• Augustibrud-06

    Stenungsund 2006

    Hej! Ingen som ska gifta sig i eller runt Stenungsund 2006?

  • Svar på tråden Stenungsund 2006
  • Orustbrud

    Nu har jag kommit igång riktigt med mina kort. Det funkade som jag ville att sy på maskinen med silvertråd.
    Annars har vi inte bokat/bestämt mycket alls så det känns bra att vara tidig med något.

  • 2006Std

    Augustibrud-06

    Vi träffade Beatrice Larsson, hon hade jättefina bilder att visa men vi känner ändå att vi vill träffa fler fotografer. Det är ju ändå en viktig del av bröllpet och det ska kännas helrätt....

    Funderar på Cirpian el. Louise Pekkanen, men har inte pratat med någon av dem ännu....det är så svårt! Har du något tips? Har ni bestämt fotograf än?

  • 2006Std

    Augustibrud -06

    Såg visst att ni inte hade bestämt än...!
    Har ni träffat någon?

  • Augustibrud-06

    2006std
    Vi har träffat Ciprian och Eva Quirbach, men det är såå svårt. Beatrice vad ligger hon i för prisklass? Vi ska träffa Stephan Berglund oxå tänkte vi.

  • Linslus

    Vi träffade & bestämde oss för Ciprian! Han verkar lyhörd, duktig & tar bilderna med "charm" i tycker vi Vi är inte så mycket för "stela" bilder så jag tror han blir perfekt Sen har vi ju inte träffat några av de andra som ni nämner så vi får helt enkelt hålla tummarna att vi valde rätt (för oss)

  • HeWi

    Augustibrud- 06:

    Ja, hon från Orust verkar jätteduktig. tyvärr är det ju så att alla häst och vagn ekpiage är ganska dyra. Vi väljer mellan henne och en annan gubbe från Orust. Han kör tydligen tvåspann också för samma pris (om jag inte misstolkade). Han är också väldigt seriös och duktig. Hmm...det är svårt! :)

  • 20060826

    hej allihopa! oj vad länge sen det var jag va här.hmmm mycket att läsa!
    HeWi
    Vad heter han som kör tvåspannet på orust?. är nämligen uppvuxen där och hållt på med hästar i alla år så jag känner i princip alla "hästmänniskor" där.
    Så om ni undrar något om dom e seriösa duktiga m.m så kan jag hjälpa er att välja de mest seriösa!!

  • Augustibrud-06

    Hej allihop!
    Här har varit lite lugnt det sista. Hoppas det går bra med er planering. Här ligger vi lite lågt, det är fotograf som ska bokas.

  • Linslus

    Lite OT: *vill ha sympati*; har precis dragit ut min första visdomstand INTE kul; visserligen var själva tandutdragningen ingenting blev positivt överraskad
    MEN; tillhörde visst de oturssamma för det blödde i 24 timmar SUCK! Har inte ätit eller sovit på snart 1,5 dygn (tandvärk innan) så nu när det ÄNTLIGEN går att åtminstone äta yoghurt ;-( & dricka Juice så måste jag ju säga ÅHHH va gott det är med juice
    Tandläkaren sa att "oj det var FYRA rötter på den, det brukar vara 1" Så kanske inte konstigt att det blöder?
    Så idag är jag hemma av utmattning... men hade liiite ork att i alla fall kolla "läget" på BT

  • Augustibrud-06

    Linslus
    Stackars dig! Det är jobbigt att gå till tandläkaren bara man gör en undersökning tycker jag. Vad jobbigt att blöda så länge efteråt också! Skönt att kunna dricka lite nu då! Du får krya på dig!
    Man blir ju inte gladare av det här tråkiga vädret som är idag heller! Tur att BT finns!

Svar på tråden Stenungsund 2006