• muggles

    Livets toppar och dalar

    snaily skrev 2010-10-19 12:13:26 följande:
    MugglesHar du provat den här då? www.babygenderprediction.com/old-wives-tales/... 53% chans för en pojke säger det. Hermafrodit, i'm telling you!
    60% för tjej...
  • muggles

    BS: jag har absolut inget emot att få en tjej till. Jag tar tacksamt emot vad jag får och hoppas i första hand på ett friskt barn, kön är oviktigt. Men visst skulle en kille vara roligt då kvinnordominansen är stor i släkten. Å andra sidan kan en tjej ärva Moas kläder mm.

  • muggles

    Oupsie: jag tror inte heller på sådana ovetenskapliga test men det är lite kul att fundera!

  • muggles
    Oupsie skrev 2010-10-19 13:58:20 följande:
    Eller hur . Vill ni ta reda på könet?
    Nej jag tror inte det. När Moa låg i magen var jag för att ta reda på det vid RUL och maken emot. Men denna gång vill jag nog inte ta reda på det jag heller konstigt nog. *hoppas det är friskt bara*
  • muggles
    Oupsie skrev 2010-10-19 14:39:15 följande:
    Har smyläst lite i helgen men har inte haft möjlighet att logga in och kommentera. Såg att ni pratade om bilar som kan gå sönder... Kan berätta att vi inte hade en speciellt angenäm resa till mina föräldrar. Varningslampan för motorn böjar lysa och maken saktar in och stannar bilen vid en pakeringsficka på vägen. Då stannar motorn... jippie, och då hade vi bara kommit en fjärdedel av sträckan ungefär. Men vi läser i instruktionsboken och efter samtal med min pappa och en person på bilverkstaden i min hemstad så bestämmer vi oss för att köra vidare. Problemet är bara hur man får igång bilen, för man måste gasa för att den inte ska dö, och eftersom vi har automat kan man inte lägga den i en växel med en gång, utan först måsta man passera reverse så att säga, alltså behövdes bådas insatser för att få igång bilen, maken vred på tändningslåset, och skötte pedalerna medan jag snabbt fick se till att lägga i "drive". Bilen gick som vanligt, tills dess att man kom under 50 kilometer i timmen... då dog den. Det blev inte så bra i rondellerna om vi säger så, men vi fick in en ganska bra teknik på att starta bilen i alla fall (stackars växellåda säger jag bara). Gah, usch vad man var stressad, hatar när bilar krånglar! Men till slut kom vi fram i alla fall. I går kollade verkstaden upp bilen och det verkar som att allt som behövdes var en uppdaterad programvara. Så vi kunde köra hem med den och än så länge fungerar den utan problem.
    Buggar i bilmjukvara - precis sådant jag jobbar med
  • muggles

    Oupsie: skit med foglossningen


    Ore: inte hört ngt om jobbet du sökte?

  • muggles

    Min chef fick spatt på den där tysken förresten. Tysken hävdade att vårt företag har en "global event definition" och där finns inte seminarium med. Problemet är ju bara att "frukostseminarium" är ett vedertaget begrepp i Sverige. Frukostkongress blir ju liksom inte riktigt samma sak... Min chef skrev iaf till tysken att "antal google-träffar på frukostseminarium: 26 000, antal googleträffar på frukostxxx (vill inte skriva ut begreppet hrä då det är ganska specifikt för vårt företag): 0".


    PB: håller tummar för guldägg!

  • muggles

    Oupsie: vilket märke var det? BMW va? Undrar om inte det är BMWs leverantör av typ växellådsmjukvara man ska skylla på...? Jag är definitivt inte inblandad höhö. Men jag jobbar i branschen.

  • muggles

    Lappis: ja eller hur?! Jag hatar när folk tvingar mig att ägna tid åt oväsentligheter! Han ska ge fan i att ändra i en svensk text som jag har plitat ihop! Surkuk. Vi har som tur är inte många sådana idioter på det här företaget så jag blev faktiskt förvånad. *gör en not att aldrig blanda in honom igen*

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-10-19 15:39:08 följande:
    msw -*vinkrlivink* lappis - trist med repa! men första repan är jobbigast, nu är det bara att köra på
    Jag håller med! Vi har en skrapa på kofångaren fram (makens förtjänst ) och bilen är ny sedan i april. Håhåjaja, vi får väl låta fixa det inför en ev försäljning om 3 år.
Svar på tråden Livets toppar och dalar