• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • fru AM

    fru E: Såg du att de har kurser - utanför Barcelona - skulle inte det vara en bra tröstpresent till dig själv? Kram i lilla deppigheten.

    fru AM skrev 2010-02-03 11:56:38 följande:


    Fru E: såg du tårtlänken jag gav dig igår?
  • Fru E

    AM-satt och dreglade över den sidan igår Tack!
    Ohhh en tripp till Barcelona hade varit najs, ska ikväll till en ännu mindre håla än den jag jobbar i för att ha tårtpyssel

  • Fru E

    Trod ni man får en dumstämpel om jag går in på McDonalds och frågar om jag kan få köpa de formarna som de har ketchup i!?! De är perfekta att baka muffins i finns en storlek större med men har inte sett de i någon affär utan går bara att köpa på nätet än så länge

  • Telis

    Parnassia, vilken gullig pappa du har! Var är det du bor någonstans, kan inte du inboxa mig, jag är så nyfiken?

    Stackars Hektor! Vanliga mardrömmar var ju läskigt nog när man var liten. Stod det något om hur länge det där håller på? Själva perioden menar jag, inte per natt?

    Ketchupformarna från McD som muffinsformar, ska du ha dockkalas, EA?

  • MSW

    Liten med Mindre skrev 2010-02-03 11:03:38 följande:


    Msw - tyckte först din lunch lät lite asketisk, tills du kom till mat-biten.


    Fru E: Passa på och fråga på ngn Mcd som du inte äter på så ofta, så även om de tycker att du är konstig så är det inte hela världen? Hur gick det med hallonmuffinsen förresten? *Stor kram för att skrämma bort deppigheten*

    Am: Ok! Då finns han juh ändå inom spannet för nattskräck! Verkar verkligen obehagligt..
  • Telis

    Tänk, jag kunde inte tro att det var sant när folk sa att dom inte hann duscha eller komma ur morgonrocken den första tiden med nyfödda men det ÄR det faktiskt.

    Det kan ju i och för sig bero på att jag sitter här när Televinken väl sover men ändå.

    Inatt var det lite jobbigt, Televinken sov visserligen exemplariskt mycket, förutom att han åt som en häst kl 24, 3 och 6, men när han sov så hade han så himla mycket ljud för sig och viftade och sparkade så mycket att jag inte kunde sova. Han gnäller och stånkar och suckar och pruttar så det står härliga till, men han verkar iallafall inte ha så ont i magen att han vaknar av det. Hoppas att det är något övergående för jag vill ha honom i vårt sovrum och inte förvisa honom ensam till sitt rum redan. Idag fyller han tre veckor!

  • Telis

    Vi ska förresten testa en sån där middagskasse där man får ingredienser och recept till fem middagar och kassen levereras hem till dörren varannan måndag. Ska bli jättespännande, hoppas det inte är en massa lammrätter bara.

  • Telis

    Nehej, nu ska jag göra ett nytt försök med den där jämrans e-legitimationen. Har fått ett nytt mejl med nya instruktioner från Telia.

  • Telis

    Jaha nähä, det sprack redan på steg 1. Vad TRÖTT jag blir.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge