• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    Snaily
    bra att du har bokat en resa! hahahah! vilken spontanshopping! September tycker jag också är en perfekt tid att resa utomlands på, sommaren är så fin, våren har vi fjällen, men framförallt eftersom det inte är så tungt att börja jobba igen efter semestern för några veckor så är man ledig igen... Och hösten blir lätt så lång ändå.

  • muggles

    Vickan: wow - sprickfärdig eller?! Men du ser inte ut att ha gått upp mer än just magen - du ser fortf smal ut i ansiktet. Det måste du vara rätt nöjd med el?

  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-02-01 15:26:48 följande:
    Vickan! Fin mage! Känns det som att den har sjunkit nåt jämfört med innan?
    hm... jag är verkligen inte rätt person att svara på det.. men när jag ser på bilderna från jul och jämför med nu en månad senare så joooo tyngdpunkten närmar sig golvet...
  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-01 15:25:01 följande:
    Telis, vad bra med viktuppgång! Här är vi ju uppe i 4,2 kg redan, ska bli kul att se hur det går för dem framöver, de ligger ju så lika, Astrid och Televinken. Har ni bestämt er för AMs storsons namn nu förresten?
    Kolla FB!
  • viktualia
    muggles skrev 2010-02-01 15:30:17 följande:
    Vickan: wow - sprickfärdig eller?! Men du ser inte ut att ha gått upp mer än just magen - du ser fortf smal ut i ansiktet. Det måste du vara rätt nöjd med el?
    fniss! japp när jag ser bilden så ser det ju ut som att jag är totalt sprickfärdig. I verkligheten är det rätt ok och jag är rätt rörlig och så fortfarande.

    Och japp igen - jag har inte gått upp mer än runt magen, känner mig inte ett dugg rundare i övrigt. Himla skönt! Kan tex utan problem ha på mig ringarna!
  • Telis

    BS, Televinken rapar som en hel karl men nog sjutton kräks han ändå. Fast jag har inget att jämföra med förstås så han kanske ändå kräks väldigt lite?

    Vad är det för bärsele ni har? En Baby Björn?

  • BrudSommar2006

    Telis, japp, en BabyBjörn. iris och maken gillade båda den bäst.

    Hur gick det egentligen med kissen för Koko? Törs knappt fråga men jag verkar ha missat det?

  • fru AM

    Vickan: grattis till liten upp-å-ner-kille! Och jag hade fullständigt fel på könet (hur fel kan man ha?)!! Börjar tappa greppet! Måste ha berott på att jag i Trollfrågan utgick från någon typ av intuition och inte min stenhårda cravingsteori ...

    Är Truls ett bra namn? Eller Rulle?

  • viktualia

    Truls hette en katt som fanns i makens familj.. Rulle Bildrulle är ju alltid bra...

    hm... konstaterar när jag spanar på svensk namnstatistik att många fina pojknamn bärs av mina närmaste killkompisar... besvärligt detta!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge