• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    CarolinZ skrev 2013-03-31 11:53:47 följande:
    Daniiel - Tack så mycket för alla fina inspirationsbilder, just nåt åt det hållet som jag är ute efter, men är så dålig på att googla själv :) Halsbandet är inte så stort. På bredden är väl monogramet knappt två cm.
    Då tror jag det kommer bli fint med halsbandet :) Och någon liknande frisyr tycker jag som sagt kan bli fint till din klänning :)
  • daniiel
    jenniferochaugust skrev 2013-04-01 19:34:29 följande:
    Jag kan inte annat än hålla med om att klänningen från Dino faktiskt ser finare ut och jag tycker också att du passade bättre i den. Skönt att det börjar kännas lite bättre och hoppas att det går att ordna det sista "småfixet" :)

    Och wow, vad spännande med ännu en klänning! :) Även den såg väldigt fin ut :) Vad blir det för tärnklänningar då?
  • daniiel
    villemo84 skrev 2013-04-02 12:58:59 följande:
    Får jeg være her selv om jeg ikke er fra sverige?? ;) Min kinakjole er på vei nå, men har ennå ikke funnet en norsk side som ikke synes det trashy med kinakjole! Alle her virker jo så hyggelige :)

    Kjolen jeg får i dag :)
    Självklart, välkommen! :) Ju fler, desto roligare!

    Vilken häftig och snygg klänning du har beställt. Ska du ha den sådär i svart och vitt? :) Vart har du beställt den ifrån?
  • daniiel
    SoonToBeBride2013 skrev 2013-04-06 14:46:19 följande:

    Hej alla!! Jag skulle bli jätteglad om ni ville hjälpa mig med tips om vilken typ av slöja som bäst skulle passa ihop med denna klänning :) Det jag funderar mest på är om det blir finast med lång/kort slöja? Jag kommer ha utsläppt hår och klänningen har släp (chapel train).


    Jag röstar (nästan) alltid på en lång slöja i ett lager utan spets eller liknande på ;) Gärna med skuren kant. Den syns och är snygg, men utan att ta över från varken bruden eller klänningen. Tex den här www.lightinthebox.com/one-tier-tulle-chapel-veil-more-colors_p323160.html
  • daniiel

    Jag röstar alltid på slöja om man öht överväger slöja ;) Precis som med allt annat gällande bröllop, så får man ju förhoppningsvis bara en chans och då ska man passa på. Jag tycker därför att man ska välja slöja om man funderar på det, men, man kan ju ha den under vigseln bara och sedan under festen/middagen eller vad man nu har, så kan man ta av den :) Jag tycker nästan alltid att en brud i slöja är vackrare än en brud utan slöja, om man tänkt igenom valet av slöja i kombination med klänning och övriga accessoarer. Smaken är dock som baken :)


  • daniiel
    villemo84 skrev 2013-04-07 00:48:14 följande:
    Nå har jeg fått min! Dårlig bilde og dårlig holdning, men riktig kjole ihvertfall :)
    Jag tycker den ser fin ut :) Väldigt kul med en lite annorlunda klänning tycker jag! :)
  • daniiel
    brud20130817 skrev 2013-04-07 10:48:23 följande:
    Hej,
    nu har min "extraklänning" kommit. Jag beställde den från Light in the Box och den var nästan som jag tänkt mig. Lite för stor men det går kanske att sy in. Tänkte kanske ha den när det är dags dansa eftersom den andra klänningen har släp och därför känns lite svår att dansa med.

    Vad tror ni om det?
    Jättefin klänning verkligen! Om jag var du, så hade jag definitivt valt att använda den :)
  • daniiel
    CoG skrev 2013-04-07 13:17:20 följande:
    www.ebay.com/itm/110815811784?var=41006537584...

    Vi ska nog beställa den här till vår tös.
    Finns det ngn bra storlekstabell ngnstans?
    Hon är mellan 128 och 134 i kläder, antar att jag får ta hennes mått för att bäst veta vilken storlek hon ska ha.

    Sen får vi byta ut bandet i midjan till grönt så att det passar våra färger.
    Ta hennes mått och jämför med storlekstabellen som dom hade i annonsen :) Omvandla bara centimeter till inches först. Klänningen såg jättefin ut :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!