• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Lasvegasbrud skrev 2013-02-20 22:23:34 följande:
    Jag var jättenöjd med allt på dino måste jag säga. 

    Här är mina två klänningar. Den med rosetten kommer jag sälja direkt och den med spetsen från Dino är den jag behåller. Den andra är köpt på David Bridal och är också superfin:) Men jag var lite inne på spets hela tiden så man måste ju välja.... eller vad tycker ni?

    Har lagt upp bilder på den innan i spets men med urkasst ljus.
    Oh, den med spets, helt klart!!!! Så vacker och den passar dig perfekt, den är väldigt smickrande :D Så vacker klänning... ojoj, vilken vacker brud du kommer vara :) Du behåller helt rätt klänning!

    Det där är nog en av dom finaste kinaklänningarna jag sett! Har sett en annan spetsklänning från Dino också, men det börjar nog vara ett år sedan, och den var också helt underbart vacker :)
  • daniiel
    jenniferochaugust skrev 2013-02-20 12:02:02 följande:
    Hej tjejer!

    Jag behöver er input:
    Jag har kontaktat både Dino och Landy för att göra en klänning åt mig, 3 klänninagr till mian tärnor och två festklänningar till mig (för andra bröllop). Jag gillar Dinos utbud mycket mer än Landys. Jag har hittat alla klänningar jag vill ha på Dino! MEN deras kundservice suger verkligen. Jag får bara korta och knappt förståeliga svar från dem. Jag känner mig väldigt osäker på om de verkligen förstår vad jag menar.
    Landy däremot har inte de klänningarna jag vill ha i utbudet, men påstår sig kunna sy upp dem i alla fall. Dock ganska mycket dyrare än Dino! Men Landys kundservice känns mycket bättre, tjejen jag ahr kontakt med därifrån verkar kunna bra engelska och förstår precis vad jag menar.

    Jag vet att det finns vissa här med erfarenhet av både Dino och Landy. Kan man lita på Dino trots språksvårigheter? Eller är Landy att föredra trots att de inte har mina klänningar och att det blir mycekt dyrare?

    Hjälp mig snälla ni!
    Jag säger, kör på Dino!, faktiskt. Är det väldigt avancerade klänningar? Har du gjort många ändringar?
  • daniiel
    mimmi skrev 2013-02-20 11:49:18 följande:


    Hej tjejer! Vad tror ni om den här? Tydligt nog?


    Ska jag lägga till en text om "no beads, no glitter" ?


    Å vem tror ni gör den bäst? Har kikat lite på jenjen, landy och milly..


    Jag tror inte du behöver skriva "beautiful lace", utan det räcker nog med bara lace. Och skriv "many tulle layers", eller ännu bättre hur många lager, tex "five tulle layers". När det gäller ryggen, så skulle jag valt att skriva "Keyhole back with scalloped lace. No zipper or buttons, I want lace up". Och framtill, "Straps with scalloped lace over sweetheart neckline". Och vill du inte ha pärlor och paljetter, så skriv "No sequins or beads on the dress!".

    Och med tanke på att jag/vi just sett ännu en underbart vacker spetsklänning från Dino, så rekommenderar jag faktiskt att du kikar med Dino. Vad dom skulle vilja ha betalt för att sy upp den :)
  • daniiel
    mimmi skrev 2013-02-21 08:46:45 följande:
    Tack Daniiel!! Ska kika med dem! Rekommenderar du att man bifogar sina mått på en gång? Eller kan man göra en prisförfrågan först?

    Å jag blir lite nervös när jag tänker på att beställa.. tänk om jag ångrar mig och vill ha nåt annat? Hahah.. men klänningen i orginal var ju helt underbar å satt som en smäck.. så bättre kan jag nog inte hitta!


    Då har du ju förmodligen hittat helt rätt modell och om du då kan få med axelbanden osv, så att den blir ännu mer vad du tänkt dig, så tror jag nog att det blir bra :) Och du kan alltid lämna in den för att få den lite insydd osv, Nina som har Bröllopsstudion gör ju sånt tex :)

    Fråga först om dom kan sy upp den och hur mkt det skulle kosta, sedan bifogar du mått om och när du väl gör beställningen :) Tänk på att dom brukar lägga till ca 5cm på längden för skor och eftersom du vill ha en så fin spetskant nertill, så kan det vara bra att inte lägga på något mer på längden, för det kan bli svårt att lägga upp den.
  • daniiel
    Asmar skrev 2013-02-21 09:41:06 följande:
    Jag har en klänning som jag köpt och ej använt, köpte tre stycken när jag skulle gifta mig, två från kina och en från Sverige. Själv satte jag på mig den jag köpte i Sverige, en kina klänning är såld och den andra kvar oanvänd. den var väldigt stor för mig (motsvarar tror jag 42-44) och har snören i ryggen så är någon intresserad så hör av er.

    Den svenska klänningen är också kvar, märket är Aspera. Den kan jag också tänka mig sälja om det är ett bra pris jag får för den.

    Hör av er.

    //k
    Det finns en speciell sida här på BT för köpes och säljes, pröva lägga in annonser där.
    www.brollopstorget.se/Annonser/
  • daniiel
    minichristina skrev 2013-02-21 13:19:21 följande:
    Provar igen, blev konstigt med förra inlägget:

    Jag fick bilder på klänningen idag och jag är väldigt besviken. Jag tycker inte alls att det blev som jag bad om. Det är ingen spets i överdelen, inga knappar, inget tyll i underkjolen och det där bak blev inte alls vackert! :(

    Är jätteledsen.

