• Sommarbrud 2005

    Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005

    Startar en ny tråd här för oss som bor i Sthlm å som ska gifta sig i aug nästa år..
    Vore kul att ha kontakt med några andra om det finns nåra?

  • Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005
  • lillsmurf

    § Cicki §

    Vi har frågat två av tärnorna och en av marskalkarna, vi vill ha tre tärnor och tre marskalkar, inte för att det skulle bli jämt antal utan det bara blev så när vi tänkte igenom vilka vi ville ha!

    Vi kommer att bli 61 personer totalt, men klart om någon inte kommer så blir det ju färre, vi har nog tänkt på ett liknande upplägg när det gäller fotograferingen, anlita en fotograf innan för riktigt schyssta bilder på oss till en pärm, och sen kolla med några av våra kompisar som gillar/är bra på att fota att fota under hela dagen.

    Det skall verkligen bli toppenkul att få prova klänning, men jag måste nog vänta till Januari åtminstone, jag är en sån där som går upp 10 kilo ena halvåret och går ner 10 det andra, inte för att jag bantar eller nåt, men ibland får jag såna infall och börjar träna och lever hälsosamt, ibland sitter jag bara hemma och äter chips å godis, dricker läsk och kollar video, hihihihi, men jag har alltid sagt att man skall göra det man känner för Det skulle ju inte vara kul och köpa en klänning nu för att det sedan visar sig att den är alldeles för liten eller alldeles för stor, *ler*!!

    Fråga, har ni berättat för någon överhuvudtaget, om inte när har ni tänkt att berätta? Vi hade tänkt att hålla det hemligt ett tag men det gick inte när alla började fråga och var nyfikna osv.. Klart alla vet inte, bara föräldrar och närmsta vännerna än så länge...

  • § Cicki §

    Lillsmurf:

    Kul att ni ska ha flera tärnor och marskalkar, det lutar åt att vi har tre tärnor och två marskalkar. (om de svarar ja vill säga Jag lovade mina systrar för ett par år sedan att de skulle få vara tärnor på mitt bröllop, hade då ingen aning om att den dan skulle komma så relativt snart då! Min bästa väninna vill jag också ska vara tärna.

    Ang fotografer så ringde jag Joe Sundelin idag för att kolla lite priser med honom. Han var jättetrevlig och vi beslöt oss för att åka dit och titta lite på hans bilder i aug Han hade svårt att säga vad det skulle kosta, men det lät som att det var från 4000:- och uppåt beroende på hur många bilder osv... Jag tycker nog att det kan vara värt det trots att vi inte har en jättebudget?!

    Ang. att berätta: Nej, eller jo... Familjen vet, men inga vänner ännu och jag nästan spricker och är på väg att försäga mig gång på gång Vi har inte bestämt ännu när det är dags att släppa "bomben" vi tänkte först att det skulle ske nåt halvår innan, fast nu funderar vi på att säga det redan i höst hihi!

    Såg i någon av de tidigare trådarna att du skulle ut till Ängby och träffa Margareta?! Hur gick det?! *nyfiken*

  • lillsmurf

    Vi var och träffade Margareta i måndags, jättetrevlig och verkar väldigt seriös. Jag tror inte att det kommer att bli några problem alls, det verkar som om hon verkligen tycker att det är jättekul och arrangera bröllop, fester m.m. Fick ett väldigt bra intryck av henne! Hur dags har ni funderat på att viga er på Ängby?

    Joe Sundelin? Nån man borde känna till?!?!

  • § Cicki §

    Hej igen lillsmurf!
    Kul att höra att ert besök hos Margaretha gick så bra! Hon verkar ha bra koll på alla/allt!

    Tiden för vigseln har vi inte funderat på ännu, men jag tror jag vill vigas runt 15.00. Hur gör ni? Du har säkert redan sagt det, men jag har för kort minne

    Joe S finns i branchregistret, han verkar vara uppskattad, fast ingen jag kände till innan jag började leta fotograf...

    Hänger du med på pappersjakt på tisdag förresten?!

  • lillsmurf

    När och vart? Jag jobbar fram till 15:30?

  • Förlovad

    Hej tjejer...
    Hur går det med planeringen? Har inte skrivit i tråden på länge.

    /Ciao

  • _Sommarbrud_

    Hejhej..tror jag hoppar in i den här tråden med..*har för mig att jag inte skrivit i den?*

    Jag heter Therese,är 21 år i oktober,bor söder om Sthlm,å gifter mig den 27 aug nästa år..

Svar på tråden Vi från Sthlm som gifter oss i aug 2005