• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Harriet - helt ok. Och inte på listan heller va? Jag har förstås fastnat för nummer 2 avseende tjejer. För säkert 15 år sedan och då var det inte så högt!!! Men det var fortfarande två generationer ifrån och du har ju min generation börjat spruta ur sig barn...

  • Hattis
    sweetstreet skrev 2011-01-20 22:39:10 följande:
    Tillexempel så gillade jag namnet Tor men på skånska skulle det bli typ "Tiiioooouurrrr" vilket kanske inte kändes lika kul??
  • Hattis

    Sweet - Look up Jag tror att det har "slutat" nu, nada vid pappersmuffning *peppar, peppar*. Undviker underkläder med mörk färg och undviker trosskydd. Fans det förresten inte svarta trosskydd för ett tag sedan?

  • Hattis

    Eller hur Sweet! 70-talisternas barn kommer hemm och säger att "tvillingarna ska heta Göran och Sven-Erik. Och 70-talisterna kommer att säga "Eeeek! Ska ni inte ta mormors andranamn som är så fint"...

  • Hattis

    Sweet - hoppas att du med flera har rätt! Eller, ja, det har ni ju, men jag hoppas att det är så. *Börjar bli tröööött*

  • Hattis

    Precis! Hihi, min svärfar har reagerat på att småbarn i hans närhet får enligt honom "tantiga" namn.

  • Hattis

    Hur går det fö m GC-snurren? Hur länge ska du fortsätta med det projekt som du jobbar med nu?

  • Hattis

    Eller hur!!! Snacka om att visa framfötterna! (knepigt uttryck btw) Vilken cool rubrik att kunna ha i sitt CV öht "publicerade artiklar". Håller alla tummar jag kan för att allt ska gå vägen!

  • Hattis

    PB - men borde det inte vara tjänligt som människoföda? Man kanske kan baka bröd på det? Varmkompost, hm. Är det inte en väldans massa fix med alla maskar som måste bo där? (Lägenhetsmänniskan har talat )

    Klockis  - din svårmor tar ju priset varje gång jag läser om henne.

    Sweet - efter min första graviditet har jag (ibland) fått känning av ÄL, först har jag trott att det var UVI på gång eftersom det gjorde molande ont i "nedre frammagen" så pass att jag måste sätta mig försiktigt etc. Några gånger har det värkt ordentligt ännu högre upp och längre in. Och när jag en gång hade sex under dessa premisser var det inte trevligt alls. (Enbart på grund av den starka molvärken alltså )

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!