• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-07-28 09:32:07 följande:
    Stövlar??!! sover du med stövlar på?
    nä, Jag skulle ju ut och röja med grästrimmern! Nu är det klart, jag har sopat kottar (snacka om kottår i år!) hela trottoaren och infarten och nu sitter jag och knaprar på min enda craving: ISBITAR(den du, AM!) Nu ska jag sluta svettas och sen lägga omkull mig med amningskudden och sova en timme. eller två.
  • nennesjuttioåtta

    åååh suck vad fel en del inlägg kommer ibland.

  • nennesjuttioåtta

    Maken tyckte det var helt horribelt att man skulle föda ut ett dött barn vaginalt, men jag trodde det hade något med bearbetningen att göra ?!?!? 


    Håller med övriga talare, hoppas hon fixar att inte skuldbelägga sig! 


    Och vad sorgligt men ändå vackert med din ros, PB!

  • Lapinette

    nenne - de här dagarna kommer det lätt slinka in "fel" inlägg. Jag skrev knappt något igår för allt annat kändes så "fel" ... men idag kunde jag inte låta bli och nämna soc.mötet.

  • passionsblomman

    Jag undrar så om det var det här med GBS-bakterien som var orsaken för Snorkis....
    Fjällbruttan säger att det kan det mycket väl vara.

    Jag blir också så orolig av tanken på att "vore det jag skulle min son vara det enda som fick mig att tvinga mig att finnas till" men de då? De har ju ingen som tvingar dem! HOPPAS de får en kontaktgrupp precis som min väninna och alla de andra som nämnts i tråden. Jag tror verkligen att det måste vara helt ovärderligt.

  • viktualia

    god förmiddag!


    Nu har alla som är någorlunda i farten just för närvarande svarat. Inser att trådfolket med hjälp av lite smsbomdningar och annat skulle kunna utökas, men för enkelhetens skull så kör jag iväg beställningen alldeles strax. Snigeln sladdade in som anmäld och som sagt är det ingen tidspanik med att pengarna ska flyga in på mitt konto - det är ju en världslig sak i sammanhanget!


    Själv har jag lyckats skruva upp tillvaron idag till närmast "Vickans vardagstempo" fast det handlar om semester och konsert ikväll.. pustar innan jag ens startat..


    .. och hela tiden tänker jag på den galna kontrasten mellan mitt "shit, vad har vi i frysen som jag kan bjuda på till lunch" och Snorkissons tillvaro... (bra uttryck där med Snorkissons vem du nu var som kom på det).. världen och livet är sjukt orättvisa!!

  • nennesjuttioåtta

    lapis – ja jag visste inte alls hur vi skulle kunna börja prata om något annat i den här tråden utan att behöva starta en ny för allt skulle kännas så plumpt. Så PBs inlägg om f d fosterbarnet som bott i hennes hus blev som en skön övergång. 


    Hur vet man om man har GBS, testar de det utan att man har några symptom? De gör de inte va?

  • Lapinette

    nenne - instämmer ... kändes svårt att skriva om något annat. Tankarna är ju med dem ständigt.

  • fru AM

    Men hade Snorkis UVI? Så att det fanns risk för GBS alltså. Jag har ju varit borta från tråden ett par veckor? roblemet med UVI under graviditet är ju att det oftast inte ger några symptom förutom sammandragningar (vilket man ju har i alla fall ibland). Jag tvingade min BM att testa för GBS massor av gånger under Hektorgrav. - eftersom jag hade GBS med Livia.


    Jag TRODDE iofs att GBS var farligt för fostret bara tidigare under graviditeten och under/efter förlossningen. Måste googla lite.

Svar på tråden Livets toppar och dalar