• Trancequeen

    Åldersskillnader

    Jag blir helt vansinnig på en del människor. Jag förstår inte hur ni kan tycka att det är äckligt med folk som är tillsammans och har en åldersskillnad på mer är 3-4 år.

    Jag var 15 när jag träffade min sambo, då var han 27. Vi är tillsammans fortfarande, så vad har åldern med detta att göra? Det är ju större chans att en människa som är 25+ är seriös. Jag skulle vara mer orolig om min dotter skulle träffa en kille som är 18 om hon var 13, killar som är 18 är sällen seriösa!

    Så slita döma folk så fort. Mina föräldrar tyckte inte alls attd et var farligt att han var 12 år äldre.

  • Svar på tråden Åldersskillnader
  • blåsippa

    TQ
    ja fast du skrev ju i ett annat inlägg att homoseuella var så oerhört äckliga o att det var helt emot naturenslagar.

    Var jag homoseuell o visste att min kompis tyckte så, inte skulle jag vilja vara kompis med dig??? Är ju lite hyckleri om du är kompis med dem o tycker de är så äckliga??
    Vet de att du tycker det?

    Sedan kan jag inte förstå att du ej ändrat uppfattning om homosexuella om du nu verkligen är kompis med flera! Att ha den läggningen är ju inte själv vald o ofta svår att gå ut med offentligt pga att folk har sådana åsikter som dig!

  • aircondition

    ...vilken konstig tråd...
    jag håller med någon av föregående talare: Det känns som TS vill "trissa" här på BT.

  • CareBear

    TQ

    I mina ögon är det inte speciellt seriöst om den 27 åring blir ihop med en 15 åring och det har inte med ålderskillnaden primärt att göra. 15 åringen är ett barn och 27 åringen är vuxen. Om en 20 åring blir ihop med en 35 åring är dock inget jag skulle reagera på eftersom de bägge är vuxna. Skulle inte kalla det äckligt men lite småsjuka tycker jag de vuxna män i min ålder är som blir ihop med tjejer som kanske precis gått ur högstadiet. Får för övrigt också "trollvibbar" av såna här trådar.......

  • CareBear

    TQ

    För att dra frågan till sin spets, är det ok om en "jättemogen" 12 årig tjej är ihop med en omogen 40 årig man? Åldern är ju bara en siffra ändå......

  • Elin1

    CareBear

    Äntligen en vettig person! Jag håller med dej helt! Tycker också att det är mkt underligt (och såklart helt fel!) när vuxna människor väljer att dejta barn!

    Även om den ena nu råkar vara 16 år (och byxmyndig), och den andra 28: Vad har de gemensamt??

  • Trancequeen

    Jag tycker inte ens att en 12-åring ska ha ett förhållande över huvudtaget, man ska leka när man är 12. Men så ska ju alla bli vuxna så fort idag, tyvärr.

    Om det ni var så sjukt att vi träffades när jag var 15, och han var 27 då, så är det ju väldigt konstigt att vi är tillsammans än idag, efter 4 år, så hur sjukt är det då?!

    Och sluta kalla mig för ett trll, varför är jag ett troll för att jag har mycket jag vill skriva?!

    Jag tycker inte att homosexuella är äckliga rent personligt, bara att det är äckligt att tänka sig att dessa trycker på varandra *hehe*

  • Trancequeen

    CareBear:

    Vi hade inte så mycket gemensamt när vi träffades, men vi ville båda bara leva livet och festa, och det gjorde vi. Sen umgicks vi varje dag i 2 veckor, och det uppstod känslor. Så det är väl det vi hade gemensamt just då, vi var 2 ensamma skälar, som hittade varandra, är det så galet?

  • CareBear

    TQ

    Det är galet för att du var ett barn och han var vuxen när ni träffades.
    Även om du nu var "laglig" ser jag en ålderskillnad på 12 år när det ena är 15 år som en form av pedofili.

    Hur mogen kan en 15 åring bli?? Kroppsligt menar jag inte nu utan mentalt. Man vet ju inte spec mycket om livet efter 15 år oavsett hur erfaren man är eller hur mycket man levt. Som sagt om ålder bara är en siffra och ni hade så mycket gemensamt du och din pojkvän så kanske en 12 åring och säg 21 åring kan känna samma känsla och samhörighet. Gör det att ett sånt förhållande är ok för det? NEJ!

  • CareBear

    Kan tillägga att jag är ett par år under 30 och aldrig träffat en tjej som varit under 20 som jag haft spec mycket gemensamt med. Att sen till och med dejta en tjej i moppeåldern är ju helt otänkbart för mig och de flesta andra vettiga män i vuxen ålder.

  • blåsippa

    TQ

    Om jag fattat det rätt så var ni K-Kompisar först o sedan fattade ni tycke för varann o blev ett par??
    (du skrev om det i en annan tråd).

    Att en 27 årig kille har en 15 årig tjej som k-kompis,lite skumt tycker jag...

Svar på tråden Åldersskillnader