• Trancequeen

    Åldersskillnader

    Jag blir helt vansinnig på en del människor. Jag förstår inte hur ni kan tycka att det är äckligt med folk som är tillsammans och har en åldersskillnad på mer är 3-4 år.

    Jag var 15 när jag träffade min sambo, då var han 27. Vi är tillsammans fortfarande, så vad har åldern med detta att göra? Det är ju större chans att en människa som är 25+ är seriös. Jag skulle vara mer orolig om min dotter skulle träffa en kille som är 18 om hon var 13, killar som är 18 är sällen seriösa!

    Så slita döma folk så fort. Mina föräldrar tyckte inte alls attd et var farligt att han var 12 år äldre.

  • Svar på tråden Åldersskillnader
  • Alexa44

    Har aldrig hört talas om någon som tycker några års åldersskillnad är äckligt, faktiskt.

  • blåsippa

    Om jag inte miss minner mig - rätta mig om jag har fel så startade du nyligen en tråd där du berättade hur äckligt o onaturligt det var med folk som är homosexuella!!!

    (Så kanske du skulle tänka om där!!!Du kastar ju nästan sten i glashus!)

    Man kan undra om du inte bara skriver inlägg för att reta upp folk eller hur jag nu ska uttrycka mig!!!

    ""Jag blir helt vansinnig på en del människor. Jag förstår inte hur ni kan tycka att det är äckligt med folk som är tillsammans och har en åldersskillnad på mer är 3-4 år.""

    Ditt inlägg är konstigt skrivet eftersom du riktar din kritik till oss som läser det, har heller aldrig stött på någon som reagerat med äckelkänslor när ålderskillnaden är lite större!!

    Ibland undrar jag om du är riktig eller ett "troll"...........

  • Trancequeen

    blåsippa:

    Hehe, jag är riktig! :)

    Jo, det stämmer, det är jag som har skrivit om homosexuella, men berätta då för mig hur naturligt det är, egentligen, så lovar jag att jag ska tänka på saken.

    Jag tror att jag upplever detta för att jag är "så ung". Mina vänner är dessutom något år yngre än mig, så dom har inte riktigt fått livserfarenhet att förstå att åldern inte har någon betydelse. Folk har sagt det till mig, men ändå reagerat konstigt då jag har sagt att det skiljer 12 år mellan oss...

    Och det är inte meningen att rikta kritiken mot er som läser inläggen, absolut inte, så jag ska tänka på hur jag formulerar mig hädanefter.

  • L-N

    Jag tycker också att TS verkar va lite trollig...
    Tycker mej minnas att TS i en tråd dömer ut de som väljer att plastikoperera sej. Du borde nog tänka dej för lite bättre...

    Angående åldersskillnader så tycker jag att det är upp till var och en vem man tycker om och hur gammal den personen är. Man kan ju fundera om en 40-åring vill va med en 15-åring, det tycker jag är lite märkligt, eller så är 40-åringen bara lite omogen och passar därför med nån i 15 års åldern?
    Men jag vet en del par som det har skillt en hel del år mellan som har valt att bryta upp, för de orkade inte med allt prat.

  • Trancequeen

    Jamen nu handlar det ju om 12 år, inte 25! :D Och för det andra, ska du förkorta mitt nickname, så gör det rätt, TQ! :D

  • L-N

    När jag skrev 40 och 15 år så menade jag ju inte ditt förhållande. 12 år är väl inget att prata om. Bara ni tycker om varann så ska du inte lyssna på negativa människor som lägger sej i!

  • KCsMama

    Jag tycker det är helt ok att två vuxna väljer att vara tillsammans trots stora ålderskillnader. Dock kan jag ibland bli en aning fundersam och undra vad en vuxen man vill med en tjej som går i grundskolan eller precis gått ut.

  • Trancequeen

    Haha, jaså, det var det TS stod för?! *känner mig dum*

    Men jag har så svårt att förstå detta med att andra inte bara kan glädja sig åt mig, jag har ett perfekt förhållande, men folk verkar bara tracka ner på oss på grund av åldern. Om mina och min sambos föräldrar kan hantera det bra, så förstår jag inte varför andra inte kan det.

  • Trancequeen

    KCsMama:

    Om du syftar på mig, så har du ju ingen aning om vem jag är, baar för att jag är 19 år. Du vet inte vad jag känner och vet, och du vet inte heller vad min sambo känner och vet. Så jag tycker du ska lugna dig med fördomarna, och kanske istället fråga mig om varför, så kan du får ett svar.

Svar på tråden Åldersskillnader