• ewaulrica

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    och Smileycat: har dina små näbbar släp på sina klänningar också...?! sååå sött! :)

  • ewaulrica
    2 0 1 2 skrev 2011-08-29 13:18:58 följande:
    Jag har fått hem min men den har min tärna fått. Fick även hem en som jag själv tänkte ha senare på kvällen men den var aningen för lila för att jag skulle vilja ha den ihop med färgtemat. Den satt som en smäck och jag använde den när min mamma gifte sig häromveckan, men har tyvärr ingen bra bild på mig själv i klänningen! Och nu har jag gett bort den till en väninna... Så dumt det blev! Men de såg ut som på bilderna i alla fall.
    haha... :) det är ok :) tror jag litar på dig och chansar, de är ju så otroligt billiga ändå ;) tack för länkarna, hur som helst- du har hjälpt till mycket redan där! <3
  • ewaulrica
    Red skrev 2011-08-30 07:37:14 följande:
    Sådärja, igår mailade jag texten till hemsidan till kompisen som skall hjälpa oss och beställde skorna. Hoppas de kommer denna veckan Glad Min mamma kommer på lördag och det vore bra att få hennes smakråd. Är det någon som vet hur lång tid man har på sig innan man måste skicka tillbaka skor till Brandos?

    När tycker ni det blir lagom att skicka ut våra inbjudningskort? Vi gifter oss 25 februari och skickade ut save-the-date kort i juni. Om man räknar månader tycker jag att det passar i december, men är det inte tråkigt att skicka ut dem samtidigt som alla julkort? Januari känns för sent och november för tidigt med tanke på save-the-daten...Obestämd Vad tycker ni?
    man brukar ju säga minst 2 månader innan, men iof håller jag med om att det blir lite trist när det kommer samtidigt som alla julkort ;)

    skicka tidigt i december? typ direkt efter första advent? :)

    vi har inte talat om för några att vi ska gifta oss (jo, sambons föräldrar, de ska vara vittnen och vi ville vara helt säkra på att de ska vara med, de reser mycket) inte ens barnen vet nåt :) vi skickar ut inbjudan nu i september, det blir typ 2 mån innan.. :)
  • ewaulrica
    Red skrev 2011-08-30 10:15:50 följande:
    Ja, det får nog bli något sådant. I första veckan i december kanske det inte julkorten har kommit igång riktigt!

    Roligt när det är mer en överrasking, så får man höra vänners och familjs reaktioner på det. Jag tror nästan alla visste om när vi skulle gifta oss innan de fick save-the-date korten!
    vi gifter oss ju "hemligt" (borgeligt) med endast absolut närmaste familjen närvarande, därav hysch-pyschet. :) Det är mitt andra giftermål (har gjort kyrkbröllop med middag på slottet en gång redan ;)) och vi vill helt enkelt inte ha det så stort. Vi vill inte ens ha svensexa/möhippa, om vi får välja! ;) Vi har bett på inbjudan om att de som deltar vid vår vigsel som vittnen och på vår bröllopsmiddag ska försöka hålla "det för sig själva" eftersom vi helst inte vill att det ska läcka ut.. (förrän efteråt då förstås)

    Anledningen? Jag har en trasig familj med mycket skit och slitna relationer.. och inte behöva försvara oss om hur vi gifter oss, osv osv :) Det är rätt skönt!

    Men jag kommer försöka ha lång klänning/tiara (ej slöja) blommor, han kostym/kravatt osv för lite fint vill vi ändå ha det! :)

    Annars så är det ju så att man gärna vill SKRIKA UT att man ska gifta sig, det är ju en sån stor dag i ens liv, så jag förstår dig! :)
  • ewaulrica

     



    nån av dem får hon nog bära på vårt bröllop! :)



    har hittat fler klänningar tii dottern:


     

  • ewaulrica
    Madelen867 skrev 2011-08-31 15:45:36 följande:
    ewaulrika: jättesöta klänningar.
    det bästa är att de är så billiga: typ 150 kr ju inkl frakt!!! (tack för tidigare tips från andra här i forumet)
  • ewaulrica
    raring skrev 2011-08-31 18:13:12 följande:
    Va?? det lät ju sjukt billigt!! de flesta är ju billiga men detta låter ju inte klokt!, bara frakten borde väl kosta typ 150? Vilket ställe var detta?
    ebay.. fick tipset här tidigare i tråden, hon hade beställt som tärnklänningar :) och nu ska jag köpa både till mig & min 14-åriga dotter tänkte jag! :)
    här tex:

    http://www.ebay.com/itm/A1162-Japan-Green-Strap-Bow-Multi-Layers-Cocktail-Dress-/290604572563?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item43a961df93

    och

    http://www.ebay.com/itm/A8200-Japan-Fashion-Pink-Strap-Lace-Bow-Cocktail-Dress-/280731183257?pt=US_CSA_WC_Dresses&hash=item415ce1e899

    man vet iof inte hur de ser ut sen när man väl får dem, inte säkert att alla är i samma bra kvalité osv.. men för det priset tänker jag chansa! :)
  • ewaulrica

    nån som känner till en bra BILLIG sömmerska i Stockholm. Min klänning som kom idag är fin, men alldeles för STOR!! :)

  • ewaulrica

    någon som inte har röstat i sommarbildtråden än? Rösta gärna på mig isf, jag behöver en tiara :) hahaha :) tack på förhand, det går enbart att rösta fram till idag... ;)

  • ewaulrica
    Pinkgrape skrev 2011-09-03 14:03:13 följande:
    Står det "Free shipping", så brukar det vara helt gratis frakt. DHL brukar leverera till dörren, du skriver under, och går nervös in med paketet och undrar hur fasiken de fick plats med en hel brudklänning i det lilla paketet! :P Man packar upp och inser att de är jäääkligt bra på att packa och att det man vecklar ut faktiskt är en brudklänning... men... inte alls vad man beställt! Ja, tills man inser att de vänder klänningen ut och in innan de packar den. Man vänder då klänningen och får ett leende på läpparna och drar en lättnadens suck! ;D

    Haha så har det varit för mig alla gånger iaf :P
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    hahaha... exakt!!!!! när jag öppnade min igår så såg klänningen verkligen märklig ut... tills jag som du insåg att den var utochinvrängd ;)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!