• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Akutkram till Klockarbol!!! Nu får det vara slut med hemskheter. Så hårt att det som kan ge tröst rycks bort just nu.

    Har från en veckas bortvaro inte alls lyckats läsa ikapp något vidare men har lyckats se att EA drabbats av det som inte fick hända och att det inte gått som det skulle för pb. 

    Positiva nyheter dräller det ju inte av just nu så jag tycker nog också att det var läge för spridning av glädjebudskapet idag iaf pb!

     

  • Hattis

    Dagens Ego: (återkommer något stött efter Telis -isattack   ) Räknar ner mot BIM/BOM med en ilande känsla av att kroppen inte klarar sig utan pravidel ;-( Glad gubbe dök nu upp på dag 15 istället för 12 som sig brukligt varit före MA och direkt efter pravidelintag. Inte alls så lång eftersläpning som trettionågonting för att den skulle behaga släppa fram sin eländiga nuna som det var i somras. Hoppas så att jag har fel. Nu tid för sängen. Önskar alla en så god natt som bara är möjlig.

  • Hattis

    *glider som vanligt in på ett bananskal efter att dISkussionen börjar lägga sig*

    Hallå där Porchez, Telis, och ni andra, säger ni inte ens "Godis" utan alltid "Godsaker" vavava? Här är (utan hänsyn till nicket) en äkta -isfan! Använder det ofta om platser etc. Fredrik Lindström har btw tagit upp det i något av sina språkprogram. 

    Annars är jag iofs rätt språkkonservativ när det gäller skrift av mer officiellt slag. Tog det hårt när det beslutades för ett par år sedan att myndighetssverige inte länger får skriva "skall" utan måste skriva "ska" Och jag skulle nog inte gilla att "galonisar" tas upp i SAOL även om nu antagligen Godis går att hitta där. Etymologi rockar faktiskt :o)

     

  • Hattis

    Vink vink Sweeet! Värmedynor, jo jag tackar Men det är de värda, gosisarna

  • Hattis

     


    porchez skrev 2010-12-01 16:19:19 följande:
    På tal om dialekt ord! Hur många använder sig av ordet - träligt? Kan inte hålla mig borta längre

    *vinkar*

    Porchez - Vad bra att det känns bättre med helheten!

  • Hattis

    Hattis skrev 2010-12-01 19:00:55 följande:


    *glider som vanligt in på ett bananskal efter att dISkussionen börjar lägga sig* Hallå där Porchez, Telis, och ni andra, säger ni inte ens "Godis" utan alltid "Godsaker" vavava? Här är (utan hänsyn till nicket) en äkta -isfan! Använder det ofta om platser etc. Fredrik Lindström har btw tagit upp det i något av sina språkprogram. Annars är jag iofs rätt språkkonservativ när det gäller skrift av mer officiellt slag. Tog det hårt när det beslutades för ett par år sedan att myndighetssverige inte länger får skriva "skall" utan måste skriva "ska" Och jag skulle nog inte gilla att "galonisar" tas upp i SAOL även om nu antagligen Godis går att hitta där. Etymologi rockar faktiskt :o) 

    För övrigt lade AM ett klokt inlägg tidigare om att man nog använder -is betydligt oftare än vad man tror men jag hittade inte tillbaka till det och kände mig lite egotrippad - varför inte citera sig själv

  • Hattis

    PB - sänder en önskan om att du får träffa en förstående och klok läkare. *Undrar varför BT inte har en smiley som håller tummar - det är ju det vi är bäst på här!*

  • Hattis

    Jösses, vilken bollis Sniglisen. Ser ut som att du har en spännande tid framför dig i dubbel bemärkelse

  • Hattis

    1Up - välkommen Men...blockchoklad??? Låter lite tveksamt tycker jag. Men, som sagt, alla får plats här

    Telis - shit, jag känner ju inte igen dig och håller på att missa dina inlägg! Men det är en riktigt snygg bild och jag får väl helt enkelt vänja mig.

    September - Ah, nu känns det lite spännande Du ligger några dagar före mig tror jag. Har inte bestämt mig för när jag ska testa, men början/mitten av nästa vecka.

    Sweet - Stackars lillskruttan! Inte kul! Hoppas att det går över fort.

    MSW - Gaah, slå in julklappar! Jag har lyckats inhandla några stycken och är lagom stolt över det. Att de sedan ska slås in också brukar jag lyckas förtränga tills typ den 23:e dec...

    PB - Satt lite trött på tunnelbanan och läste din ljudgåta och började fnissa som tusan Jag tycker (som vanligt) att dina beskrivningar är helt underbara. Och det mitt i sorgen dessutom. Stor kram!

    Oupsie - lycka till med hemtentan, den låter inte så skojig. Det är rätt påfrestande med hemtentor i allmänhet tyckte jag, att man under ett eller flera dygn konstant har ett påtagligt dåligt samvete om man gör något som helst annat än jobbar med den. Kan man i och för sig ha dygnet runt när man pluggar i allmänhet och även när man pluggar till saltenta, men hemtenta är ändå en intensiv utdragen prestationsångest som jag kunde känna mig fysiskt uttröttad efter att den var klar.

    Ha en riktigt trevlig trådträff ni som har det, hade varit trevligt att vara med och träffa er.

  • Hattis

    Oupsie - Öööh, det är nog dags för mig att nanna korgen snart, är så trött att jag inte riktigt kan uttrycka mig ordentligt. Men jag hoppas att du förstår vad jag menar i inlägget ovan

    Snaily, jag tror att Ynglis tittar ut den 11 dec!

    Lappis - Kan relatera lite till det där med att behålla ett jobb som är lämplig att vara mammaledig från - bäh så många roliga jobb jag har sett och inte sökt för att jag ju kommer att vara gravid. Och då har det inte ens gått två år sedan vi började försöka. Till den eländiga väntan på barntiden får vi ju även lägga tiden innan när man tänker sig att man inom en överskådlig framtid kommer att försöka få barn. Då snackar vi ännu fler år...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!