• Hattis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    sweetstreet skrev 2011-02-18 18:47:32 följande:
    :.D

    Kanske det kanske.....?

    Det roliga med sådana här kn*llrätter är att en av makens kompisar verkligen ahde just en sådan!!!
    Det var en gryta tror jag med kyckling och grjeer. Och tydligen fungerade den VARJE gång när han var singel och dejtade....!
    Han gav ävenut receptet till andra dejatnde singelkompisar som även de skördade framgång med rätten... hahaha! 
    Ja, man kan ju inte leva på Champagne allena!
  • Hattis

    PB - låter riktigt fredagsmysigt, och gott! med "plock"

    Sweet - hm, det funkar alltså inte att koka americanshrimpbigsizestjärtarna i mycket saltat vatten och sedan ha dem på macka?

  • Hattis
    sweetstreet skrev 2011-02-18 18:51:36 följande:
    Hattis,
    ja det tror jag me. Just vid ÄL tror jag att vi får ngt farlig i blicken, ngt utmanande i gången och så doftar vi säkert "kom-o-ta-mig-feromoner"
    Och vilken man skulle inte kunna motstå ngt sådant???  
    Eller hur

    Nu kanske jag är elak, men om ett par veckor ska vi till Narvik och åka skidor och där kan man köpa otroligt goda räkor för 20 SEK kilot...Jag längtar! (och jo, vi ska åka skidor också)
  • Hattis

    Och DÄR knep du 13000 Sweetan! Congrat´s!

  • Hattis

    Kan ju erkänna att jag faktiskt inte såg vartåt det barkade förrän det var för sent. Morr.

  • Hattis

    Nä, nu får jag (med all rätt) höra att jag är tråkig. Dags att svepa ett par alvedon och fixa klart *piiiiip*-mackorna. Kram!

  • Hattis

    Förkyld och lite allmänt smågnällig Hattis loggar in.

    Vikt - brukar kunna hålla vikten något så när genom att vara fysiskt igång och träna en del men som inte gjort det på månader och som bara vräker i sig onyttiga grejer och ligger i soffan... Nåja, jag får vara glad att jag inte spyr hela tiden, som jag har det kan jag ju faktiskt arbeta utan större problem, det är tröttheten som är värst.

    Snartis - här är en till med lågt blodtryck,  har svimmat ett par gånger när jag var yngre och inte visste hur jag skulle hantera det. Fick högre blodtryck (alltså mer normalt) med p-piller och har nog lite högre som gravid kanske också. Efter p-pillerstopp och när jag inte är gravid så har jag svårt att stå still ngn längre stund. Såg att du fått kaffetipset, coca-cola är också bra (och lakrits ) Annars röra sig och sätta sig på huk med huvudet framåt när du får känning. Hoppas du slipper mer av sån´t.

    AM - tack för påminnelse om kullerbyttetofsen! Jag ska ha ngn sådan ögla någonstans, men det var säkert 20 år sedan jag använde den. Vet du eller någon annan var de går att få tag i?

    Snorkis - Vilken bajsdag rent ut sagt. Tyvärr är det nog bäst att du förbereder dig på fler sådana reaktioner, S är ju inte lika närvarande för andra som hon är för dig och din make. Härligt med fosterrörelserna. Kram! *snabbspolar en massa veckor*

    Nenne - stackars Pricken, du kan hälsa honom att jag vet hur det känns. Och du, jag är grymt impad av din munktillverkning, flottyr och grejer och småbarnskoll samtidigt. Jisses.

    Kängu - go girl! Det borde väl vara normaltillståndet att känna sig nöjd med sig själv. Inte tro att man är snyggast av alla men att vara nöjd. Varför måste det vara mest normalt att vara missnöjd?!

    Inget nytt efter helgen från Sweet? *nyfiken i en strut*

    Lappis - jisses, ni skulle kunna få ett hus jö! Tjoho för 42 dessutom!

    September - Yay, i övermorgon!!! Håller alla tummar och tår. Hoppas att du känner dig betydligt bättre nu, vilken pärs! Hur som helst är det inget att göra åt och de flesta sådana sjukor torde väl bero på e-coli eller annan vanlig bakterie som det blivit för mycket av. Jag ligger verkligen två veckor efter dig då, eller tre.

  • Hattis

    Nenne - du behöver inte gå på gym, det förstår jag det

  • Hattis

    Gaah vad jobbigt det låter Snaily! Är det fult att föreslå öronproppar? Jag menar, det hörs ju ändå, bara inte lika gallskrikigt högt kanske. Kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!