• LydiaLinn

    Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu

    Är m2b den bästa ni haft? (i sängkammaren förstås)? Var ärliga nu...

    Min m2b är topp 3 (av 10).

  • Svar på tråden Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu
  • pickolina

    ~Norrsken~ Puh! Vad skönt att höra att det finns fler.. *s*

  • Egg & milk

    Ah, fler som, liksom jag, inte alltid tycker det är jättegrejt med superuthålliga killar! Jag kan också bli uttråkad och framförallt "torkar" man ju efter ett tag och de börjar skava.

    Dessutom kan man ju inte annat att tycka att det är rätt trevligt att karln tycker att man är så skön att han får svårt att hålla sig. Han är bra på att kämpa emot men det behövs ju liksom inte för min skull om jag är nöjd.

  • Meddelande borttaget
  • pickolina

    Gah, hamnade i filtret..

    Det har jag oxå upplevt.. Att jag blir torr efter ett tag alltså, men jag har tolkat det som att det är till följd av minskad upphetsning helt enkelt.

    Måste även hålla med till 110% om att det är vääldigt upphetsande med killar som har lätt för att komma! :D

    Jag tycker att det är perfekt helt enkelt. Det är sexigt och upphetsande och man kan avsluta när man vill och man kan oftast fortsätta om man vill oxå, med hjälp av "start/stopp-tekniken". Super! :D

  • lilla söta fröken fräken

    Pickolina - är det ett samband att styörre killar tar längre tid på sig att komma? Nu har jag hittat det egentliga problemet med vårt sexliv. Han tar lång tid på sig! Efter att jag kommit kan vi byta ställningar 2-3 gånger och köra länge innan nåt händer. jag känner mig så oattraktiv. Plus det där med os...om han inte vill sl*cka och tar lång tidpå sig att komma så kanske det är fel på mej? Det är en så konstig insikt för de män jag varit med tidigare har varit jätte k*ta på mej.

  • lilla söta fröken fräken

    nu känner jag mig helt plötsligt riktigt ledsen...

  • pickolina

    lilla söta fröken fräken - Jag har faktiskt ingen aning. Det är min personliga erfarenhet av dom killar jag varit med i alla fall.. Det har ingen vetenskaplig grund alls. Jag har aldrig hört talats om ett sådant samband men jag har absolut upplevt att det är så. Om det bara varit en ren tillfällighet vet jag inte men jag har ändå varit med några stycken.. :D

    Jag förstår att du känner som du gör.. Det låter inte alls som ett kul läge. Hoppas att ni kan lösa det.

  • Fru Cinderella

    Nej för lång tid ska det ju defenitivt inte ta.. men lite lagom så där ;)

    Hmm.. han kan inte inte är den bästa jag haft om man bara tänker världen som svart och vit.

    Men eftersom han är den jag älskat mest någonsin så ja.. därför är han den bästa jag varit med.

    Förstår ni vad jag menar?

  • lilla söta fröken fräken

    pickolina- nej jag förstår att det inte har någon vetenskaplig grund. Men eftersom du har upplevt det säger du och nu upplever jag det så kan det ju mycket väl finnas ett samband. Även om det kanske är lite konstigt...man undrar ju då om det har nåt med anatomin att göra.

    Jag ska försöka snacka med honom om sexet. Säga att jag vill ha oftare, att det ska gå snabbare osv. Om han slutar vänta på mig först så kanske det går mycket snabbare. Jag får väl offra att det kanske inte går för mig nåra gånger. För av nån anledning så har jag aldrig träffat någon kille som haft lust att tillfredsställa mig efter att det gått för honom.

  • Egg & milk

    lilla söta fröken fräken: Kommunikation är naturligtvis alltid bra men att tala om för en kille att man vill att han skall komma snabbare borde desvärre bara ha motsatt effekt. För de allra flesta sitter ju större delen av orgasmen i huvudet. Är man inte avslappnad kommer man inte, sedan kan det vara hur fysiskt skönt som helst.

    Så jag tycker absolut inte att du skall ta det personligt om han har svårt för att komma. Jag skrev visserligen tidigare att jag tycker att det är lite "smickrande" att min pojkvän har lätt för att komma med mig, men det beror förmodligen till stor del på att han är avslappnad med mig och kanske egentligen inte på hur skönt det är med mig. Som jag också skrev tidigare hade vi svårt att komma till skott när vi först började träffas. Han hade helt enkelt svårt för att "hålla den uppe". Och jag VET att det inte berodde på att han tyckte jag var osexig eller något, utan fallet var snarare tvärtom, att han ville så mycket.

    Så sitter det till större delen i huvudet på din karl, skall du naturligtvis inte tolka det personligt.

Svar på tråden Är m2b den bästa ni haft? ärligt nu