Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    start september skrev 2011-07-16 23:54:12 följande:
    Tack Vickan, den verkar perfekt. Den påminner om en som min mamma gjorde. Eftersom hon inte finns kvar längre går det inte att fråga sånt.

    Aj PB, det lät jättont. Men finns här också.
    FNISS skulle det ju vara, inte finns. Nu sova!
  • start september

    Usch, jag är väl som de flesta mycket påverkad av vad som händer i Norge. Man är inte så stor när man är på ungdomsförbundsläger och det känns som igår jag gjorde sånt själv.

    Omsan, hoppas maken kommer hem säkert och snart.

    Snorkis, är du i vecka 37 eller så nu? Spännande - hoppas att lillebror vill ut snarast möjligt!

    Muggles, jag tycker dina tips varit bra! Kommer ihåg att jag läste gamla trådar mer alla era tips när jag fick barn ett år efter många av er och kommenterade att jag tyckte du varit en cool och tålmodig mamma även med Moa och det förstod du inte alls då. Man ser inte alltid storheten i det man själv gör.

    Vill också slå ett slag för att lära barn sova utomhus i stilla vagn. Funkade först vid tre månader men sen var det fantastiskt ända upp till dagisåldern. Man fick egentid, kvalitetetstid med maken på helgen och en massa annat bra. Särskilt eftersom vi inte fick till kvällsläggningar förrvän vid sju månader var det guld värt.

    Här är toaträningen nedlagd (vill ha blöja, är inte stor än), första semesterveckan snart förbi och livet ganska bra. Nu växer Sf-måttet igen och jag verkar gå upp en del. Att baka älskar lilla tjejen så det har vi gjort. Och fikat. Mycket.

  • start september

    Usch Snartis, det låter tungt. Men jättebra att lillebror mår bra och är startklar!

    Stor kram till Snorkisfamiljen.

    Städfirma är jätteskönt, har liknande upplevelser som Izzie är av byggdamm och ledig städfirma sista veckan. Får skylla oss själva eftersom det var vi som bokade av eftersom det skulle vara byggstök och vi inte ville passa tider. Uppskattar verkligen den hjälp jag får annars efter de senaste dagarnas städning. Sen är jag ju klumpigare än få dessutom.

    Om man får klaga vill jag klaga på regniga prognoser, det påverkar semesterplanerna så mycket om man är på andra ställen än hemma. Särskilt ¨på sommarställen utan rinnande vatten som vi tänkt oss. Lyxproblem egentligen.

  • start september

    Så just igångsättningar påverkar barnet så mycket alltså?. Eller stoppar de upp numera om det startar innan 38 hela veckor också?

    Förstår precis hur du resonerar med den bokade tiden Snartis, det är tryggt att ha.

  • start september

    Ego:

    Jag fick veta på UL för ett par veckor sedan att bebisen låg med huvudet mycket långt ner och BM tyckte för en knapp vecka sen att det var knappt ruckbart. Magen har sjunkit tyckte vi. Inatt kändes det som någon gjorde en kullerbytta där inne och idag känns varje steg jag tar som att någon vill komma längre ner och det spänner av sammandragningar.

    Är det någon omföderska som varit med om att det fixerat sig, eller vad är det jag känner? Vecka 34+3 idag så det är ju en bit kvar.

  • start september

    NI som fått nr 2, hur har ni gjort med att låta syskonet besöka på BB? Om allt går smidigt och man är borta max två nätter, kanske är det rörigare att ta dit henne? Maken kommer sova hemma om det går så vi överger henne inte båda i såfall.

     Hur har ni gjort med dagis under pappadagarna sedan? Vi kommer ju att ha skolat in ca 3 v innan BF så jag vete katten hur bra det blir att låta henne vara hemma i två veckor om hon skulle vilja.Tveksamt om vi orkar även om hon ska få mycket tid med bebisen, de lär ju ha olika tider och man vet ju inte hur jag mår och orkar på förhand.  Hade hon gått kvar på sin gamla tror jag att hon hade velat gå dit men nu kan det ju vara så att hon hellre vill vara hemma.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!