover och all markservie är gjord.
    Och vad FINT att de haft ett sådant intresse -hela familjen tillsammans. 'Ironin sprutar*

    Jag stöttar hundraprocentigt att man behöver röra på sig. Men då får man faktiskt göra matematiken på allt annat och tala om hur man tänkt sig resten. för, det är ju JÄTTEMYSIGT att gå och träna och få ur sig frustratiner och känna sig stark och som en riktig karl. Och sedan komma hem till ett varmeldat hem som doftar av nybakt bröd och hemlagad mat och en GLAD sambo som möter i hallen
    "Välkommen hem älskling! Nu är du väl riktigt hungrig, för jag har lagat extra gott idag och det står här framdukat, precis lagom. Seså, ge mig träningsväskan nu så tar jag tvätten, jag har precis kört klart förra maskinen så dina arbetskläder hänger redan på tork och underkläderna har jag lagt i skåpet. Tänk inte på det du. Nu ska du bara vila dig. Och programmet jag tänkte se, det kan jag kolla på datorn sedan, det är klart vi ska se Vetenskapens värld-det är ju kvalitets-TV.  Din son var btw väldigt duktig på träningen idag och han har gjort sina läxor och hade alla rätt på glosförhöret.Utvecklingssamtalet var bra, han når sina mål. Hunden och jag har sprungit 6 km förut idag, men jag går en kvällsrunda med honom nu medan du äter, så tar jag och kör igång diskmasknen sedan, den är urplockad och påfylld. Du behöver bara sätta ditt eget på bänken. Lämna det du inte orkar, så gör jag iordning matlådorna sedan. Tänk, idag tjatade de om jämlikhet igen på moronTV. Jag tycker det är SÅ orättvist-jag menar, du, min älskling byter ju däck på bilen OCH klipper gräset-sådan där millimeterrrättvisa kan man ju aldrig få! Man måste ju se vad BÅDA gör.Vi kan väl kanske mysa lite senare, när vi lagt oss, det var ju två dagar sedan, så jag tycker det börjar kännas lite sällan."

    {#emotions_dlg.djavulsk}


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman

    MSW, varför inte göra som September och sluta smyga och haka på istället? Vi vet ju att du är där...
    Seså, en presentation bara, så är du ju med i matchen sedan. Alla känner ju igen ditt nick, då du varit inne förr ibland.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    Jag vill poängtera att min nidbild av ett liv därovan inte är så jag ser på min sambo! Han ÄR för det mesta bra och vettig och vi ÄR idag överens om träningarna och delar värderingarna i stort.
    Men ibland, när sådana där gnäll-och grälkraschar kommer, då undrar man ju hur personen i fråga tänkt. och det visar sig ju oftast då, att det inte är så vältänkt, utan bara ett behov som finns och så ger man uttryck för all sin resterande frustration över livet, samtidigt. Och glömmer liksom bort att resutltatet av tankegången blir att han faktiskt isåfall förväntar sig att Någon Annna-dvs jag, måste fixa precis allt annat på hemmaplan.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård