• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nu har Starke man börjat på SVT, rekommenderas för er som har tid

  • Hattis

    PB - positiva vibbar minsann Hoppas att de sköljer över i denna tråd också och att  du får se att dina äggstockar har snurrat igång utav bara sjutton på torsdag! Var det inte också på torsdag som Snigeln skulle till specBM? Let it be thursday!

    Snorkis - vilken jättefin smyckesidé! Ska försöka komma ihåg den.

    Klockarbol och Koko - men nej att ni ska ha så ont

    Jippie för jobb till kockismaken

    Idag har velpottan vaccinerat sig! (intresseklubben noterar ) Känns jättebra faktiskt. De sa på vaccinationsstället att det inte var några restriktioner för graviditet vare sig sen eller tidig men att det ju var ännu bättre innan. Nu är det gjort iaf. Det trista är ju som det är med influensavaccin att man kan få vissa sjukdomssymptom av det. Så nu kommer jag verkligen inte veta vad jag mår dåligt av, bakterier, virus, vaccin, pravidel eller trötthet. Ska försöka leva som jag lär lite mer imorgon och SOVA en hel del, det är helande i sig för mig. Imorogon väntar jag på svar från gyn om jag ska fortsätta med pravidelen eller inte. Tänk, snart kanske jag mår bra

    Natti alla underbara trådisar!

  • Hattis

    Ore, vad ledsamt med allt bråk med din pappa. Kram!

    Sweet - vink, hej och kram!

    Elverket den sjunde okidok.

  • Hattis

    Jag har visst inga problem med mellanslag

    Och inga problem med förhöjda prolaktinväden heller tydligen!!!
    Ialla fall inte just nu. Ska på kontroller var tredje månad men slipper pravidelen från och med NU! Så himla skönt! Känner mig piggare efter både treveckorsförkylningen och vaccineringen, och idag har jag inte tagit något piller! Känner mig inte sjuk längre! *fuldansar energiskt*

  • Hattis

    Helt klart deras förlust Vickan ochi inget du behöver ägna energi åt att deppa över.  Då slipper du ett obekvämt beslut iaf. Och du kan ju ändå verkligen känna dig attraktiv på arbetsmarknaden när du blir uppraggad under föräldraledigheten. Kan tänka mig att det känns en aning snöpligt ändå bara.

  • Hattis

    Snorkis - vilken pärs! Kram! Du måste vara slut även helt fysiskt. Trist nog så är det nog som Vickan säger att folk är mindre betänksamma än vad som är önskvärt. Och visst är det upp och ned i denna tråd.

    Som ett bevis på det - vad spännande det börjar bli Piggis! När som helst!

    Klockarbol - du gör inte bort dig det minsta, jag hade själv ingen aning om vad prolaktin var innan detta.  Och japp, förhöjda värden orsakar ägglossningsrubbningar, ofta har man ingen äl alls när man har förhöjda värden. Jag har ju sett glada gubbar på mina stickor med glesa oregelbundna mellanrum, men de indikerar ju bara LH-stegring och även om man har sådan så är det som jag förstått det inte helt säkert att man har äl. Prolaktin är hormon som man har höga värden av när man ammar - därav sanningen i att man inte blir med barn när man ammar. Men det är ju olika från person till person.

    Jag har en mycket bra gyn som kollade mycket med blodprover i en inledande utredning, (varje grej som testas kostar väl som jag förstår) jag trodde att det bara var sköldkörtelvärden som kollades, men prolaktin har med hypofysen att göra. Vissa som har förhöjda prolaktinvärden utvecklar en liten benign tumör som i värsta fall växer och orsakar synrubbningar och det tyckte jag verkade superläskigt. Vet inte om du känner dig klokare nu?

  • Hattis

    Klockis lycka till med godissökandet och sov gott sedan. Eller är det månne contradiction in terms?

  • Hattis

    Så länge jag inte är gravid så låter ost- och vinprovning fantastiskt.

  • Hattis

    Grattis Kikki! Skit att bm inte lyssnade på dig bara!

    Nenne - hoppas att Pricken är gladare ikväll!

    September - låter som om vi nästan har samma BIM/BOM-tid!  

    Mer ego - spontan kommentar från maken idag: "men vad pigg du ser ut, jag känner igen dig". Kan bara titta i spegeln och hålla med. Ser fram emot att gå till jobbet imorgon, det gick så himla mycket lättare idag! Här har för övrigt verkligen försökts. Det känns också som om denna månad är chanserna maxade, sedan vet jag ju inte om prolaktinet sticker iväg igen eftersom jag inte ska kolla förrän om tre månader. Ser fram emot eventuell testning om ett par veckor med blandade känslor. 

  • Hattis

    Ser fram emot troccatestning hos dig Nenne

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!