Blondie77 skrev 2008-02-18 18:34:55 följande:
Hej alla "budgetbrudar"Nu är jag äntligen klar med min meny för buffen vi ska ha till vårat bröllop den 2/8, tänkte jag skulle dela med mig av den för det verkar ju vara många som vill ha tips på god och prisvärd mat till sina buffer! Tips och synpunkter välkommnas också :)MenyFoccia med soltorkade tomater och havsaltVispat smörGrekisk bondsallat med rödlök, oliver, tomater, fetaost och blandsallatUngstektkycklingfile toppad med bacon, ädelost och persiljaHonungsglaserad helstekt fläskfile gratinerad med getost, honung, ruccola och pinjenötterPotatisgratäng2 sorters sås, förmodligen rödvinsås och min specialare som är kantarell och cognacsåsAll mat kommer vara hemlagat och hembakat, kostnad för denna buffen till ca 60 personer är 2600 kr, förmodar att det kan gå ett par hundralappar upp och nedåt bereonde på vad det finns för erbjudanden i butiken samma vecka som man ska handla alla grönsaker, köttet köps in när det är bra priser i butikerna och får vila i frysen tills det blir dags :)....som sagt kom gärna med synpunkter!
Låter helt fantastiskt! Det sparar jag i mitt word-dokumnet. :) Hur gör ni på självaste bröllopet.. sköter ni uppvärmning av mat, påfyllning av buffé m.m. själva eller kommer ni ha utomstående personer som hjälper till?