Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS, Jysk kanske? Deras hemsida är hemsk och jag tycker det är extremt rörigt, men det skulle kunna finnas rosa. Letade efter 80 cm breda vilket de inte hade men tyckte det fanns många färger.

  • start september

    Snorkis, i den åldern funkade bara sele för dagsömn, alternativt i säng med oss. Man lär sig göra en hel del med sele, minns att tömma diskmaskinen dock var omöjligt. Sitta och surfa funkade dock bra.

  • start september

    Grattis Pricken! Ettårsdagen är speciell, absolut. Hur kan ett år både gå så fort och rymma så mycket tänkte jag minns jag.

    Hallonbladste trodde jag sist kunde sätta igång det, men efter att ha läst lite är det snarare starkare värkar, mindre eftervärkar och bättre amning som ska vara bonusen. Ska inte vara skadligt och jag tycker det smakar helt ok så det får det bli ett tag nu.

    Igår och inatt så kändes det som att nu drar det igång, mest för att maken var borta sent tror jag. Tre drömmar hade liltjejen fram till 02 så jag sov knappt nåt kändes det som, det var nog det som spökade. Mer snälla drömmar nu i alla fall. Nu är det lugnt, så det blir lite shopping och lunch och det som jag hade planerat för idag, men med packad väska i bakluckan. Känns tryggast så i allafall.

    Och peppar peppar, två blöjfria dagar! Hon bestämde sig själv på förskolan, bad om ett par trosor och sen har det gått bra med en endaste olycka hemma när det var för roligt en gång. Hon vill själv vara blöjfri på natten men det vågar inte jag eftersom hon vill ha välling också.

  • start september

    Jag tror att om livmodern drar ihop sig snabbt blir det mindre eftervärkar? Och att den drar ihop sig snabbt kan teet hjälpa till med. Låter  inte det logiskt? Mindre avslag också påstås det. Jag dricker på med andra ord, men inga jättemängder

    Jag hade inga eftervärkar vad jag minns sist, var ju lite mörbultad så tog Alvedon de första dygnen men annars kände jag inte mycket.

    Fondvägg i form av tapet gillar jag själv, så det vill jag inte tro är ute

  • start september

    Jag läste aldrig Summan-tråden för jag var rädd att bli beroende av fler trådar, men nu blir jag ju sugen. Blir jag stillasittande i detta väntande får jag nog leta upp den... Men jag känner ju igen ditt nick Gemma, skrev du inte i restråden också? Där har jag varit smygis länge.

  • start september

    Heja PB igen!

    Här lugn och skön helg med mycket familjetid, det behövde liten tjej. En heltidsvecka på ny förskola var nog tufft. Hon vaknar dessutom typ 5.30, kan ligga kvar till 6.15 men ska sedan upp och så brukar det inte vara. Lite olyckor blev det så nu tog vi en blöjdag för att slappna av. Hon håller sig, går efter tjat på toa, det kommer inget och sen i byxorna strax efter.Andra gånger frågor hon mig och hon verkligen har blöja (på morgonen tex), jag säger jag och först då kissar hon.  Det får vara lite fram och tillbaka helt enkelt. Lurigt är att hon vill vara utan på förskolan och sen säger till personalen att hon kissat, men det har hon nog inte. Det känns som att gå våld på hennes integritet att de ska kolla henne på toan när hon inte vill, men jag tycker det är läskigt när hon håller sig 6-7 timmar vilket jag är övertygad om skeddde häromdagen.

    Annars är det lugnt, tror inte det kommer någon bebis för BF här inte. UL på onsdag känns tryggt, funderar mycket på om barnet får tillräckligt med näring i coh med att SF-måttet inte ökar så mycket. Säkert mest nojor.

  • start september

    Stackars Buster, hoppas han skyr paddorna framöver.

    Stackars Leffelina också, ögondroppar är inte kul. Varför fick hon det förresten?

    Lugnt var det här, imorgon 39+0. Sammandragningar på kvällen, annars mår jag som vanligt. Inklusive stor oro för att nåt ska gå snett så här på sluttampen. Ska bli skönt med UL på onsdag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!