• Farmall

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    11Juni2011: Jättefin klänning, men du behöver absolut längre underkjol tycker iaf jag.

    Krazzzy: Kul att du får din nu också. Jättefin.

  • Farmall

    Va!?! Är det sant, har INGEN varit här inne på ett dygn? Otroligt.....Flört

    Jo, jag skulle iaf säga det att jag kommer inte in i den här tråden förrän jag är på någon annan sight och kööper. NU måste jag börja hålla i pengarna har jag tänkt och så kommer jag in här, och vad ser jag? Jo paraply, jättefina i spets och det måste man ju ha, eller? Glad

    Senaste dagarna har jag köpt, såpbubblor, två presenter till honom (minns inte vad det heter nu), present till dottern, ett par skor till och ett par finare skor till dottern (de andra var lite för stora), mer spets osv till strumpebandet.....minns inte mer.

    Men klänningen den verkar stå still. Hon som syr den är inte där idag (såg sen att de har semester) och hon har inte svarat på de tre sista mailen jag skickat. Jag är VÄLDIGT orolig för den kan jag säga. Blev ju lovad att få den förra veckan men inte. Borde fått den för lääääääängesen.

  • Farmall

    Ne, min dator hade nog hängt upp sig, ser nu att det är fler här inne.


    Sommarbrud skrev 2011-05-03 11:57:24 följande:
    Nu har jag bokat tid för att fixa mina naglar dagen innan det är dags! Jag har massora v saker inbokade hur ska jag hinna med att vara med W ?? Hmmm
    Har tänkt detsamma. Vi har testat tårtfyllningarna, provat håruppsättningen, ska till kyrkan och prata med prästen idag och så håller jag på och ordna ett möre med kantorn.

    Samma här, jag har nog inte varit supertrevlig på slutet. Idag fick jag en Amanda på chatten, det har aldrig hänt förut.

    Tråkigt med biljetterna sommarbrud.
  • Farmall
    1700tal skrev 2011-05-03 11:54:59 följande:
    Då förstår du hur jag har det. Det är Rita jag har som kontaktperson nu sedan jag tydligen skrämde slag i Jessica som jag hade förut efter vår lilla diskussion om tygproverna... Det var Rita jag tvingade ut i ateljén samtidigt som jordskalvet i Japen var 3 mil därifrån. Men det visste vi ju inte då...

    Jag är nog inte så poppis hos Milly längre, är nog därför mina klänningar (varav 2 har varit FÄRDIGA ett tag nu!) inte skickas. De gör det på pin kiv! Skrikandes Hjälper inte att jag är översvallande artig och trevlig längre, smilysgubbarna är förbrukade från deras sida.
    oups!

    Men jag förstår inte vad som dröjer dem så. Det är ju inte små förseningar direkt...
  • Farmall
    nica83 skrev 2011-05-03 12:11:25 följande:
    Hjälp hjälp hjälp... vårt bröllop är på G att spräcka budgeten totalt och jag vet inte riktigt hur vi ska lösa detta! Hade tänkt ta catering + personal från en cateringfirma men det blev för dyrt. Nu funderar jag på om man ska ta enbart varma maten från cateringfirman och göra resten själv. Vad tror ni det kan tänkas kosta per person för buffémat med exempelvis rostad potatis, tunt skuren biff och någon god kyckling (kanske spett?)??? Alternativt laga all mat själv men köket i lokalen är inte direkt bra så det är svårt med förvaring och i princip omöjligt att värma maten...
    Det finns ingen skola i närheten. Fråga om det finns möjlighet att låna deras kök. Det har vi gjort då vi haft stor fest. Jättebra att laga mycket mat där.
  • Farmall
    1700tal skrev 2011-05-03 12:35:49 följande:
    Amanda brukar dock vara mkt mer tjänstvillig och ödmjuk. Det är inte Rita. Har fått uppfattningen att Amanda är lite yngre. Hon får fråga kollegorna ibland men är alltid vänlig.

    Hehe, tänkte väl att din dator va lite knas. Ett helt dygn utan nån i tråden? Näää, det har nog aldrig hänt! Några timmars stiltje på natten ibland möjligtvis... Drömmer
    Kan hända, men hon visste ju ingenting. Hon visste nog inte ens vilken klänning som var min. Sa bara att hon kommer tillbaka imorgon. Lika bra att lugna sig till imorgon och kolla då kanske..
  • Farmall
    1700tal skrev 2011-05-03 12:45:24 följande:
    Den ena klänningen (från deras eget sortiment) skulle ha varit färdig 7 april... Skrikandes Inte för att jag har bråttom men ändå.
    Ne, det är riktigt dålig stil.

    Jag beställde ju min 11 januari och om inte jag räknar fel skulle ju 50dagar bli någonstanns i mars? Trodde jag skulle hinna beställa en till min tärna där, men det har jag lagt ner....hoppas bara min klänning kommer innan bröllopet nu. Klänningen är det viktigaste av alla prylar för min del och det är den som saknas nuuu så här sent, ca 1 månad kvar.
  • Farmall
    Skumboll skrev 2011-05-03 16:26:56 följande:
    Det verkar ju definitivt inte hålla sig till de 50 eller 60 dagar de skriver i prisförslaget man får, snarare att de går efter det datum man gifter sig. 
    Jag beställde ju min i slutet på januari och sa att jag ska gifta mig den 14 maj. Klänningarna ska nu vara klara (det sägs att jag ska få bilder imorgon), men det efter att jag tjatat en hel del...
    Jag beställde från milly, gjorde du det också? Det var ju himla knäppt i så fall. Om du beställt efter mig och har flera klänningar dessutom. Inget illa menat mot dig ,men jag blir så nervös för att min inte ska hinna hem i tid. Jag har som tur är sagt att jag gifter mig 14 maj om det nu betyder något för dem....?

    Välkomna alla nya i tråden!

    L8PR: Å så roligt, vi väntar med spänning på nya bilder..

    Är man inte choppinggalen innan man går in i den här tråden så blir man, nu funderar jag på en gästbok. Har ni andra köpt någon fin och bra? Jag skulle vilja sätta in kort på gästerna i den + att de får skriva lite också, hellst skulle det vara förtryckt några frågor eller så. Om ni förstår.

    Vi har varit i kyrkan och träffat prästen idag förresten, haglade och regnade. Hoppas verkligen det har regnat klart nu så det inte kommer något på bröllopsdagen. Kändes hemskt att gå där i kyrkan och öva. Skrattade hela tiden, så det måste vi öva mer på.
    oj, va långt det blev, sorry!
  • Farmall
    Skumboll skrev 2011-05-03 21:01:05 följande:
    Precis, jag har beställt från milly. Har också sagt att jag gifter mig 14 maj och jag har varit på dem som en igel.... 
    Förstår att du är nervig, försök få tag på bella imorgon!
    Ja, får sova på saken och hoppas på morgondagen.

    Minuz: Ta den du tycker är vackrast. Du är finast med den du älskar, då strålar du mest.
  • Farmall

    Mia4: Jättekul att du fått din klänning! Då kanske det finns hopp för oss andra också.

    Bella har just lovat mig klänningen den här veckan också. Hoppas hoppas, men jag vet inte hur allvarligt jag ska gå in för det.....

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!