• ewaulrica

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    andersson1970 skrev 2011-08-15 09:31:37 följande:
    Denna tex: www.tidebuy.com/product/Dramatic-Organza-A-li...

    Ser definitivt ut som en brudklänning, men utan släp....
    men åhhhh....:) tack för länken, precis åt det hållet som jag vill! jättefin, ska absolut titta närmare på den! :)
  • ewaulrica

    nu ska jag vara lite lat....FörvånadFlört eftersom jag har en fyramånaders bebis härhemma, undrar jag om nån har fler klänningar på lager, som de kan tipsa om?

    jag vill ha som denna gärna, gärna lite glittrig, och naturligtvis gärna runt hundra dollar i pris!:) floor-lenght, inget släp...--8jag har köpt en klänning redan, den är liknande fast med spets, lite "rakare" i nodellen också...)

    så fram med bilderna/länken eller hjälp mig leta!;)

    tack och bock så länge :)

  • ewaulrica



    oj, ska skicka med exempelbilder också kanske, ha ha!:)
  • ewaulrica

    eller som den jag fick länk till ovan...den bilden går inte att ladda upp

  • ewaulrica
    JustMeAndMyLove skrev 2011-08-15 22:57:05 följande:
    Jahapp, då är det bekräftat. Hemsidan jag beställde från är nedlagd, företaget en bluff. 6000 kr borta och vi har inget att ha på oss på bröllopet.

    Nu orkar jag inte med mer skit. Och inte har vi råd med andra kläder nu heller. Får avbeställa musiken och be alla ta bil istället för att bjuda på buss.

    Kul att man tabbar sig så här inför livest viktigaste dag.
    Skit också ... 

    Är tydligen inte ensam om att bli bedragen av Ewa Wijkander heller. 
    Nä men fy...jag är så ledsen för din skull!!! ..och arg! Skrikandes det är väl en mardröm, stackare.. :(  Tanken har slagit mig också nu när jag har beställt klänningen, tänk om det bara är "bluff-företag" och pengarna försvinner ut i tomma intet?! Samma med min ring, beställde den ifrån en annan kedja än de här lite mer vanliga kedjorna som Guldfynd osv, vet inte, men har bara en nojja nu när det är så mycket pengar inblandat... :(

    Lider verkligen med dig!!! Skottpengar på det!
  • ewaulrica
    Skumboll skrev 2011-08-17 14:21:24 följande:
    Äh, vad konstig länken blev.... det är ju också jag på bilden men i första inlägget i hennes blogg finns fler bilder.
    www.victoriacarlqvist.com/

    fantastiskta bilder!!!!! och så otroligt fina ni var!!!! <3 grattis! :) (vet du om att du är lik Kate Hudson?) :)

  • ewaulrica

    min klänning beställdes 11/8.. för det första så blev det fel med alla mått när jag beställde, de kom liksom in fel i rutan där man custom-beställer. Fick live-chatta med en person som fick in alla mått ordentlig (hoppas jag) och som även kontrollerade i inches, varav jag fick en ny order... Har sett mina två ordrar fram till nu.. nu ligger helt plötsligt bara den första kvar, den felaktiga. försökte kontakta dem igen, men det enda de säger är  "no worries". Kul. Jag frågade varför jag inte kunde se den rätta ordern längre, och fick de till svar att "de har haft problem med systemet." Känns inte så himla förtroendeingivande.

    Frågade också varför jag inte kan följa min order som man ska kunna göra, från "order paid-order approved-order supplied-order packed-order shipped" men svaret jag fick var att jag bara kan se när de shippat den, vilket skulle ske inom tidigast 15-20 dagar...

    Har inte hört ett skit från dem sen dess. Ser endast min "felaktiga order" som fortfarande står kvar på "order paid" och det är bara att hålla tummarna att den kommer iväg om några veckor.. tur att det bara är 1200 spänn man sumpar om det skulle vara fel storlek till sist, eller om den inte kommer alls... Obestämd

    Får bara hålla alla tummar som går och försöka välja att lita på företaget!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!