• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Knepigt uttryck i sammanhanget btw

  • Hattis

    Hoppas gör jag med. Ska på VUL imorgon eftermidag så det är ju iaf inte så långt till det. Sist det dog vecka nio blödde jag inte en droppe förrän vecka 16.

  • Hattis

    Inte läst ikapp men jag har förstått att det är dags att säga GRATTIS Smint!!!

    Koko, du verkar iaf ha en MYCKET bättre telefon än vad jag har!!! Gissa om jag har försökt logga in de senaste timmarna och berätta! Nu är jag hemma iaf! Jag glad och lättad och det känns bra och jag tänker försöka njuta av det här till kubb/nupp. Vi fick tre bilder och där ser det ju inte ut som något som någonsin kommer att bli en frisk tänkande människa, men det är förstås så det ser ut Jag är i vecka 7+ ca1, prel. BF 20/9, ungefär vad jag själv trodde. Ska bara fortsätta med trombyl så fortsätter detta att funka så blir det en pravidel+trombylbebis.

  • Hattis

    Vink vink Sweetan! Hoppas att du kryar på dig!!! Och Vickan också!

    Maken tog just en runda vid datorn och fastnade direkt för "Kepsen" som trådbebisnamn. Så klart att en Hattis har en Keps i magen JAG tror dessutom att det är en kille! (vet att det är helt ologiskt. De eventuella cravings jag har haft har varit tranbärsjuice, citron och grapefrukt btw.)

  • Hattis

    Nu skaaa jag gå och lägga mig bredvid min underbare make som hade semlor och rosor som väntade på mig när jag kom hem

    Natti och kram alla!

  • Hattis

    Lite mer ikappläst Hattis har landat!

    Välkomna och hej Mopedvin och Sommarbrud!

    Körsbär - något som jag ofta glömmer att det finns trots att det är så gott. Bara en burk konserverade körbär på vaniljglas - mums Har minsann sett att Lappis tänkte avslöja ett körsbärs-brulérecept här snart *spanar vilt*

    Sweet - om du ser - iih vad spännande, tänk om du är med barn! Jag tänker så att det är väl sällan som det verkligen passar i livet att få barn - så det är lika bra att de kommer av sig själva, annars kanske det inte blir ngt alls. Nu har ju ni en rätt speciell situation, men jag hoppas att den löser sig även om ni får ett barn till!
    Hoppas att du  mår bättre (i näsan) nu! Kram!

    Porchez - vad härligt med Sälen! Men jag måste hålla med dig om att det alltid är drygt att åka hem. Tåg bort och flyg hem är något jag starkt rekommenderar om man åker lite längre än Sälen. Have a safe trip home.

    Oms - varje gång jag läser om din semester blir den alltmer fantastisk! Det är väl också helt idealiskt, att åka bort lite längre tid till ett varmt land där man känner en massa människor. Tror fö på dina sextips - det gäller att se till att det finns tillfällen i vardagen!

    Här har det mest varit tandborstsex på sistone, dock inte när kepsen tillverkades. Då hade vi svårt att vara nära varandra (läs i samma land) och när vi väl var det - svårt av olika orsaker att få vara ifred. Så de handfulla tillfällena vi fick till det var vi väldigt på. Så kan det gå.

    Vickan  - krya på dig! Och soooov mycket.

    Ego - mår faktiskt lite mer illa nu Till en viss gräns så är jag nöjd med det. Men aj vad jag inte vill att det ska eskalera *sänder en tanke till BS, Vickan med flera*

  • Hattis

    Kokisen - Hoppas så att allt är bra! Bra att du kollar! Kram!

    Vilka mentos Fossing! Vad har du använt för pennor?

    Lasagneplattor - jag reagerade också över att de behövde kokas först när det var så mycket vätska och så lång tid som 20 min i ugnen? Man kan ju förstås använda färska lasagneplattor också.

    Da Snigel - du är inboxad

    EGO - Jag håller på att utveckla någon sorts konstant bakfyllehungerkänsla. Det är inte längre citrusfrukter och juice jag är sugen på utan pizza, pommes, bea, stekt korv, ost... Nu blir det bacon och pasta frossa. Jiiiizez, så här kan det bara inte hålla på i över 30 veckor till!

  • Hattis

    Fossing    Under tiden får jag bli lite bättre på att promenera tror jag... 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!