• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Grattis till hjärtslagen September! Men är du i 6 + 2, ha ha BM som vägrade VUL-tid idag hävdade med bestämdhet att jag var i 6 + 5 trots mina protester.

    Av någon outrgrundlig anledning ville de att jag skulle ha en tidig inskrivning nästa torsdag (8+0) och "ta det därifrån". Vad är det för vits med att skriva in sig med allt pappersarbete och sedan köra kubb-nupp när det inte finns något levande att titta på? Jag fungerar ju uppenbarligen så att jag inte börjar blöda när det har gått fel. Då är det väl rätt onödigt med inskrivning, det är väl just därför man inte har inskrivning direkt efter +,  just eftersom det är så vanligt med tidiga missfall? Ja, ja jag orkar inte bråka. Har inte tid att vara ledig från jobbet. Och är det dött det innebär ändå inget annat än att vänta och se (iofs kan man supa sig asberusad så länge).

    Är trött iaf, alltid något.

    Tupperware, hm, har tre superba burkar där maken tappat bort locket på två av dem. Förstår inte varför jag sparat själva burkarna, lika bra att hiva. Maken hade lite noncharlant inte hållit reda på locken i disken på sitt jobb då han inte insåg skillnaden mellan dem och IKEA-matlådor...

  • Hattis

    EA- hur går ni vidare nu? *rädd för att ha missat något* Skummade bakåt och såg frågan om det bara är trombyl jag har och så är det. Det är ju inte särskilt blodförtunnande, ssk inte jämfört med det tunga artelleri som September kör med.

  • Hattis

    Men så länge jag slipper Pravidel så är jag (ganska) lugn (lite i alla fall).

  • Hattis

    Kraaam Oupsie, vad jobbigt det låter. Jag skulle säkert ha gnällt tio gånger så mycket som du, jag tycker att skavsår på hälarna är frukansvärt och att ALLT gör ont. (förlossning - tjena...) Och om du inte ens kan ligga eller gå utan att det gör ont, hur ska du då rensa och fixa??? Bort med det dåliga samvetet. Du kommer att bli en jättebra mamma. Kraaam igen!

    Jag vill också gå på bal, men sist jag skulle på baluns kom jag inte i den klänningen jag hade tänkt mig Skäms. Mitt mål är att jag någon gång ska komma i den igen (helst före 90-årsdagen). Den är fantastiskt fin, rostmelerad och draperad, aah.

    Hold your horses Nenne och Cicci, 8+0 är på torsdag nästa vecka på inskrivningen (som jag tycker är onödig eftersom det känns mest troligt att det inte finns något som lever. Har noll symtom nu.) Hade en jättelång cykel, ingen rh-stegring dag 23 och sedan vet jag inte. Tror att det snarare är 7+0 nästa torsdag men den som lever får se (hör du det mitt lilla foster!!!).

    Tack Snartis och grattis om jag inte har sagt det! Eländigt att må så illa, jag förstår det efter pravidelskiten. Hoppas att det blir bättre. September (m.fl.) vad sjukt ändå att man på ett sätt kan uppskatta att må illa, som ju är det värsta som finns. Men det tyder ju onekligen på att det är något där som sprattlar och har sig

    Jooo, Nenne, vilken grej - osthyvel på osten!!! Så smart! Vi har fyra osthyvlar och samtliga är mystiskt nog alltid skitiga i diskmaskinen. Jag får iofs en vision om att vi aldrig någonsin skulle diska den då, men hur skitig kan den bli. Hade en dagmamma när jag var liten där familjen alltid hade smörkniven i smöret och det kändes inte så fräscht men det var ju liksom rätt många näspetande barn som grävde med den också...

  • Hattis

    Sweet - tack,  Och visst är det så att hemmagjorda fula tårtor kan vara riktigt supergoda! (Har man EA:s färdigheter är de ju både hemmagjorda och fantastiskt vackra...)

    Mugglan - grattis till bra VUL Heja Ada!

  • Hattis

    Smint - Hej hej, hemskt mycket hej *håller tummar och tår för att du inte blir sjuk nu*

    LAPPIS tjoho! Klart värt att fira plats 50!!! Dessutom är det lillördag...

    Blivande - Heeej! Så kul att se dig här  igen  Hemliga jag  har vågat så mycket så då kan väl du också?  

    Grattis Snigeln till lite lugn och ro! Läbbig pulshöjning Nenne! Men det var säkert ingen fara.

    Mugglan - Du verkar ha en superboss *håller alla tummar och tår för att A+B håller sig där de ska*

    Ego - Har just sett fyra nyanser av brunt och då menar jag inte filmen   Inte särskilt mycket, men tillräckligt för att bli rätt nere

  • Hattis

    Oupsie - tack för länken, samtal i all ära, men man behöver också dra på smilbanden

    Tinga - Jösses jag blir alldeles matt när jag tänker på allt kräk ni har tagit (och tar) hand om. Gaaaah. Helt enkelt.

  • Hattis

    Grattis Mugglan *krulliga knulltrumpeter* !!!

    Och grattis Lappis, "47,47, vart har du tagit vägen nu?"

    Hm, det har pratats råsaftscentrifug här tidigare. Vad gör du med frukt- och rotfruktsköttet PB? Går det att typ använda i maten, i en gryta kanske *spekulerar vilt*?

    Tinga - grymt impad av mormor med kiwigryta!

    Vink vink verkliga blivande fru muffin

    Duscha lugnt Gulis

    Namn - Heter man Ahl eller Ahl-ström, -gren etc så får man tänka efter om man får en flicka. Och inte ge henne namnet Ann.

    Andra väsentligheter - Tack för alla tankar, kände mig rätt uppgiven igår. Strutsade med bruna trosor idag Skäms. Har inte sett någon eländig färg på toapapperet September - ska t BM för inskrivning (knäppt nog) på torsdag. Har inte fått boka Vul och har så mycket på jobbet så att jag nästan kräks av det. (mkt överdrivet och bildligt talat, inga kräksymtom i sikte). Ska ta upp det med henne så får vi se.

  • Hattis

    Sweet - håller med dig angående skånska diftonger. Undrar hur en malmöbo skulle uttala t. ex. Åsa? Äusa? Ausa? Aosa?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!