    Såhär ser den ut:
    Jättetråkigt att du är besviken, men jag tycker klänningen ser väldigt fin ut. Har du frågat om knapparna framtill?, för jag antar att det är dom du menar? Annars kanske du själv kan sy dit klädda knappar när du får hem klänningen :) Ska jag vara ärlig?, så tycker jag den är väldigt lik bilden du skickat in, förutom att det ser ut att vara tyll på bilden och organza på din klänningar, ja och knapparna där. Din klänning har ju spets på överdelen, men du har fått ett tyg under spetsen. På bilden du skickat in, så är ju spetsen väldigt tät, så den ser ut att vara heltäckande.

    Och, tänk på att passformen på dockan inte alls är samma som på en riktig människa.
  • daniiel
    minichristina skrev 2013-02-21 18:55:09 följande:
    Nja, om man tittar närmare så tycker jag inte det är spets, det är tyg med något mönster på... Och baksidan är riktigt ful...det är inte i närheten av hur bilden såg ut ju.

    Jag ville ha att klänningen satt ihop, ingen jacka eller något annat löst. Tycker ni att det blir finare med organza på kjolen än tyll? 
    Dom har satt spetsapplikationer på ett annat tyg, vilket är väldigt vanligt. Nu är det synd, för det skulle såklart ha varit ett helt spetstyg. Om jag var du, så skulle jag be dom göra om överdelen med ett helt och tätt spetstyg. Men ja, jag tycker fortfarande klänningen är väldigt lik bilden.

    Förväntar du dig och vill ha en klänning som är 100% lik en klänning på en bild, så får du nog köpa en klänning här i butik, sy en egen eller övervaka en sömmerska som syr upp en här i Sverige.

    Jag tycker kjolen gjorde sig väldigt bra med organza faktiskt :) Den ser ut att ha ett fint fall och det är fin form på kjolen. Du skulle ju kunna be om något fler lager tyll under, om du vill ha lite mer volym.
  • daniiel
    HelenaFredrik skrev 2013-02-21 21:11:46 följande:
    om man vill ha en överdel i hel spets. Bör man då alltid säga det i förväg för säkerhets skull?
    Ja, det är lika så bra, så att det inte blir missförstånd :)
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2013-02-23 10:39:08 följande:
    Pinki;
    Du som är så bra på ebay; kan inte du se om du kan hitta några roliga småpresenter att ge bort på dotterns kalas. Typ nåt i stil med små leksaker, suddigummin, små gosedjur, nåt man kan lägga i fiskdammspåsen istället för en massa godis.

    Helst inte heller hello kitty eller nån annan überkommersiell figur  
    Ett tips är att söka på "pinata toys", "pinata fillers" eller "gift bag fillers" om man letar sånt :) Det finns ju såklart väldigt mkt Hello Kitty och Disney, men det finns annat också. Jag har själv letat lite, för min dotter vill gärna ha en pinata på sitt nästa kalas :P

    Några exempel
    www.ebay.com/itm/144-Colored-Plastic-Jumping-FROGS-Toys-Party-Favor-12-Dozen-Pinata-Vending-/310407307079&hash=item4845b79f47
    www.ebay.com/itm/Touchable-bubbles-Loot-bag-toys-Goody-bags-Pinata-filler-kids-birthdays-Rewards-/350594822311&var=&hash=item51a11470a7
    www.ebay.com/itm/15-X-GIRLS-WOODEN-BEAD-BRACELETS-PARTY-LOOT-BAG-TOYS-FILLERS-FAVOURS-PINATA-/190782694202&hash=item2c6b88e33a
    www.ebay.com/itm/36-Mini-Racing-Cars-Boys-Lucky-Dip-Party-Bag-or-Pinata-Toys-Fillers-Favours-/300729608969&hash=item4604e1ab09
    www.ebay.com/itm/12-24-Jelly-gummy-bracelets-bangles-neon-pink-black-bright-party-pinata-toys-/230736355066&var=&hash=item35b8f55efa
    www.ebay.com/itm/12-Mini-Holographic-Note-Pads-Books-Boys-Girls-Pinata-or-Party-Bag-Fillers-Toys-/251173303931&var=&hash=item3a7b18767b
    www.ebay.com/itm/6-Smiley-Swop-Point-Pencils-Pinata-Toy-Loot-Party-Bag-Fillers-Wedding-/321063980918&hash=item4ac0e78f76
    www.ebay.com/itm/CHILDRENS-Kids-Cupcake-Keyring-Bag-Dangler-ARTS-CRAFTS-PARTY-BAGS-fillers-gifts-/200896348548&hash=item2ec65b0184
    www.ebay.com/itm/6-X-GIRLS-WOODEN-NECKLACES-QUALITY-PARTY-BAG-FILLERS-FAVOURS-GIFTS-PARTIES-/230910784465&hash=item35c35af3d1
    www.ebay.com/itm/Keel-Toys-Toybox-Range-of-Soft-Toys-16cm-girls-toy-box-teddy-bear-plush-toy-uk-/400349115294&var=&hash=item5d36aab39e
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!