• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Lapinette

    Dessutom så får jag inget säga till min familj utan vi ska överraska imorgon när vi ska fira brorsonens 20-års dag... ja och ni vet väl hur dålig jag är på att ljuga eller på att hålla tyst. Jösses!

  • BrudSommar2006

    AM, hur krångligt är det att ta sig till Möja? Vi åker härifrån på måndag och är hemma hela nästa vecka, vet inte vad vi ska hitta på med Iris.


    Kan förresten intyga att Herr Kanin är jättetrevlig.


    Hm, nu börjar det regna här, jaja, det var ju väntat.


    Iris och maken är tydligen här vid sex-tiden, ska blir roligt att få tillbaka henne men det har varit rätt skönt medan hon varit borta!


    Nu ska vi ut på altanen invirade i en filt och fika, mysigt.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, blir det bild på  nya leksaken på FB tro?

  • lunagarden

     


    Lapinette skrev 2010-07-28 15:42:23 följande:
    lunagården - japp, för här blir inga barn gjorda. Har försökt i 4 år, gjort 4 inseminationer, 3 IVF, 2 FET ... stått på huvudet, käkat örter, försökt att hålla mig varm, slutat träna, slutat dricka alkohol, inte gått på A-brunnar ... ja, du fattar nog.

    Ja, tufft måste det ha varit... lycka till!

  • start september

    Läste nu ikapp efter en tids bortavaro och blir alldeles alldeles tom inuti av vad jag läser.

    Jag tänker på er Snorkis med make, det finns inga ord.

    Jag måste smälta det här lite innan jag återkommer.

  • muggles

    lappis: härligt m ett steg till i processen! Och vi vill alltid höra hur det går!

  • fru AM

    Kom just på att jag glömt (inte konstigt att man glömde det m tanke på händelserna i tråden) sommarens stora händelse för oss: Livia har slutat med blöja! Hon  är än så länge fixerad vid att prestera i POTTAN och inte toan men blöja har hon bara på natten (och den är alltid torr på morgonen - men just nu är vi för fega och bekväma för att våga ta bort den). 


    Detta trodde jag faktiskt aldrig skulle hända! (Hon sa ju att hon skulle ha blöja när hon blev vuxen och att jag skulle få komma till hennes jobb och byta den ...)

  • BrudSommar2006

    AM, grattis, det är ju fantastiskt att Livia slutat med blöja!!! Iris är blöjfri på dagarna men är fortfarande blöt i blöjan på natten ibland. Fast efter initial succé med bajsandet går det dåligt med det just nu tyvärr. Hon har börjat gå på toaletten istället för pottan mer och mer nu, vi låter henne göra som hon vill men det är ju så att jämt när man är ute någonstans så finns det ju ingen potta, vi har ju varit på rätt många utflykter här.


    Aha, är det så pass långt till Möja, kanske blir det lite långt för oss då med fem timmar på båten plus övrig resväg en och samma dag. Känns som att vi varit på resande fot rätt mycket ändå den här semestern!

Svar på tråden Livets toppar och dalar