• sannaj90

    sexsidor igen!!

    Skulle ni reagera ifal ni såg att eran sambo har varit inne på klubb6. Har sett det innan med, såg att han har varit inne igår, jag tror att han är duktig på att "sopa bort spåren" när han har varit inne på olika sidor. Jag är jätteledsen för klubb6 är för mig en sida där man leta sexpartners, och att man även kan hitta sin granne på nakenfoto. Och så undrar han var min sexlust har tagit vägen

  • Svar på tråden sexsidor igen!!
  • sannaj90

    Jag vet att han är ledsen och önskar det ogjort men jag fattar inte varför?????, det som gör mest ont är att jag inte trodde sånt om han!, min bild av honom har blivit förstörd pga av detta, porr tycker jag är annat men jag gillar det inte.

  • sannaj90

    PennyJenny :
    jag frågade honom igår om han inte kännde att han gjorde fel el dåligt samvete och det hade han haft efter det, har man det tycker jag att det är ett tecken att man vet att man gör nått som sårad den andra. men varför gå man in igen då?? , han har sagt att han har raderat några gånger med när han varit där, men han säger att han inte har varit där många gånger.

  • ohmygoodness

    Visst är det väl så. Många träffas på nätet, men jag tror nog att det ska vara något rättså galet i ett förhållande innan man ger sig iväg och träffar nån som man hittat på sexsidorna, om det är så att man är i ett fast och kärleksfullt förhållande. Din pojkvän måste ju veta att han riskerar att förlora dig ifall han gör nåt dumt. Jag vet ju inte något om ert förhållande och hur det är och har varit. Men går jag bara tillbaka till mig själv så jag skulle t.ex. aldrig ens vååga sätta vårt förhållande på spel genom att fara iväg och träffa nån annan...Skulle alla människor som tittar på porr och lite sexsidor fara iväg för att träffa andra så skulle det ju inte finans några förhållanden här i världen.

  • jocelyn

    Han ljuger ju uppenbarligen om det eftersom du VET att han kollat på sidan flera gånger. Den grejen skulle jag störa mig masor på; att man konfronterar någon varpå denne ljuger en rätt upp i ansiktet! Det är ju hur elakt som helst. Går man med på det hela och väljer att "glömma", ja då accepterar man ju även hans sätt att hantera situationen, dvs att ljuga rakt ut.

    Jag skulle inte ge med mig om det var något som går såpass utanför ramen med "bara" siterna, det handlar ju om hela förhållandets hälsa.
    Jag hoppas ni kan prata mer om det här och att han inser att han har ett VAL; han kan välja att inte besöka den där siten och välja att respektera dig!

  • Lilla Li

    ohmygoodness: Aha, det lät som om du menade att internetdejting överlag var något som inte många skulle våga sig på - men du menade när man redan är i ett förhållande. :) Jag missförstod dig.

  • PennyJenny

    Fast att han har känt skuld, dåligt samvete och raderat kan ju faktistk ha att göra med hans egen syn på det. Att han skäms lite över att vilja titta på det för att det inte är accepterat av samhället, välartade människor ska inte titta på porr typ, gör man det är man en vriden människa osv. (Alltså, jag tycker inte det men det finns ju ibland en uppfattning från samhället att det är så) Känslor som kommer upp i samband med sexuell upphetsning kan vara extremt komplicerade för vissa människor, för att de inte har en avslappad inställning till sin och andras sexuallitet. Kankse har sex varit tabu när han var mindre, det kan vara sånt som kan leda till skuldkänslor. Kankse har han upplevt att han velat titta på andra, att den seuxulla upplevensen är något annat än den han har med dig och att den inte står i relation till det. För honom är det kanske helt skilda saker, att han blir upphetsad av att titta på andra behöverinte på något sätt förminska de sexuella känslor han har för dig. Och det är klart, om du själv inte kan separera det så blir det så klart svårt för dig att förstå.

    Men någonstans tänker jag, om du vill ta dig vidare i erat förhållande, om du vill komma vidare och fortsätta tillsammans så måste du ju försöka att förstå det från hans sida oxå. För utan den förståelsen så tror jag att du inte tar dig vidare. Då kommer du alltid att skuldbelägga honom för det och känna en tagg i dig. Om det är så att hans tittande på nätet inte står i relation till det sexliv han har med dig, då måste du försöka förstå det. Nu vet han ju oxå hur du ser på det, att du blir väldigt kränkt och sårad och då måste ju han agera på det såklart. När något sånt här kommit upp till ytan så det självklart att han faktiskt tar hänsyn til dina känslor och att han respekterar att du inte vill att han fortsätter med det här, men det är oxå viktigt att du försöker förstå att han inte medvetet försökte såra dig om det nu är vad han säger och att sett på det här med surfande på ett annat sätt än du.

    Huvudsaken är hur ni tar er vidare nu. Du kan inte radera vad som hänt, men frågan är om du vill ta in varför han porrsurfat och att det faktiskt inte alls behöver ha med dig att göra. För det kräver tror jag en ömsesidig förståelse för vad som hänt och varför, för att kunna hitta ett sätt att gå vidare.

  • Lilla Li

    Väl talat igen PennyJenny. :)

  • Kat77

    Jag kanske är den enda här men jag kan förstå hans nyfikenhet.. Själv är jag nu jättenyfiken på sidan, kan man se sina snygga grannar där kanske? ;)
    Jag skulle inte ta det som en sån otroligt stor grej, titta får man annars dör man ;)

  • Kat77

    Just det, och jag förstår att han kanske inte har värsta utläggningen om vad han gjorde där.. Va ska han säga och vill du verkligen ha en förklaring? Jag tror säkert att det är rätt så oskyldigt!

Svar på tråden sexsidor igen!!