Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tjoho!
    Jag överlevde min första dag hemma själv och allt gick jättebra! (tack Leffelina, gullunge!)
    Mitt viktnedgångsprojekt började idag så vi var ute en timme och gick med barnvagnen i hällregn, mindre kul, men säkert karaktärsdanande...
    Trodde aldrig dagen skulle gå så fort! Vi sov till 10.00 och sen helt plötsligt så kom maken hem (då sov vi eftermiddagslur ) Jag inser att jag nog får dra ner min ambitionsnivå lite, allt som jag tänkt göra. Sen kanske jag ska sova lite mindre framöver också

    Cicci - Jag hade blivit skitsur! Man kopierar ju inte rakt av, det tycker jag faktiskt är lite oförskämt. Sen när det är folk på jobbet så ser man dem ju varje dag. Mina ringar är ju också handsmidda av en guldsmed enligt mina önskemål och jag skulle bli jätteledsen om någon kopierade dem rakt av, de är ju mina drömringar som jag jag satt ihop efter min önskan. Men visst är det en fin komplimang också, de måste ju tycka dina ringar är grymt snygga!

    Jag är ju för övrigt en sån där larvig person som ogillar om folk medvetet köper samma saker (när det gäller heminredning) när man umgås nära, jag tycker det är så fantasilöst, jag skulle aldrig göra så. Har någon hittat en snygg grej så tycker jag det är jättekul och beundrar den och sen lämnar jag det där, skulle aldrig åka iväg och köpa en likadan sak som vederbörande sedan får se nästa gång de kommer hem till oss.

  • Snorkfröken77

    Hej hej, jag skulle inte varit så kaxig i går, lol. Idag har det varit stökigt, Leffelina har inte vilja äta, och inte sova, den kombinationen gjorde henne jättegnällig och missnöjd med det mesta och jag blev helt slut och hann inte med nåt knappt...Maken slutade lite tidigare efter ett förtvivlat telefonsamtal från mig. Efter en rejäl sovstund på mitt bröst och matningar av pappa så är hon i form igen Skönt, men kämpigt när man är själv och INTE får lägga ner henne, inte hålla henne, inte leka med henne, inte mata, inte sova, inte köra barnvagn *pustar*

    Nu har jag en smaskig huvudvärk och är lite sliten, hoppas på en bättre dag imorgon!

    För övrigt vill jag ha ordning på mitt hår nu, tycker jag ser ut som ett penntroll nuförtiden Klippte av mig en del på längden för en månad sedan och färgade det kopparrött och nu har en del färg gått ut plus att mina lockar har inte alls lugnat ner sig som jag hade trott, så jag ser ut som ett penntroll, typ såhär: chavezz.blogg.se/images/2010/48537_1284211872_106944217.jpg

    Jag skulle vilja ha en snygg, slät, glansig (och sexig) page i mörkblont, det känns rätt hopplöst just nu...får avvakta och se om håret raknar något framöver...

    När det gäller bloggträffen så lutar det fortfarande åt nej för mig så jag tror jag säger så, vi har inga runtiner än eftersom maken precis börjat jobba, vi behöver landa lite i vår nya tillvaro.

    Imorgon ska jag till psykotanten, ska bli så skönt!!!

    Jag älskar att rensa och organisera, men är en hamster när det gäller vissa saker (typ kläder som är för små som jag självklart ska komma i igen )

  • Snorkfröken77

    Koko och Lappis - Stora varma kramar till er båda! Hjärta

  • Snorkfröken77

    Lol, du var strået vassare Vickan

  • Snorkfröken77

    Idag väger jag lika mycket som när jag blev gravid med Leffelina! ca 18 kg ner Skönt, nu är det de 10 kg jag hade kvar från S som är nästa delmål.

    Hur gör ni när era bebisar ska sova på dagen? Lägger ni dem i deras säng eller får de somna där de är? (i famnen, babysitter osv) Jag har svårt att få Leffelina att sova på dagen, och gör hon inte det blir det bara knas. Eller rättare sagt hon sover i vagnen när den rör sig, stannar den så vaknar hon inom någon minut och sen så sover hon som en stock om hon får sova på mitt bröst men det begränsar ju min tillvaro lite så det blir bara ett sådant pass per dag (mest för att vi båda tycker det är så gosigt) Någon som har något tips eller goda råd?

    Känns som att Leffelina håller på att blir väldigt medveten om sin omgivning och sig själv nu, hon vill bita på sina händer och vill inte ligga på rygg i famnen, hon ska hållas så hon kan se. Nya favoriten är att få sitta på bordskanten och med hjälp att hålla balansen sitta där och titta på allt omkring sig. Igår "stod" hon stel som en pinne i mitt knä (och benen lätt darriga och stöd från mig) och kikade runt sig som ett periskop. Det är häftigt att se hur hon utvecklas men samtidigt så saknar jag bebisen som älskade att ligga i min famn...När hon är vaken vill hon att det ska hända något nästa hela tiden (inte konstigt att hon blir trött). Jag vet inte vad jag vill ha sagt egentligen, bara att det gått så fort!

  • Snorkfröken77

    Jo men vi har ju en babybjörn (tack Liten!), får nog börja använda den flitigare Att man sedan inte kan plocka ur diskmaskinen men kan surfa tyckte jag lät ypperligt!

  • Snorkfröken77

    AM - Jag är intresserad av att köpa klädpaket, från 68 till 80 om du har något kvar?

  • Snorkfröken77

    Om man beställer en jeansjacka i strl 80, tror ni Leffelina kan ha den nästa vår/sommar om hon har 62 nu är 2,5 månad? Eller ska man satsa på 86?

    De har 25% på alla Espritkläder på ellos idag och imorgon tror jag det var, gäller även rean. Jag beställde en del  till Leffelina och lite till mig för ca 1000 kr och rabatten som var avdragen var på 3000! Det kallar jag bra rea Så skynda att fynda!

  • Snorkfröken77

    AM - Jag satsar på storlek 80 på jeansjackan och gissar att hon är det när hon är ett år Annars får väl någon annan i tråden kanske användning för den? Och dina gissaningar om storlekar låter rimliga tycker jag Säg till när/om du hittat något!

    Gemma - Här är en till gammal smygläsare av er tråd, det sjuka är att jag tänkte på dig i em, på dig och Monstret och era rutiner och Gina Ford (har köpt boken men inte orkat ta tag i det, var nog slöare än vad jag hade trott ) Jag var ivrig smygläsare av er och den här tråden. Er tråd läste jag när ni bodde i Shanghai och jag älskade just dina inlägg om folket, kulturen, dofterna, ljudet, man liksom sveptes med och var där med dig...Svammel, svammel, kul att se att du lever Och jag som är handväskgalning, fick du din Birkin någon gång? Visst beställde du den när ni bodde i Shanghai.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!