Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Goli ska tänka på dig när du gör tentan. Du fixar det här låt inte ikea förstöra ditt humör. Kan tänka mig att de irriterande och jag hade begärt kompensation. Stå på dig men först fixa tentan och sen samla krafterna till lägenheten. Snart flyttar du in till din nya fina bostad med din älskling. Hiiiih man blir ju nervös och glad av tanken vad roligt för er :)

  • Mustikka

    Hej tjejer. Blir tokig på internet här hemma, den funkar lite när den själv vill. Märker att en del har samma florist som jag :) han är verkligen duktig men ska bestämma tid med honom angående rosetter på stol osv. Och ska till mona lisa o ta ett snack med honom igen. Blir bokstavlihen tokig när han säger att allt är klart. Ska be honom om en lista över vad ALLT är. Fick ni smaka på maten och tårta? Jag är så osäker över vilken sås som är god till kyckling. Hahaha mitt i lands problem. Dessutom börjar det vara nära bordsplacering. Ska ha nummer ist för namn. Ville ha det innan med kommer dö av stress då. Ni har väl inte glömt att vaccinera er? Ska dit idag och ta mina sprutor.

  • Mustikka

    Kitkät! Din bukett låter underbar, och det var ett bra val att låta dem få lite fria händer tror resultatet blir bäst då. Det där mes borgerligt är svårt vi vill gifta oss borgerligt också. Då är man gift på "riktigt" men vi vill inte träffa varandra innan. Utan han ska stå i kyrkan och vänta på mig, så den borgerliga får vi ta efter. Hoppas vi kan det samma dag.

  • Mustikka

    Lavelii Ååååååh vad romantiskt. Man böir så glad av att läsa ditt inlägg. Kan förstå att det var härligt och känslosamt. När vi köpte min ring så grät jag nästan av lycka. Kvinnan bakom disken blev jätteglad för att jag var helt skruttig haha. Det är en känsla man seny glömmer. Lite som att bli friad till igen haha. Pagnie! Din möhippa lät preciiiis så rolig som en möhippa ska vara. :) vad roligt ni haft det och vilka gulliga vänner du har som fixat allt. Jag är livrädd för min. Min syster ska hålla den och jag vet att hon är extrem :O vet inte ens när den blir av. Haha man blir lite små galen av det.

  • Mustikka

    Altså när jag pratat med rudi så gick allt så snabbt. Han gick igenom allt första veckan vi bokat och efter det har allt varit klart. Vill ha en lista på vad allt är så jag kan bocka. Vet inte hur dukarna banden osv ser ut i verkligheten. Hur lokalen ska dekoreras och hur birdrn ska stå osv. Är en kontroll freak och känner att jag vill ha allt på papper. Vem tar hand om saker och ting. Ska det stå någon som leder andra till sina bord eller måste vi göra det. Vad händer om det kommer fler personer än beräknat, syrianer gör som dem vill ju. En familj sa att alla kommer inkl deras små varn fast än jag sagt INGA BARN. De bryr sig inte. Hahah ni märker min stress förvirring. Överdriver säkert men kan inte låta bli. Måste träffa honom och floristen igen. Står inte ut om jag ibte får göra det. Är jag lite för överdriven nu???

  • Mustikka

    lavelii vilken underbar ring du har. Förstår att du är rädd om den. Hmm det där med försäkring är en bra fråga. Tänkte inte alls på det och vart man försäkrar. Räcker inte en hemförsäkring?

  • Mustikka

    Lavelii gifter mig den 27/7 om exakt 1 månad 15 dagar och 23 timmar. Iiiiiiiiihi det är snaaart hihih .. precis som pagnie skrev ovan snart är vi alla Fruar och börjar ett helt nytt kapitel i våra liv. UNDERBART ♥

  • Mustikka

    Ojoj missar alltid efter några dagar. Man känner sig lost utan internet ibland. Kitkät jag har varit stenhård. Haft dig i tankarna faktiskt :) men min sida respekterar inte utan barn viljan. Nämnde till släkt att jag har ett antal stolar och jag räknar inte med barnen så tar se med barn så har dem ingen stol att sitta på.. Då sa den ena att dem förstår och tycker det är en bra idé för dem kan sitta på knät!!! Orkar faktiskt inte mer hae sagt skarpt med de vägrar. Till och med grannen påpekade att småbarn får sitta på knä lr att de tar med barnvagn . Blir tokig läser inte folk korten? ? Aja jag ger snar upp iaf. Ingen verkar bry sig. Har iaf glada nyheter oxå. Fick låna av min vän två slöjor eb lång och en kort. sen har vi fått låna en cab av en släkting. Är super nöjd. Bara bordsplaceringen kvar.

  • Mustikka

    Dr goooliiiii ska börja kalla dig för det nu. Massa massa Grattisar du är så grym. Vad spännande det låter med att få ta hand om patienter. Du måste berätta om allt spännande läskigt och mirakel som du får uppleva.

  • Mustikka

    Viola. Vilken vacker klänning du har

Svar på tråden Orientaliskt bröllop