• sannaj90

    sexsidor igen!!

    Skulle ni reagera ifal ni såg att eran sambo har varit inne på klubb6. Har sett det innan med, såg att han har varit inne igår, jag tror att han är duktig på att "sopa bort spåren" när han har varit inne på olika sidor. Jag är jätteledsen för klubb6 är för mig en sida där man leta sexpartners, och att man även kan hitta sin granne på nakenfoto. Och så undrar han var min sexlust har tagit vägen

  • Svar på tråden sexsidor igen!!
  • PennyJenny

    Alltså, att du känner som du gör säger jag inget om. Men har du sagt det rätt ut till honom? Visste han det? Det är det som är skillnaden tycker jag. Om du inte har sagt något, hur ska han då veta hur du ser på det? Om han är en vettig kille så tar han dig på allvar när du berättar hur du känner och slutar gå in på de sidorna, men hur ska han kunna göra det om han inte vet? Det är därför jag undrar om du verkligen har sagt det rätt ut.

  • BT brud

    visa honom denna sida då så kan han se´svaren.....

  • LydiaLinn

    TS: Lycka till med diskussionen med honom. Det är inte lätt men det blir säkert mycket bättre efter du ventilerat...

    Synd att du har det jobbigt på jobbet också. Allt verkar alltid komma samtidigt, både bra o dåliga saker.

    Men det klarar du!

  • jocelyn

    Du känner dig sviken och jag fattar det. Han har ju försökt dölja saker för dig. Sedan exakt vilken site det rör sig om är nog lite underordnat själva känslan av svek. Jag skulle nog reagera ungefär likadant som du gör.

    Att man tittar på andra killar/tjejer man finner attraktiva är ju en sak men om denna site främst är till för kontakter, då skulle jag börja undra vad han har där att göra...
    Förstår och håller med dig i ditt resongemang kring andra porr-siter där det är en mer "anonym" stämning än kontaktannonser från amatörer hemmavid.

    Hoppas att det går bra när ni pratar om det. Och du, varför ska du be om ursäkt för hur du känner? Du har rätt att känna så!

  • sannaj90

    Hej igen!!
    Igår så pratade vi om det, el rättare sagt han fick läsa brevet jag skrev, låter moget men det var det enda eftersom jag inte kan prata om det utan att bryta ihop, vi har pratat o pratat, han har bara varit inne och tittat på bilder men han vet inte varför!, han ångra sig , och ska inte göra om det..

    Men jag mår sämre nu, hade jag ingeting sagt hade han fortfarande tittat och smygit!, det känns lite som en otrohet för mig, barnsligt tycker säkert andra. Men jag trodde inte han var den sortes kille som gjorde sånt , men jag hade fel..

    Hur gå man vidare?

  • Lilla Li

    "Jag vet inte varför" tycker jag låter som en typisk sak man säger när man inte förstår problemet och inte tänker sluta. Jag skulle ta det som ett stort rött varningstecken...

  • Joleen

    sannaj90:

    Du är inte barnslig, du har rätt till dina känslor!

    Ingen annan kan säga till dig hur du ska känna, vi reagerar alla olika på saker, inget är mer rätt eller moget än något annat!

    Jag hoppas att du inte låter detta tära för mycket på dig, känner du att detta är ett svek du inte kan acceptera och förlåta så kanske det är dags att gå vidare...

  • Utomlands-brud

    Sannaj90: Vad bra att ni pratade om det. det var modigt av dig! Hoppas nu att han respekterar din åsikt och att ni kan gå vidare i ert förhållande.

  • sannaj90

    Han är jätte ledsen över att han har sårat mig men jag mår pyton över detta.. jag haka upp mig på hade jag ingeting sagt hade det fortsatt, att han inte själv kunde förstår att det är fel... jag tror inte han skulle uppskatta att jag tex satt och tittade på en annan kille som r*nka framför webcam, och jag tycker man kan jämnföra det som att titta på tjejer som lägger ut sina nakenbilder..
    Jag har haft svårt för att jobba idag för jag tänker bara på detta..
    jag har alltid mått dåligt av min kropp pga av övervikt, så mitt självförtoende har rasat plus att jag inte vill har sex..

    jag vill inte lämna han men vet inte hur jag ska gå vidare, hur glömmer man??

  • sannaj90

    Lilla Li :
    han har ingen bra svar och han säger att han var nyfiken..

Svar på tråden sexsidor igen!!