Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E - japp. Easytones med Goretex blev det. Inte så billigt som dina men ändå 40% rabatt på de jag helst ville ha!

  • start september

    Japp, jag är nog nästa.  BF 5 september sägs det... Inbillar mig att jag ska bli igångsatt också så jag är mycket nyfiken på Snartis berättelse.

  • start september

    PB, vad mycket du har runt dig nu. Och vad viktig du är för så många! Kram och hoppas du snart får lite lugn igen.

  • start september

    Inskolning här med, långsam förstadag men det verkar bra och det gick bra. Jag ska få fotvård och barnpassning i eftermidddag! Present från äldre släkting - känns jättelyxigt när man inte ens ser tårna längre, än mindre kan klippa några naglar... Det är lilla tjejens extramormor (den riktiga finns inte längre) så de brukar ha jättemysigt dessutom. Vi får nog gå och fika efteråt också tror jag. Perfekt att kombinera med en halv dagisdag.

  • start september

    Koko,

    av en slump hittade dottern denna igår på biblioteket. Kanske kan vara något också. http://www.bokus.com/bok/9789185755165/farmor-hyr-en-katt/.

    Dottern har ju ingen mormor, hon har köpt att hon är död, men har nog inte fattat mer. Vi ska läsa Adjö herr muffin lite längre fram när det kommer mer frågor. Elände att man ska behöva och ännu jobbigare när det sker och man är liten och medveten.


    Kram

  • start september

    Ro och stillhet! Dotter själv på nya förskolan, jag ska jobba lite hemma och ta det lugnt. Lyx!

    Ska packa väskan lite också. Har letat mig fördärvad efter vetekudden hemma, ska finnas två varav en superbra som man knyter kring höfterna som jag köpte till förra fölossningen. Flytt, renovering imånga steg och 3,5 år är ingen bra kombo.

  • start september

    Längtar lite efter att resa också, men vi får vänta ett tag. Till fem månader vill jag nog vänta kanske, stora tjejen reste vi dock med vid tre månader. Hmm. Funderar på att locka med svärisar och åka till Cypern eller Turkiet på all-inclusive med bamseklubb. Har aldrig rest så förr men det vore jätteskönt.

    Hade jag kunnat nu hade jag åkt till Grekland i september, jätteskönt klimat med lite svalare nätter, varmt i vattnet och mindre folk. Har ingen erfarenhet av vare sig Ibiza eller Mallorca men det ska vara jättefint båda delar om man väljer ställe väl.

  • start september

    Dollhouset registrerat i minnet, toppenpresent.

    Golv funderar jag på också. Ett barnrum - vad är önskematerialet där? Och vårt sovrum - där det säkert sover barn lite då och då länge till? Maken vill ha heltäckningsmatta, men jag tänker på magsjuka barn. Svårt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!