• Gemma

    Summan av allt

    I flera veckor har jag funtat på ett namn som är tillräckligt omfångsrikt. Jag tror jag har det nu. Enjoy!

    Kram, G.

  • Svar på tråden Summan av allt
  • Gemma

    Lapinette: Så dyrt som det är med lägenheter har ni all rätt att vara kräsna. Och apropå restauranger - har ni testat Marie Laveau? Jag och några kompisar var där i maj och åt, dyrt men skojigt. Trevlig champagne hade de också.

    Idag blev vi bjudna på bröllop här i Shanghai! Det är mannens chef som ska gifta sig på strandpromenaden The Bund i mitten av september. Nu börjar också de sociala evenmangen hopa sig, ofta i regi av något konsulat eller nån handelskammare. Och jag som inte hunnit få hit mer än en bråkdel av mina klänningar, skor och handväskor... Nåja, får väl knata iväg och köpa nåt nytt ;)

    Kram, G

  • Gemma

    Lapinette, har du fyllt år?

  • Gemma

    Sverige har fin natur men ack vad ödsligt det kan kännas ibland. De geografiska avstånden, och de mentala...

  • Gemma

    Lapinette: Har fixat allt jag skulle i Sverige, men inte gjort slut med SATS... kan inte förmå mig.

  • Lapinette

    Skoj, för då kan vi köra pump när du är här! Jag har dragit ned på träningen till 3 ggr i veckan nu när jag har mannen i stan. Kanske blir det något extra pass när han är ute och reser eller när han börjat plugga svenska men nu så tycker jag synd om honom om jag är borta varenda kväll.

    Har bara varit och partaja på Marie Leveau men vi får väl ta och provsmaka deras mat också. Vi äter ute var och varannan dag sen vi kom hit. Inte så dyrt och fint varenda gång men ändå. Vi lugnar nog ned oss så småningom...kanske?

    Jag fyllde år dagen innan vårt bröllop i maj. Själv då Gemma, är du ett höstbarn?

  • utvandraren

    Ojojoj... Wow!
    Här är man bortrest ett par dagar och kommer tillbaks till en bortglömd tråd! Fattade ingenting om titeln på denna innan jag hittade den gamla travaren så jag kunde få myntet att trilla ner!

    Jag har SÅ mycket att göra på jobbet nu för tiden, bara roligt men lite slitsamt också! Tjuvar mig ett par minuter här nu...

    Måste bara säga som svar på 1a inlägget i denna tråd. Deffinitivt Côtes du Rhône framför Keso och ska vi snacka färskost väljer jag mozzarella...

    I lördags hade jag middag hemma eftersom min snälla mamma var på besök. Kockelerade egenhändigt ihop en fyra rätters bestående av:
    *pilgrimsmusslor med soyasmör och pepparotskräm, serverat med André Clouet(liten producent som gör underbar Champis i den rikare stilen).
    *Helstekt entrecote med ugnsgrönsaker och kantarellstuvning, med en smarrig Beaune 1Cru Champs Pimonts.
    *Bleu d' Auvergne med fikonkompott, Sauternes
    *Tiramisu
    Kände mig lite stolt efteråt måste jag säga, allt blev bra. Men köttet kunde varit lite råare...Ska köpa termometer!

    Lapinette: Ta god tid med lägenheten, men tänk på att "råmaterialet" är viktigast, finnish kan ni göra själva! Vi pysslar som galningar med våran och den kommer att bli rå! Superkul verkligen! Vet inte vad jag ska hitta på när den är klar....
    Letar den perfekta mosaiken just nu som ska in på badet.

    Blivande fru Stålhanske? Är du här? Såg att du hade svarat mig för hundra år sedan i den gamla tråden....

    Izunia, har letat efter dina bilder men inte hittat. Kan du länka igen? Vill gärna se....

    Ha en fin dag tjejer!

  • Gemma

    Oj, oj, oj, oj, oj, oj utvandraren.

    *gör vågen*

  • Gemma

    Izunia: Jo, den är visst bra.

Svar på tråden Summan av allt