• Tinga

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    muggles skrev 2011-04-07 14:34:34 följande:
    Tinga: jag tänkte jättemycket på det, from v20 och framåt. Och i ditt fall tror jag det kändes svårare än vad det hade gjort för mig, om jag råkat ut för det, för jag var mer förberedd. Du var ju helt oförberedd på att detta skulle kunna hända, medan jag mer el mindre har förväntat mig att föda för tidigt och har kunnat - delvis - bearbeta det.

    Ställde min lunchtallrik i diskmaskinen, flyttade tvätten från tvättmaskinen till torktumlaren och skulle precis gå och sätta mig i soffan när magen blev stenhård och kändes sådär obehaglig. Jag kan verkligen inte göra nästan ngt alls numera!
    Nej, jag var verkligen inte förberedd. Lite tidigare än beräknat trodde jag ju att det skulle bli, eftersom de var två, men jag trodde inte mer än 4-6 veckor. Dessutom mådde jag ju jsjälv ättebra; det var bara Puff som mådde dåligt.

    Låter som att din kropp är tydlig med att det är vila som gäller.
  • Tinga

    Cicci - tvillingar hamnar inte by default på neo, utan mår de bra blir det BB eller patienthotell. Däremot lärdejag mig under tiden på neo att 10% av alla barn som föds (enlingar, tvillingar, osv) hamnar på neo. Det är en ganska hög siffra, tycker jag.

  • Tinga
    Snorkfröken77 skrev 2011-04-07 20:14:15 följande:
    Tinga - Vad märkligt att jag var inne på precis samma dag! Jag kan säga att jag hade inte varit förberedd eller redo, men det skrämmer mig inte att få för tidigt. Det enda som skrämmer mig nu är att Leffelina ska dö. Och tyvärr känns min livmoder som det minst trygga stället just nu   Men jag är så glad att det gick bra för Piff och Puff och jag inse att det är fantastiskt att det gått så bra som det gjort! (och det hade det inte gjort utan deras finaste föräldrar!) *kram*

    Igår bröt jag ihop (igen!) , fick för mig att jag inte känt Leffelina på en stund och blev totalnojig och var tvungen att känna henne NU! La mig på sängen, ingen reaktion, gick ut i köket och drack ett kallt iskallt vatten, ingen reaktion. Drack då ett glas med iskall saft och gick och la mig på sängen igen, inget hände och jag började jaga upp mig. Tänkte att jag orkar inte, det går inte. Maken kom och frågade hur det var, jag började storgrina hysteriskt och sa att jag orkar inte, inte 10 v till med denna nervpärs, och att jag inte känt henne på en stund. Ibland känns det som att mitt psyke hänger i en skör tråd...Maken tröstade och sa att hon nog sover och måste få göra det och klappade på magen, då sparkade hon till och jag grinade ännu mer. Jag vill bara att det ska bli juni nu, och att jag inte ska klappa igenom...
    Vad gullig du är! *sitter med tårar i ögonen* Det är så löjligt, men varje gång jag får en sådan komplimang av någon av er här inne blir jag alldeles gråtfärdig.

    Vilken pärs den här graviditeten måste vara för dig. Jag förstår verkligen att du längtar efter den dagen Leffelina är här. Massor av kramar! Hjärta
  • Tinga

    MSW - stort grattis! Fossing - starkt jobbat m löpningen! Heja, heja! Själv sitter jag i bilen på väg till Småland för en myshelg med maken. Vi lämnar barnen hos farmor & farfar om en stund och hämtar på söndag kväll. De ska gräva i sanden på stranden, gunga och annat kul (för dem) medan maken och jag njuter av museer, god mat, shopping och sovmorgnar.

  • Tinga

    Liten - grattis till husköp! Kul! Berätta gärna (eller inboxa) lite mer detaljer.

  • Tinga

    Här har vi haft en heldag på stan med en del kul shopping. Hittade äntligen ett par snygga bruna stövlar, som jag letat efter i evigheter. Lite udda årstid att köpa stövlar, men fördelen var att det var halva priset. Jag köper helst kläder & skor i klassisk modell, så då spelar det inte så stor roll vilken säsong de är ifrån. Ett par klänningar blev det också, bl a en helcool från Desigual. Nu laddar vi för The King's Speech på bio och en sen middag efter det.

  • Tinga

    Lappis - trist att det inte rört sig ett enda dugg i kön.

  • Tinga

    Middagen på PM igår blev lyckad till 2/3. Krabban till förrätt och sejen till huvudrätt var jättegoda, men äppeldesserten var trist. Vinerna var också goda; först en Chablis till krabban och sen en vit Bourgogne till sejen. Bourgognen var nästan "rökig" i sin smak; spännande.

  • Tinga

    Nu har vi sett The King's Speech och jag kan verkligen varmt rekommendera den; grymt bra. Även Maken gillade den mycket. Till middag blev det småländska tapas bestående av macka med kräftröra, gravad gös med äppelsallad, kroppkaka med skirat smör och lingon, isterband med rödbetssallad smaksatt med senap och slutligen älg med blåbärschutney. Gott! Nu kollar maken på golf och jag ska läsa lite i min bok.

  • Tinga

    Vickan - vad är problemet med ditt deltidsjobbande? Är det du, jobbet eller något annat?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!