• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    god morgon!
    Här har det också snöat ännu mer så det kommer nog bli över metern innan veckan är över.

    Muffinstönt
    Du kan ju göra flera lager och ta bort bakgrundsfärgen (det är tomt i bakgrunden om det är vit och grårutigt, men det kanske du vet), sen spar du den som .psd (kan bli tungt) eller bäst är spara för webb och sen .png, med transparens. Kolla om det funkar! Maila mig annars, om du vill.

    Vi har haft en jättehärlig helg, åkte lite skidor igår, vuxenkramats med lyckat resultat (yihaaa än är inte mufflan helt torrlagd!) och hämtat ett nytt lass med ved så nu borde vi klara oss till slutet av mars.

  • nennesjuttioåtta

    Lycka till idag, Sweetie och Vickan!!!
    Lapinette, låter som en grym helg! Vad kul! När är ditt besök...?

    Gore-tex, jag är grymt besviken på min nya norrøna, den har också membranet släppt på. Köp ingen sån! Jag fick ju en ny gratis på garantin men den här har slitits på 1,5 år trots att jag knappt åkt skidor (men använder den ju året runt). Jag tvättar den två-tre gånger om året och impregnerar den högst en gång per år. Stryker eller torktumlar istället. Och måste även jag hålla med om Meindl, mina är nog 8 år snart och så himla sköna!

  • viktualia

    Liten - usch! låter som att du har all anledning att vara ynklig.... själv är jag nog mest ynklig för att verkligheten kom ikapp mig. Sitter här och hoppas nästan på att slippa jobba - dvs jag har några få arbetsuppgifter som jag skulle kunna greja med hemifrån men just nu vill jag mest stoppa huvudet i sanden (hm.. snön är närmare)...

    Jag är nog egentligen inte så rädd för själva ULet, det handlar nog mer om hela grejen. Idag är det 16 dagar till bf och återvändon är noll. Och min barnmorska är inte direkt sådan som man håller i när det svajjar....

  • Liten med Mindre

    Vickan - kan du hålla i maken?
    KRAM! Det fixar sig på nåt vis. Och - ni kommer som de flesta andra nyblivna föräldrar säkert undra när de riktiga föräldrarna kommer o plockar upp paketet ni råkat få med er hem...

    Själv hittade jag nog inte riktigt rätt i mamma-säkerheten förrän jag blivit drillad/peppad av AW o co när Mindre var 7 månader. Så det kan ta ett tag att hitta hem ibland.

  • nennesjuttioåtta

    Liten usch, låter inte alls roligt! Ta hand om dig och hoppas att allt går bra idag!

  • nennesjuttioåtta

    eller idag.. 2 veckor framåt.. huvaligen!

  • viktualia

    Liten - oftast kan jag hålla i maken.. problemet är bara att min kunskapsnivå är typ 100 och han har bara hunnit till 65 än så länge.... han knappar in, men det är inte helt lätt. Och just nu sitter jag under en filt vid datorn och ynkar allt vad jag kan.. hm... dvs håller ett stadigt tag i händerna på er trådisar och hoppas att det hjälper...

    .. och det gör det!!! KRAM tillbaka!!!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan,
    Det är väl maken du ska hålla i? Om han inte har läst på så är det dags för honom att göra det nu så han också vet vad ni ska gå igenom.

  • nennesjuttioåtta

    *håller Vickans hand*

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-01 08:38:49 följande:
    Vickan,Det är väl maken du ska hålla i? Om han inte har läst på så är det dags för honom att göra det nu så han också vet vad ni ska gå igenom.
    Jag har insett att vi tjejer är otroliga på erfarenhetsöverföring när det gäller det här med graviditet och barn och allt. Och det är ju väldigt vettigt att vi pratar med våra medsystrar om stort och smått. Men tydligen gör inte killarna det lika aktivt. Och även om maken som sagt jobbar på att läsa på, så är det nog inte helt lätt att ta igen försprånget... även om han är motiverad och intresserad.

    hm.. tittar man ut kan man ju fundera över om jag överhuvudtaget kommer UT idag... när maken drog till jobbet var det onödigt mycket snö.. nu är det rejält mycket värre... SHIT vad det ÖSER ner...
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge