• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    fayefaye skrev 2013-03-08 20:26:31 följande:
    Brukar Dino maila en när de skickat klännigarna eller behöver man hålla koll själv på statusen på ordern via hemsidan? Nån som vet?
    Jag har fått mejl, statusen på hemsidan har inte ändrats någon av gångerna. Eller så får du en trevlig överraskning en dag helt plötsligt ;)
  • daniiel
    jenniferochaugust skrev 2013-03-08 21:07:13 följande:
    Jag tror en underkjol med en ring blir jättebra om du inte vill ha så mkt volym, men ändå ha utrymme och luft under kjolen. Ringarna brukar dessutom vara ställbara, så du kan pröva dig fram till vilken vidd du tycker passar bäst :)

    Och jag hoppas att dom svarar angående släpet! Annars, i värsta fall, så kanske någon sömmerska här i Sverige kan korta släpet.
  • daniiel
    amerika skrev 2013-03-09 09:51:33 följande:
    Skulle in på landybridal idag för att kika på en klänning jag gillade där och möttes av detta besked:

    Please be advised that
    www.landybridal.com
    has been shut down pursuant to a court order of the United States District Court for the Southern District of New York issued against the website's prior owner due to its unauthorized usage of trademarks and/or copyright protected imagery in order to sell counterfeit merchandise. 

    Som tur är så finns det ju fler Kinasidor att beställa från!!
    Det var längesedan landybridal.com bytte till www.landybridal.co och det funkar alldeles utmärkt att beställa därifrån :)
  • daniiel
    Thea skrev 2013-03-09 10:01:22 följande:
    kan ta bild imorgon :) för det första så blev klänningen för kort med underkjolen samt att den stod ut aldelles för mycket. Kan ha sätt på kjolen på fel sätt men ska prova imorgon också då det inte är nå barn med :) 
    Har du prövat ändra vidden på underkjolen? Om du gör ringen/ringarna lite mindre, så blir inte klänningen lika vid och inte heller lika kort. Alternativt ta bort ringen/ringarna helt. Nu förutsätter jag ju dock att du har en underkjol med ring/ringar :P
  • daniiel
    amerika skrev 2013-03-09 10:06:42 följande:
    Så uppdaterad var jag..... Tack!
    Haha inte lätt att hänga med i svängarna alltid ;)
    Thea skrev 2013-03-09 10:13:42 följande:
    oj ja du... sån koll har jag.. det hade jag ingenaning om att man kunde göra.. tur du hjälper mig hihi.. får bli att testa imorgon! tack!
    Man lär sig eftersom ;P Det kan ju vara värt att pröva iaf :)
  • daniiel
    Daria skrev 2013-03-11 13:05:20 följande:
    Och jag kan ärligt säga att jag har bra erfarenheter av att köpa kinaklänningar och många med mig, men man ska veta om att det aldrig finns några garantier. Det ska man vara medveten om och majoriteten av alla som beställer är medvetna om det och gör ett aktivt val att chansa ändå.

    Du får dock hemskt gärna visa bilder på klänningen du beställde och klänningen du fick hem, så även vi får se det hemska resultatet.
  • daniiel
    minichristina skrev 2013-03-11 22:10:19 följande:
    Min sista kontakt från Landy var den 27e februari. Sedan dess har jag skrivit tre gånger, senast den 7 mars och inte fått något svar??
    Vad konstigt. Jag skickade ett mejl inatt och fick svar imorse. Från Landy alltså.
  • daniiel
    lenuz skrev 2013-03-12 19:39:49 följande:
    Idag kom den, äntligen. Lite svårt att se på bilden, men broderierna på bysten och kjolen samt på ryggen och släpet är otroligt välgjorda. Axelbanden sitter bara i knappar på insidan, så de går att ta bort, måste känna efter lite först. Ska snöras bättre sen för bättre passform.
    Den ser jättefin ut :) Hur ser originalklänningen ut och vart beställde du ifrån? :)
  • daniiel
    minichristina skrev 2013-03-12 22:56:32 följande:
    Nope, inte ett ljud idag heller... Varför har landy slutat svara??
    Det är ju jättekonstigt. Kan du skicka ett mejl från någon annan mejladress? Då får du iaf reda på om dom bara struntar i dina mejl eller om det är något annat. Om dom då svarar, så kan du ju fortsätta fråga om din beställning i den konversationen då.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!