• Sommarbrud 2005

    Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005

    Startar en ny tråd här för oss som bor i Sthlm å som ska gifta sig i aug nästa år..
    Vore kul att ha kontakt med några andra om det finns nåra?

  • Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005
  • Förlovad

    Midvintertös: Åhh va spännande. Lycka till med allt! Jag ska hålla tummarna för dig den 8:e..att du inte snubblar i kyrkan..att ni båda svarar ja..
    Hi hi nä skoja bara. Vad är det för typ av lokaler? Skiljer de sig ifrån varandra?

  • Midvintertös

    Förlovad: Ja det gör de. Det är Hågelby Herrgård och Lida värdshus. Ja den ena talar ju för sig själv, Lida är mer myskänsla. Stor öppen spis i "matsalen", lägre till tak och själva värdshuset ligger lite avsides. Hm jag vet inte... Herrgård lite lyxigare, Värdshus mysigt med brasa mitt i vintern.

  • Förlovad

    Hur många gäster har ni bjudit? Mest släkt?..Vi resonerade så här..Vi hade nämligen först tänk att ha det utomhus hos mina blivande svärföräldrar. Men sen kändes det lite väl intimt. Våra vänner och släktingar har ju inte träffats och det kändes bättre att ha det på neutral mark. Vi tror att det blir lite roligare stämning då folk kan dansa..mingla..gå lite som de tycker. Fast det var ju inte fråga om två olika lokaler för oss..men man kan ju fundera över folket som kommer. Tror ni att det blir stelt med den lite lyxigare varianten?! Blir det för mysigt och intimt på den andra..Sorry om jag förvirrade dig mera nu Äh ni kommer på det snart, det som känns bäst för er.

  • Midvintertös

    Ja det lutar åt det mysiga inima faktiskt. I kyrkan kommer det vara mörkt med massor av levande ljus. (den kyrkan har massor med amplar) Så det skulle bli lite mer "samma" om vi tog den med brasan. De är oxå lite billigare alltid ett plus, sedan tror jag nog att det skulle bli mindre stelt.

  • Förlovad

    Låter ju jättebra! Mysigt med massa ljus och brasa i vintermörkret! Billigt är bra...

  • Midvintertös

    Förlovad:
    Ja billigt är bra.

    Måndag den 5/7-04 kl 17:00-17:30 ska vi träffas några tjejor från BT, Utanför ljunggrens papper i Gamla Stan. Köpmangatan 3. Ta en penna eller hårspänne bakom örat om kom med.

  • Maya K

    Har ännu inte bestämmt datum men det kommer att bli ngn gång i aug-september
    Så jag hakar på!!!

  • Maya K

    Hur långt har ni tjejer kommit med planeringen osv??? Jag har en kille vid min sida som bromsar min planering lite....
    Det är lite irriterande när han inte har ngn lust att börja planera så här tidigt!! Eller ja... tidigt och tidigt är det ju inte

  • lillsmurf

    Chopper, vi skall ut och träffa margareta nån dag här framöver och prata lite, ut till ängby har vi tänkt att ta båt, till Ängby badet, där väntar en buss som kör gästerna till Ängby slott. Vilket datum har ni bokat i augusti? Vi gifter oss den 19 augusti 2005.

  • Sommarbrud 2005

    Maya:

    Din med? Min sambo e likadan..Igår när jag försökte få han att engagera sig lite å prata om plats å allt, så babblade han bara om varför vi måste bestämma sånt NUUUUU...det är ju ett helt ÅÅÅÅÅÅR kvar..*mmm..*

Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005