• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • lunagarden

    Ja, vi bad att få veta Har en flicka 14 år, pojke 13 år och lilleman 8 månader, så könet spelar ingen roll, hade ju varit mer praktiskt med en pojke när vi har alla babykläder och så, men vi har trott på flicka hela tiden! Jobbar du inom mödravården/förlossningen?

  • Oms

    Luna - nope jag jobbar med patientförsäkring. tidigare trafikförsäkring. jag är personskadereglerare och är då handläggare/utredare/bedömar/beslutsfattare i de enskilda ärendena. dvs från ax till limpa.

  • lunagarden

     


    Oms skrev 2010-07-27 22:33:28 följande:
    Luna - nope jag jobbar med patientförsäkring. tidigare trafikförsäkring. jag är personskadereglerare och är då handläggare/utredare/bedömar/beslutsfattare i de enskilda ärendena. dvs från ax till limpa.

    Ok, det låter som ett intressant jobb

  • passionsblomman

    Ore, Det var by far det värsta jag har hört! Arma människor! Det låter ju som om någon hittat på nåt så in i norden så vore det en film skulle man tycka det var överdrivet.
    Snacka om att verkligheten överträffar dikten!

  • Piggelin1

    Vickan, du är en klippa, nu har jag också flyttat över pengar till ditt konto. Tack så supermkt för att du fixar!


    Många många tankar på Snorkis med make idag, känns så overkligt. Vem trodde att nya trådnamnet skulle behöva passa så extremt väl denna gång.


    Vi hade vänner på middag här i em/kväll, som väntar sitt första barn om ca tre veckor - jag berättade INTE om detta för dem, kände att jag ville förskona dem från detta svarta & hemska.


    PB, vilken grej detta med det fd fosterbarnet som kom förbi er idag. Vad roligt att få höra mer om huset & dess historia! Ser det framför mig extra tydligt nu när vi varit hos er alldeles nyss också! Påminner om brorsan o det kanalhus där han bodde i Amsterdam i många år. En dag var det en väldigt väldgt gammal man som kom på gatan & gick fram & tillbaka framför huset. Brorsan började prata med honom & då visade det sig att mannen vuxit upp i det huset, men sen blivit deporterad till koncentrationsläger (han var jude) & den enda i sin familj som överlevt. Flyttade till USA efter kriget & detta var första/enda gången han var tillbaka. Historiens vingslag drog verkligen förbi den dagen.

  • snaily

    Tragedi i tråden
    Även jag saknar ord!
    Läste med kalla kårar igår kväll men min internetuppkoppling är så kass så lyckades inte skriva här, bara få iväg ett litet inboxmeddelande till Snorkis.


    Vickan
    Jag vill absolut vara med på blommor till Snorkis, hoppas det inte är för sent!!! Om du inboxar mig så kan jag fixa pengaöverföring imorgon.
    Tycker det var ett superbra initiativ av dig.


    I övrigt hinner jag inte skriva eller kommentera mer, får hänga här imorgon när min gäst rest hem och regnet börjat ösa ner (om det mobila bredbandet vill samarbeta...). Måste upp gruvligt tidigt imorgon bitti för att skjutsa gästen till båten.


    Kram på er

  • Piggelin1
    passionsblomman skrev 2010-07-26 23:35:53 följande:
      Nej. Men ett ljus kan jag tända ikväll. och imorgon kan jag plocka en rosenkopp och sätta bredvid det. Så brinner en liten låga för Snorkis lilla barn, som inte fick slå ut i blom.
    PB igen, du uttrycker dig så otroligt vackert & på pricken - jag bara snörvlade när jag var inne & läste i förmiddags.
  • Lapinette

    Hej snaily, undrade om du och Tinga hade hört. Funderade på att smsa men samtidigt ville jag inte lägga sordin på semesterkänslan. Hoppas ni har det bra på ön och att vädret är bättre.

    Vickan - kom precis hem så jag skickar över pengar bums.

    pb - vilken story med fosterbarnet som kom på besök! Getingar har vi dödat många ikväll (med ett sånt där elektriskt tennisrack). Har varit ute i förorten och hälsat på våra kompisar som normalt bor i HK och som har fått en liten tjej. Hon var supersöt!

    Piggelin - jag kommer att träffa min busskompis imorgon (för första gången efter semestern) och hon ska ha ungefär samtidigt som nenne och jag tänker f'n i mig hålla tyst (även om jag har svårt för sånt ). Ska absolut inte skrämma upp henne i onödan.

    Ego - nu är alla soc.möten avklarade. Idag hade vi min underbara familj och närmaste vänner med oss och det kändes bra . Nu ska vi få ett uttdrag, sammanställning, av våra livshistorier av soc damen, den som ska upp i nämnden. Läsa, begrunda och göra de ändringar vi vill och sen är det dags .... fast visst, detta är ju bara ytterligare ett steg i hela den långa, segdragna processen.

  • sweetstreet

    Å Lappis vad SPÄNNANDE!!!!!


     


     


    Vickan,


    jag har satt in pengar till dig nu! Om det skulle vara ngt krångel får du höra av dig. TACK igen vännen för att du fixar med detta!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon! 


    Usch, tänker på Snorkis både innan jag somnar och det första när jag vaknar. Undrar hur de mår just då, om de har kunnat sova, om de hoppas att det bara är en mardröm...  


Svar på tråden Livets toppar och dalar