• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • muggles

    En sak som jag tycker folk kan tänka på när det är så här mkt snö: borsta bort snö från fram- och baklyktorna med, inte bara från vindrutan! Det är ju bra om andra ser ens bromslyktor tex...

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    v 13 *fuljuckar mot dörrposten*

    Hoppas det komemr tillbaka, huvudet vill men inte kroppen från naveln och ner. I morse åkte vi bil och när vi hejdå-hånglade i en korsning innan han skulle släppa av mig så tutade en lastbil på oss.

  • Lapinette

    nenne - härligt, redan vecka 13!!!! Nästan så vi borde ta fram skumpan ... men usch, jag pallar nog inte ens ett fullt glas idag.

  • nennesjuttioåtta

    jag vet, det är helt sjukt! Drömde i natt att det fladdrade i magen men det dröjer nog lång tid än.

  • nennesjuttioåtta

    tyvärr går det ju fort med veckorna när man väl är på tåget men står man bredvid så känns det inte lika roligt. Usch, jag hoppas så att ni som kämpar får börja resan SNART snart snart snart!

  • fru AM

    Med Livia kände jag i v 15 (men då visste jag ju hur det skulle kännas). Med Storsonen kände jag fladdret/lilla fiskstjärten samma dag som stora UL - v 18. Inte sååå långt kvar för dig faktiskt!


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-01 09:40:00 följande:
    jag vet, det är helt sjukt! Drömde i natt att det fladdrade i magen men det dröjer nog lång tid än.
  • Telis

    Krya på dig, Liten! Vad skönt att ha morföräldrarna på så nära håll.

    Fast jag har världens sötaste svärmor som kan tänka sig att åka till Stockholm över dagen med kort varsel bara för att hjälpa till med Televinken och då har hon ändå tjugo mil hit.

    nenne, v 13 redan - weheeeee! Grattis!

    Lycka till eftermiddag, Vickan!

    Idag hade Televinken kunnat haft namnsdag men det har han inte, det funkade inte vårt efternamn. Men vi får väl skicka en namnsdagshälsning till Skåne istället, grattis Max!

  • Telis

    Jag kände inget förrän i v 20-21 tror jag men det var worth waiting for.

  • fru AM

    Angående menyn i lördags - den kanske lät avancerad men det var nog det mest lättlagade och snabbt gjorda vi gjort på länge. Frånsett att lägga vildsvinsköttet i marinad så gjorde vi ingenting innan kl 14, och gästerna kom 17.

    Vi firade inte makens födelsedag i lördags - det var bara en kompismiddag. Men en väldigt god. Bitter choklad i såsen till köttet. Ikväll ska vi äta resterna. Mums!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge