• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Anny - Okejdå, jag kikade bakåt i tråden och ser ju att det är den du beställt. Noll koll här. Huuua, vad fin den är! :) Ska bli väldigt spännande att se resultatet sen :)
  • daniiel
    Anny skrev 2012-02-27 13:12:29 följande:
    Mmm tycker jag också. Kommer ha mardrömmar när det närmar sig.  Min värsta mardröm skulle vara om den var helt täckt av broderier..pärlor och paljetter....
    Det förstår jag. Skrev du att du inte ville ha det? Det är väl massor av pärlor på bandet i midjan? Men utöver det så ska det väl inte vara något på klänningen :)
  • daniiel
    Anny skrev 2012-02-27 15:03:04 följande:
    Nä gjorde inte det då det som sagt inte finns på klänningen. Mer  än bandet i midjan, vilka jag gillar. Jag bad om ett annat utseende på bandet dock. Men det är inte superviktigt. blir det hemskt så sätter jag ett svart enkelt band över
    Då bör de ju inte ha satt dit något annat bling :) Har dom gjort det, så kanske det går att sprätta bort.
    bridetobe2013 skrev 2012-02-27 15:56:53 följande:

    www.morilee.com/bridals/julietta/3055


    Min är ju också en morilee...... Fast beställd från kina då....


    Har inte hittat min gamla kamera än. Vete f-n vart jag lagt den. Har en digital systemkamera också men då blir korten för stora för att ladda upp... och sen får jag inte till ngn bild som gör klänningen rättvisa när den hänger på en galje......


    Får nog be ngn ta när jag har den på mig.... blir i kväll eller på torsdag,,, (denna oändliga väntan)...


    1/6 2012
    Ja, ännu en underbar julietta :) Håller tummarna för bilder i kväll! :D
  • daniiel
    Anny skrev 2012-02-27 16:03:02 följande:
    Du kan ju alltid förminska bilderna och kan du inte förminska de skicka de till mig, eller någon annan så förminskar jag/vi åt dig!
    Ja, det går väl förminska bilderna i typ paint om inte annat :)
  • daniiel
    28juli2012 skrev 2012-02-28 09:59:16 följande:
    Ni som har fått betala tull, varifrån har ni beställt?
    Det spelar ingen roll vart man beställer ifrån, tull kan man få betala ändå. Jag antar att du har koll på tullen, hur mkt det kan bli osv.
  • daniiel

    Nu, verkligen på tal om inget alls, CSN har beslutat att jag inte behöver betala tillbaka studiemedel för december månad, eftersom jag inte kunde veta att pengarna betalats ut felaktigt. Både jag och dottern låg i akut öroninflammation under december. Wiho! Nu kan jag ta pengarna jag hade sparat till det och beställa 10st Disneybarbies till dottern! ;D haha

    Hoppas jag slipper tull! Det känns så onödigt :P


  • daniiel
    1700tal skrev 2012-02-28 11:54:23 följande:
    Vilken tur du hade! De som brukar va stenhårda! Jag blev återbetalningsskyldig 13 000 kr när jag var sjukskriven 2 mån. Tänkte inte på att man skulle säga ifrån direkt att de skulle sluta betala ut. Surt!
    liva skrev 2012-02-28 11:56:22 följande:
    Grattis! CSN är ju inte direkt känd för att för att vara flexibla, klart värt att fira med presenter
    Tack, ja, verkligen tur! :) Det är tur att vi har snälla läkare på dotterns hjärtmottagning som alltid skriver ut väldigt bra läkarintyg :) Skickade in läkarintyg från 4 olika läkare, kvitton från VC, akuten, kvinnokliniken osv. Vattentätt! Förutom att jag inte hade anmält till FK att jag var hemma med sjukt barn, det förklarade jag dock som att jag trodde att jag skulle kunna plugga hemifrån, eftersom när man går VUX så måste man inte vara där, bara vara studieaktiv.

    Jag måste dock säga att detta har hänt förut ett par gånger och jag har alltid haft rätt och CSN har alltid vikit sig, men jag förstår ju att jag har haft ganska tur och de många gånger är helt omöjliga.

    Det är skit att man ska behöva betala tillbaka. Det är ju inte så att man har överdrivet mycket pengar som studerande och är man då tex sjukskriven som dig 1700tal, så har man ju inte möjlighet att jobba heller och få en extra inkomst.
  • daniiel
    28juli2012 skrev 2012-02-28 12:02:02 följande:
    Daniiel: Uteslutningensmetoden säger mig att det är mindra chans att hamna i tullen när man beställer från mylove, men kan ju vara önsketänkandeSkrattande. Rätta mig om jag har fel, visst har du beställt flera klänningar därifrån och sluppit tull?
    Jag slapp tull därifrån och inte hört nån betala tull som beställt därifrån.
    Kopplar samman det med vilka frakt metoder dom använder =)
    Mylove anväder sig dock att samma fraktbolag som därifrån jag köpte min underkjol (via DHgate) och underkjolen fastnade i tullen. Jag hävdar därför bestämt att det inte spelar någon roll och handlar om tur/otur.
  • daniiel
    FelizLane - Det verkar som att du vill köpa en ny, så har du råd, gör det. Men jag håller med dig, dilemmat - ska du välja en nästan likadan eller välja något helt annat? Jättesvår fråga. Vill du ha en till likadan? Jag vet ju att du tidigare skrev att du inte var helt säker på din klänning. Finns det någon annan modell du skulle vilja pröva? Håller med Anny, bildbomba oss :)
  • daniiel

    Jag tänkte på en sak angående den där mermaidklänningen.

    Samma tjej på båda bilderna, i vilken klänning ser hon bredare ut?



     


    Trots att hon har kurvor, så är ju mermaidklänningen mycker mer smickrande. Nu måste man ju känna sig bekväm i en sådan klänning också, men jag tycker bara att såna klänningar inte bara är för långa och smala tjejer.


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!