• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Parnassia

    Nu ska jag ut till bilen en sväng. Kupéfläkten har gått för fullt i ett par timmar nu och jag hoppas att det som frusit i ena bakdörren ska ha tinat så att jag kan få igen dörren.
    För om jag inte får igen den nu så måste jag nog binda ihop skiten på nåt sätt för att bilen inte ska vara full med snö imorgon.

    Varför händer inte sånt här när maken är hemma????

    Däremot är jag glad för alla kära släktingar och vänner som hört av sig idag och erbjudit hjälp. Jag blir så glad att de tänker på oss och tom tar tag i det och ringer och säger "du hör väl av dig direkt om du behöver hjälp?"
    Med tanke på att tv4 vädret pratade om snö ett par dagar här, så kommer jag nog behöva lyfta luren...

  • Parnassia

    Yees! Jag fick igen dörren!!! Lycka.

    Nu blir det duschen och Damernas detektivbyrå

  • MSW

    Ja vi får väl se hur det går med köpstoppet.. Första problemet uppstår redan nästa helg, då vi ska hjälpa lillasyrran att flytta i Gbg, och ev står det tur till IKEA Kållered på schemat, och kanske äta ute mat (mcd om inte annat).. Så det ska bli spännande.. Planering, planering!

    Nu soffan med sötamaken!

    Godkväll!

  • MuffinsTönt

    Är det nån som är bra på Photoshop? Jag försöker få bakgrunden till att bli genomskinlig men det funkar inte. Har runda hörn på mina ramar men själv "filen" är ju fyrkantig.

  • Lapinette

    En trött Lappis vinkar in till er andra. Näst intill 8 timmars träning denna helg. Det känns i kropp och knopp på en gammal och sliten kanin.

  • Tinga

    Lappis - då släpar kaninen öronen längs marken nu? Har det varit kul då? Blir det fler gånger? För min del har den här helgens träning bestått av flera omgångar snöskottning. Jag är lite förkyld, annars hade det nog blivit en joggingtur också.

    För övrigt sitter jag här och är helt förundrad över hur lugn jag är, trots att det imorgon är dags för min första arbetsdag på 21 månader. Det känns såklart lite konstigt att jag faktiskt ska till jobbet imorgon, men samtidigt känns det som att det var häromdagen jag jobbade senast. Skumt! Jag är iallafall nöjd med att det är nya arbetsuppgifter som väntar, och tjejen jag ska vikariera för verkar supertrevlig. Nog så viktigt, eftersom vi kommer att gå dubbelt i över tre månader.

    Jag har packat väskan för imorgon och bestämt mig för vilka kläder jag ska ha. Känns lite som när det var dags att börja skolan!

  • Tinga

    Ore - kul att dopet blev lyckat! Stavar lillkillen med "v" eller "w"?

  • viktualia

    Tinga - spännande värre!!

    Lappis - impad över din energi.. min helgträning inskränkte sig till några spontana danssteg alldeles nyss... hm...

  • Tinga

    Sweet - usch, vad jag lider med dig som måste jobba, trots noll motivation. Det är så extremt trögt och man känner att resultatet blir mycket sämre än vad det hade kunnat bli. Men jag är säker på att det blir tillräckligt bra ändå, så att du slipper ta till någon av punkterna på din lista. Stor kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge