• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Telis

    Ååååh, massor med kramar, koko!! Hoppas att du lyckas vända på Lillebrors dygn, det där låter som psykisk terror. Jag håller tummarna och tänker på dig i dag (och i natt)!

  • Liten med Mindre

    Kramar till kokisen! Helt rätt tror jag, att inte låta lilleman få all sin skönhetssömn under dagen. Heja dig!

  • Ore

    Sweetan: Hoppas det går bra! (Just in case: Av de alternativen du radade upp så är nummer 5 KLART bäst, så ska du göra något av dem - satsa på det!!!)

    Parnassia: Eftersom jag gjorde ett grupparbete på högskolan om hydrofobiska material, så vet jag att det som värmen gör är att "vända ut" de molekyldelar i gore-texen som är vattenavstötande. De gömmer sig litet under tvätt (annars skulle det vara svårt att få tyget helt rent).

  • snaily

    Fick mail från min gyn som skriver att vi troligen ska köra på med ny IVF i v 10, fast med en extra kontroll innan jag börjar med sprutor för att se att mina äggstockar lugnat ner sig så att säga. Sen skriver han att vi ska byta äggmognadsspruta från Ovitrelle till Pregnyl? Har googlat och forskat och läst som bara den men jag kan inte hitta någonstans att det skulle vara någon skillnad på hur de funkar i kroppen.

    Just nu känns det varken spännande eller kul med ett nytt försök, bara så jäkla deppigt. Tror jag lägger mig på soffan och drar filten över mig ett tag.

  • Telis

    AM, jag har blivit av med den där allmänna sjukkänslan och det konstiga magontet efter jag började med penicillinet. Däremot har jag fortfarande ont efter själva snittet och har börjat blöda igen så det känns lite drygt. Men det är jätteskönt att inte känna sig så där sjuk som jag gjorde för en vecka sen!

  • Telis

    fru AM skrev 2010-02-01 10:05:37 följande:


    Haha - tyckte nog att han var söt ändå! Skönheten lyser igenom både fosterfett och sjukhusmössa.


    snaily, klart att du bara får ligga under filten idag!! Jag tror inte heller att det är någon skillnad mellan Ovitrelle och Pregnyl, kanske bara en kostnadsfråga? kramar!!
  • fru AM

    Telis: jag började också blöda mer efter ca 3 veckor - innan dess hade det nästan slutat. Så där höll det på några vändor. Minns inte när det var definitivt slut faktiskt ... efter 6-8 veckor kanske.

    Efter storsonen blödde jag i tre månader - men även det var tydligen normalt.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge