• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Ore

    Hmm, att ha gjort saker utan att ha ens ett vagt minne av det låter litet läskigt...

    Liiiitet synd att det inte blev ett ingrepp, och chans till en solskenshistoria med graviditet... Men mest bara för att det verkar ta så lång tiiiiid med hemutredning och så. Jag vill ju att ni ska få en liten sötnos snaaaaart! (och en graviditet tar ju "bara" 40 veckor...)

    Annars är det ju skönt att ha kollat det, så man inte behöver undra OM det kunde ha hjälpt!

  • Ore

    Tja, när jag opererades så tror jag inte att de som jobbade på uppvaket där var lika förtjusta... Jag vet iofs inte om jag sa något roligt eller så, men när jag väl vaknade så fick de fullt upp eftersom min tomma mage försökte vända sig ut och in ideligen...

  • Lapinette

    Och nu ringde läkaren. Han lät lika sympatisk i telefon som IRL och presenterade sig som läkare xx som precis varit inne och tittat i min livmoder . Jösses, vad säger man efter en sådan presentation?!!! Han talade om att min livmoder är hjärtfromad men inom den normala variationen att han inte ville och tyckte att det behövdes något ingrepp. Allt såg väldigt bra ut och han har även kollat mina äggledare som båda är öppna och fina. Han undrade sedan hur vi skulle gå vidare. Så jag berättade att vi lagt ned våra försök och gått in för adoption.

  • nennesjuttioåtta

    vilken sypmatisk läkare!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad skönt att det är gjort och att det gick bra! Hoppas att det går fort fram med hemutredningen nu bara.

    Liten, häromkvällen råkade jag också ut för att jag kunde logga in överallt utom försäkringskassan med min e-legitimation men det löste sig till slut, eller ja, maken höll på med något och sedan löste det sig. Vet inte om han gjorde något speciellt, ska fråga. Om han nu någonsin kommer hem från jobbet vill säga för det verkar vara stora störningar i tågtrafiken och han har väntat rätt länge nu utan att det kommer något tåg.

    Idag har Astrid varit rätt besvärlig, och inatt också faktiskt, så hela förmiddagen låg vi i sängen och jag försökte sova ikapp lite men hon skulle bara amma hela tiden så jag har varit trött resten av dagen också. Sedan när hon skrikit ett bra tag i eftermiddags tog jag med henne och handlade för hon brukar alltid somna i bilen. Trist bara att babyskyddet tar upp hela vagnen så man får bära en korg också när man ska handla. Man får inte med sig så mycket då.

  • fru AM

    Lappis: Stor kram till dig! Bra att ni bestämt er för adoptionsspåret istället. Hade ni beslutat innan att det här fick bli det sista ingreppen/sista undersökningen? Starkt av er i alla fall. Hälsa maken att han verkar vara en superkille - precis en sån bra man som du är värd.

  • FruCicci

    ÅÅÅÅÅ LAPPIS.
    men vad bra att allt så så bra ut iaf, och nu får ni köra på som vanligt och invänta adoptionen! Det är minst lika fantastiskt och vem vet, det kanske händer mirakel iaf
    Stor kram både till dig och maken!

  • Lapinette

    AM - gulle dig! Vi hade inte bestämt något utan mer lämnat alla framtida beslut när vi visste mer. Själv visste jag inte vad jag ville höra faktiskt. Det hade varit skönt att veta varför det inte funkar samtidigt som jag inte vet om jag vill/ville börja om med nya försök igen. Har mått så bra det sista halvåret och tycker det är så skönt att slippa berg- och dalbanan mellan hopp och förtvivlan. Vill inte tillbaka dit!

  • BrudSommar2006

    Cicci, du råkar inte minnas om bilirubinvärdet var under eller över 300 för er? Jag tänkte om det kunde göra någon skillnad? Hursom så är det en dagisfröken på Iris dagis som råkade ut för samma sak med just vårt försäkringsbolag och bytte till ett annat så jag ska föreslå det för maken när han kommer hem.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge