• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS - Jisses är ASTRID ett år!!! Men jeez... Jag hänger inte med! Grattis till henne och till dig!

    September - Å, hoppas att du kan känna att det går att njuta något av graviditeten också. Det går ju helt enkelt inte att häva ur sig ett "det kommer säkert att gå bra" och jag kommer också att noja så mycket att du och alla andra kommer att bli totalless på mig om jag skulle bli gravid MEN nu är det tyngre artelleriet påkopplat i och med sprutningen iaf. Hoppas att du mår mycket bättre nu om du ska jobba också.

    Mugglan - Må morgondagen bli en bra dag. Styrkekram! (första gången jag använder denna kramvariant, känns som det är hög tid för en sådan).

    Oupsie - du kanske kan fråga ngn på MVC om de kan tipsa om vem som kan tipsa om vad som passar dig bäst av sele/sjal med tanke på att du haft så ont och kanske kommer ha lite kvarvarande besvär i början?

    Tinga - skulle just skriva att jag inte alls har några symptom men det är klart, utebliven tant är förstås ett. Men jag vet ju inte om den är så utebliven heller, dag 35 idag mot mina normala 27, men jag hade ju inte heller sett någon glad gubbe ens den 23:e så jag väntar tanten tidigast imorgon. Och vem vet, jag har ju haft 46-dagars cykel också efter MA och knepiga prolaktinvärden. Om hon inte visat sin röda nuna på fredag morgon så testar jag då. 

    Hjälp tråden, jag har sett ett jobb som verkar jätteroligt och som jag kan ha chans att få. Det är ett vik på ett och ett halvt år med chans på tills vidare. Innebär bl. a. en del resor (roliga sådana  ) . Innebär definitivt att jag lämnar min "confort zone". Jag ser framför mig att om jag får det, börjar i februari, blir gravid då, trött och spyende och kan inte ens stanna viket ut. Har jag då för all framtid gjort bort mig hos det företaget oavsett prestation? Jag skulle nog själv bli rätt uppgiven om jag anställde någon som blev gravid direkt efteråt. 

  • Hattis

    Å vilka underbara beskrivningar av Piff och Puff!  Särskilt kul att höra om tvillingarnas olikheter


    Telis - Tack, det den blev lyckad


    Klockis - Det lät tungt. Ytterligare styrkekram till dig!


    PB - Vilken tur att du inte bjudit in en massa folk till dig, så bra att du istället lät skämma bort dig lite


     


     


     


     

  • Hattis

    Mellanslagstjuven har varit framme igen???

  • Hattis

    Börjar känna mig så smått peppad Det vore inte så dumt att koncentrera sig på något helt annat än barnalstrande - jobb påverkar livet vansinnigt mycket också. Tror tamig tusan att jag ska försöka få iväg en ansökan i veckan Maken blev lite förvånad och tveksamt uppmanande när jag nämnde mina funderingar, men kände sig bättre till mods när jag förklarade att jag inte för dens skull tänker lägga barnprojektet på hyllan. Är det något som får mig att tveka så är det risken för att det ska gå illa på alla möjliga sätt och att jag vill bespara mig och oss det.

  • Hattis

    Tittar in för att se hur det har gått för Mugglan. Att det blir op måste ju tyda på att det finns en chans att det går bra iaf. Må morgondagen gå fort och bra!

    Säger grattis till illamåendet September, och jag menar inte att vara elak

    Porchez - hm, låter så där, eller? Telefonleken är lite halvtrist ändå. Du kanske själv skulle ringa efter honom bara så där för att låta honom sova över ngn kväll bara för att DU vill?  Och sedan se vad som händer?

    Vickan - Nej, eländigt, en bra chef är ju guld. Inser att jag har haft en stor tur i arbetslivet, har bara haft superbra sådana och bara en som jag inte riktigt har klickat med.

    Växjö PM - jag får lov att googla tror jag, är helt lost.

    Är annars allmänt oblodig (bokstavligt talat) och filar frenetiskt på jobbansökan.

  • Hattis

    Tinga, Svinalängorna tyckte jag var vansinnigt lättläst trots det tunga ämnet, hoppas att dina cirkelkompisar inte har läst den för den är jättebra och superlämplig att diskutera kring!

    Av Anna G har jag bara läst tillsammans är man mindre ensam och den är säkert också lämplig men tog längre tid och faktiskt mer energi för mig än Svinalängorna.

  • Hattis

    Bra där September, Sweet är ruggigt bra på boktips!

  • Hattis

    Jag kan slänga in Jill Tingsten Klackenbergs biografi I skuggan av Tingsten som boktips. Ett allmänbildande socialreportage som är lättläst och djupt på samma gång. Förtjänar många läsare tror jag ett rescensionsklipp sade och jag instämmer.

  • Hattis

    Tycker inte att du är barnslig Porchez - jag skulle definitivt bry mig. Även om det inte behöver betyda något (klockan är inte ens 22...) Kan varmt rekommendera Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann om du vill ta upp läsandet. Den ökar garanterat chansen att du somnar med ett fniss i kroppen

    Klackenbergboken är lite djupare - föreställ er att växa upp på Östermalm på 60-talet i ett intellektuellt kommunist/alkolholisthem.

  • Hattis

    Åååå bra hittills, bättre imorgon hoppas jag!!!

    Nu pizza (loggar ut och är störtimpad av Cicci m fl som lagar riktig mat varje dag)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!