• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Lapinette

    AM - det känns bra men än är vi ju inte godkända och klara. Ska bli intressant och läsa hennes sammanställning (den som ska upp i nämnden).

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-07-28 15:48:14 följande:
    AM - shit, där rök alltså den planen . Vad skönt att semestern var härlig och att ni är överens du och maken. Har ni varit eller ska ni ut i skärgården också?
    parallellskrivning ...

    Möja väntar fr o m söndag. Sen ska det bli rätt skönt att bara vara hemma. Matsalen är i vanlig ordning i kaos-oordning - det stora bordet agerar packbord och det hänger tvätt överallt.

  • Lapinette

    Hellre fyllig och brun än ofyllig och obrun! Själv har jag också smaskat på pasta och pizzor på semestern men ett tag var jag nästan riktigt nöjd med mig själv ... när vi vandrade i bergen och jag åt fisk om kvällarna ... men som sagt, det höll i typ 3 dagar.

  • fru AM

    Lappis: det är klart ni blir godkända! Ni är ju helt normala och väldigt trevliga (nu har jag bara iofs träffat dig men det är klart din man är trevlig). Har ni semester  nästa vecka så kanske ni vill komma och luncha eller fika på Möja?

  • Lapinette

    AM - har visserligen lite semester nästa veckoslut men det är för att åka fira makens födelsedag i Riga (han tror dock att det är till Reykjavik) ... annars hade det definitivt varit trevligt att komma ut.

  • fru AM

    Jaha ja. Någon annan som vill komma o hälsa på? Vi har tyvärr inga extra sängplatser men vi kan bjuda på mat och underhållning i form av barn som gör volter och hoppar genom brinnande ringar.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-07-28 15:57:27 följande:
    Förresten, igår fick maken sin nya leksak.
    Vadå för leksak (jag har missat eller glömt)?
  • Lapinette

    AM - maken har köpt en ny bil ... vroooom, vrooom säger den . Snacka om att karlar kan vara som små barn. Fast jag kanske ser likadan ut när det gäller ett par riktigt fina skor eller en handväska.

Svar på tråden Livets toppar och dalar