• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Håller tummarna imorgon EA!

  • Hattis

    Vink vink Oms och Sweetan 

    Å heja heja heja Bettan och Btvåan!!! Här har man legat nedbäddad med halsont och inte hängt med alls!

    Grattis September, så skönt att höra hjärtljud. Min moderkaka ska rättså definitivt vara framåt, så längre tid för hjärtljud och sparkkänning - typiskt men kanske också bra, då kan jag alltid skylla på det.

    Klockis - kraaam! Fy vad eländigt med magsjuka ovanpå allt! Jag känner mig MYCKET avskräckt från husköp...

    Porchez - Men vad underbart positiva nyheter! Jag blir glad bara av att läsa ditt inlägg

    Som vanligt är jag TRÖTT men mindre och mindre illamående - känns helt ok just nu. (Känner mig också rätt tjatig här ) Känner av tufsingarna lite ibland vilket helt klart har en lugnande effekt.

  • Hattis

    Å BS, Kram till dig hur du än gör! Låter skitjobbigt att dessutom vara på resa med föräldrar i den situationen. Kram igen!


    Oupsie - det där är ju bara asjobbigt. Tur att du har en snäll svärmor.


    Cicci - Hej och välkommen tillbaka hit, vad skönt att allt gick bra (men det trodde jag allt att det skulle)!


    Snigeln, är du nostalgisk av dig liksom jag? Då är det alltid lite svårt att lämna. Men spännande är det allt


     

  • Hattis

    Å vad härligt det låter Snorkis!!! Heja Leffelina! Jag tycker också att det känns så himla bra samma dag som man fått bekräftelse på att den lever så jag förstår lite av känslan.

    Håller tummarna blå för det som ska fastna ordentligt hos EA. Kramar skickas söderut!

    Impade av ensamma bilfärder med småttingar, Vickan och Snaily. Vilka supermorsor ni är!

    BS, tänker på dig, kram!

    Sweet - vad superspännande med jobbansökan, hoppas hoppas *studsar upp och ned* Delar dina tankar om att arbeta tillsammans med andra - inte helt lätt om det inte presteras som förväntat. Hoppas att de skärper sig!

    Pensioner - öööörk, tänkte tidigare att det där tar jag tag i när jag fyller 30, hm, det var ju några år sedan... *stoppar huvudet i sanden*

    EGO - känner mig piggare, inte alls särskilt illamående, har inte tillstymmelse till gravidmage och två och en halv vecka tills det är dags att lyssna på hjärtljud = stigande oro under hatten. Men jag tycker inte heller att det är någon idé att springa på extra-ul när det inte är något påtagligt som är fel förutom att jag är lite för orolig.

  • Hattis

    Låter som ett steg på vägen att ha bestämt hur ni ska gå till väga BS. Kram igen!

    Snorkis - Du har nog rätt i att det är dags att ta hand om dig lite mer. Och blir det Leffelina så är ju namnet säkerligen rättså unikt iaf

    Vickan - fy farao vad hemskt det låter, hoppas att du får sova, att du mår bättre imorgon och att varken Trollet eller trollets pappa får något av det.

    Parnassia - vad bra att du tycker att det har blivit bättre, men jag tycker fortfarande att det låter rätt arbetsamt jag. Jag är så ruskigt ovan att bli störd på natten, har ju inte ens husdjur.

    Izzie - var är du Hoppas så att det gick bra idag. Vad som är "bra siffror" är ju också svårt att definiera.

    EA - undrar också hur det går för dig! Bra hoppas jag, kram!

    Själv är jag tillbaka i lätt illamåendestadium, men det beror enkom på att jag (som vanligt) har ätit alldeles för mycket - suck.

  • Hattis

    Jösses vad svårt när de är sjuka och så små Smint! Hoppas att barnläkaren har rätt nu då!

  • Hattis

    Muggles 15 + 0 idag! Om fem veckor har jag rulat och kanske fått en liten mage, vem vet. Som Izzie så bra beskrev det, detta är verkligen spökveckor! Har hört att vissa får klåda på magen när den växer. Min mage växer ju inte men däremot tuffsingarna, (rätt rejält!) och där kan jag checka av klåda som symtom. Trodde jag inte för ett par veckor sedan. Å andra sidan så har jag ju haft höga prolaktinvärden så det som inkluderar mjölkfabriken ger jag inte mycket för i symptomväg. Maken är road hur som helst iaf.

  • Hattis

    Nenne - kör en extra pensionsförsäkring Vad kul att få träffa Stora och små sniglar

  • Hattis

    Just det, korvsnigeln inte att förglömma!

  • Hattis

    Jag är här, har inget e-leg och inte fått ngt besked i pappersform heller *gnager på naglar*

    Grattis till så bra KUB Izzie

    Och grattis till inlämning Sweet, gud vad sköööönt det är att leverera deadlines. Fast jag kan inte ens föreställa mig hur skönt det måste kännas att slutleverera en vetenskaplig artikel, yays. Du vet att jag är så impad!

    Lappis - är lätt avis på din Italienresa! Så sent i maj lär det vara fantastiskt vackert och jättevarmt väl?

    PB - Gaaaah, vad frustrerande! Att det bara måste komma en polisbil just där, just då i just ett sådant ärende. Vad är sannolikheten för det kan man undra. Nog med otur nu! Vår och värme och sol och goshund istället!

    Mugglan - hm, det lät inte så lite intressant med belly bandit, var tvungen att kolla vad det var för något. Förhoppningsvis kommer jag också att behöva en sådan! Låter klart värt pengarna iaf.

    Håller tummarna för att inte Trollet blir sjuk!

    Och MSW - hur mår du?  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!